Здравейте!
Отдевна не съм писала и се надявам всички да сте добре и бебчетата и малчуганите да растат весели и усмихнати!
За кремовете - мисля, че някой ден ще разберем последиците от излагането на слънце без такъв крем, на които сме били подложени ние навремето/ еле я, която в поберитета се пържех буквално/. Така че съобразете с типа кожа фактора на крема и мажете. Аз, например никога не купувам висок фактор, защото моите деца са с мургава кожа и ги мажа с някъде около 15-16, само първата година мажех Мати с 25 фактор.
За столчетата - подкрепям Джама - в този случай става въпрос за сигурността на детето ви, не за красота и дамаски, така че, ако имате възможност, купете по-сигурното столче, пък дано не се наложи да се уверите във възможностите за защита.
Моя приятелка катастрофира и знам какви бяхя последиците за децата и, които дори не са били с колани/ бяха по-големшки - на 5 и 4 години мисля, за стол са си били или седалка/, добре, че оживяха, но по-голямото още страда - палецът на едната му ръка е изкривен, следствие от пластичната хирургия, претърпя незнам колко операции и още немогат да го възстановат - незнам защо така!
Така че помислете!
За нас - ние сме добре, Мати половин ден е със свекърва ми, половин с мен, ходя на работа на половин ден, докато Лора е на училище - въобще деня ми е пълен до дупка. За капак тръгнах от 6 часа два пъти седмично на хор - моята детска мечта, та съм направила организация за взимането на Лора от училище в тези дни - втора смяна е.
Мисле, че е време да предложа една бебешко-детска среща, например в Южен парк или Борисовата градина при следващото затопляне! Какво ще кажете?!
Ако кликнете върху снимката отдолу, ще можете да разгледате снимки от Хисаря, където бяхме по празниците!