Здаравейте и от нас! В момента сме добре да чукна на дърво, но иначе малката боледува на всеки десетина дни през последните три месеца откакто изкара шарката. Опитах се да го коментирам с лекарката и, но тя тръгн да ми предлага коластра на една фирма, но забравих и името. Разпространява се само чрез дистрибутори. А на мен колеги ми препоръча да изследваме имунинитета. Правило се такова изследване в Александровска болница. Аз се надявам, че с идването на хубавото време и настинките ще отминат.
За крема-аз ползвах на Клоран мин. година. Имам още от него и мисля да си го доизползвам.
kassi, беше писала, че смяташ да пътуваш. Може би е хубаво да започнеш да оставяш близнаците на този, който ще се грижи за тях по-често и особено нощем. Моята дъщеря, въпреки че е свикнала с баба си, изстрада липсата ни. Аз се върнах на работа рано, но всяка вечер задължително си я прибирам и тя е свикнала да спи с мен. Много трудно е заспивала при баба си, сънят и е бил доста накъсан. Отне ми цяла седмица да се върнем към нормалния и сън след като се прибрахме. Сега имам предложение за Прага през май, но мисля да се въздържа.