Здравей, Любопитка!
Благодаря ти за отзивчивостта!
Вече наистина много се обърках- четох много във всички форуми на тази тема - включително и във "Високо ФСХ, ниско ЛХ", но така или иначе не разбрах за какво става въпрос.
Защото един твърди, че трябва да е в полза на ФСХ, друг , на Лх и просто вече незнам на кое да вярвам.
Относно прогестерона-сега се сетих,че всъщност го правих на 22 ден, защото нямах възможност на 21. Ходила съм при гинеколог, който ме е следил един месец - всъщност само ме гледа на 16-ти ден - имала съм 16 мм фоликул и след два дни пак искаше да види дали е протекла овулацията. Каза, че е протекла - друг е въпроса, че разбрах, че 16 мм е твърде малко за този ден, но...
Та според неговите думи съм имала овулация и то е било между 16-18-ти ден. И по проинцип сама съм си се усещала, че ми е около 16-ти ден, но никога не съм мерила базална температура и правила календар. Сега ми е 4-ти ден и като ми свърши ще почна да си меря температурата, пък ще видим.
Този месец ми закъсня с три дни, така че може да ми е била по-късно овулацията..
А относно темата - знам, че по-скоро е за другия форум, но първо там си я пуснах, а нямах никакъв отговор и все още нямам. А бях много притеснена и затова я пуснах тук и ето че тук получих отговори.
Ако преценят модераторите - да я преместят, но нали ти казах - там никой не ми отговаря - още повече, че е четена около 30 пъти, а никакво мнение. Поне някой да ми беше писал две думи за успокоение....
Ами, това е от мен, ако се сетиш още нещо - питай!
И още веднъж ти благодаря!
Желая ти хубав и усмихнат ден!