0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Това е последната актуализация на списъчето за неделя. Предполагам, че ще отида към 15.00 - 16.00 часа в Руската църква, но допълнително ще напиша точно в колко, за да обединим положителната енергия.

СИМОНА
ПЕТИНА
ГАЛИНА
НЕЛИ
ДАНИЕЛА
ДИАНА
АСЯ
ЕВЕЛИНА
ВЕСЕЛИНА
СОФИЯ
ПАВЛИНА
РОСИЦА
РАДОСЛАВА
КРАСИМИРА
СТАНИСЛАВА
ЛЮБА
ТАНЯ
ЕЛИЦА
МАГДАЛЕНА
ВИКТОРИЯ
ТОНИ
Мария
Теодора
Диана Б
Светла
Десислава
Бисера
*
Бисерче, мисля че си изпуснала няколко човека...  :oops:
Виж по-нагоре, мисля че Деската беше правила преди тебе.
 :bighug:
Симони, ЧЕСТИТО на малката ти дъщеричка и на теб /МАМА/!!! Да ви е жива и здрава, голяма да порасне и много да ви радва!!!

mikivl,стискам силно палци, разбирам страха ти, това е много дълго чакане, възхищавам се на търпението и силата ти, дано и ние да ги имаме и да дочакаме  :bfp:.
Deskata0177,ivaqna,  :welcome_1:,  дано скоро се преместите в "бременните" темички!!!
Соф и аз го "сгъвам" моето миличко редовно, нищо че мина "подходящия момент". То след ову, за по-сигурно, трябва да се действа докато стане дата за МЦ /така казват/  :lol:, пък е и приятно  :lol: :bed: :jump12:
  Дианка, изпуснах вече бройката, може ли някой да коригира списъчето, че да не пропуснем някого,аз явно не съм успяла /извинявам се/.Тук в работата има много народ и трудно се съсредоточавам, но довечера в къщи ще проверя всичко пак.
Ами надявам се по-скоро да стане, защото каката ще направи 12 години, синът на съкровището е на 11 години и разликата ми се струва доста голяма?

дами извинявам се за латиницата....май е гаден навик  :oops:
благодаря ви за линковете, веднага ще ги погледна...
скоро ми се случи нещо странно но хубаво мисля и искам да го споделя.
Една приятелка роди преди 2 месеца и чак сега я видях и ме заплю да забременея и аз. Каза че било някакво поверие и действало.....Интересно ми е дали наистина е така. Смятам утре да си направя тест ще станат 42 дена от предния цикъл или 9 дена закъснение защото при мен дължината е 33 дена.
Стискайте палци
дами извинявам се за латиницата....май е гаден навик  :oops:
благодаря ви за линковете, веднага ще ги погледна...
скоро ми се случи нещо странно но хубаво мисля и искам да го споделя.
Една приятелка роди преди 2 месеца и чак сега я видях и ме заплю да забременея и аз. Каза че било някакво поверие и действало.....Интересно ми е дали наистина е така. Смятам утре да си направя тест ще станат 42 дена от предния цикъл или 9 дена закъснение защото при мен дължината е 33 дена.
Стискайте палци
Ще стискам палци ! Хайде , дано , дано! Но ще те помоля за една услуга - да заплюеш после и нас! :lol:
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Стискаме палци! 

:D oooo дами ако видя двете чертички ще ви заплюя всичките  :D
Това е последната актуализация на списъчето за неделя. Предполагам, че ще отида към 15.00 - 16.00 часа в Руската църква, но допълнително ще напиша точно в колко, за да обединим положителната енергия.

СИМОНА
ПЕТИНА
ГАЛИНА
НЕЛИ
ДАНИЕЛА
ДИАНА
АСЯ
ЕВЕЛИНА
ВЕСЕЛИНА
СОФИЯ
ПАВЛИНА
РОСИЦА
РАДОСЛАВА
КРАСИМИРА
СТАНИСЛАВА
ЛЮБА
ТАНЯ
ЕЛИЦА
МАГДАЛЕНА
ВИКТОРИЯ
ТОНИ
Мария
Теодора
Диана Б
Светла
Десислава
Бисера
бисерче,мен си ме изпуснала в предните ме има,ама в твоят не  :wink:
да се добавя ли самичка?
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Смятам утре да си направя тест ще станат 42 дена от предния цикъл или 9 дена закъснение защото при мен дължината е 33 дена.
Стискайте палци
Е, хайде!!!! Стискаме с всичка сила  :crossfingers:     :lol:  пък не е лошо ако е подействало при теб да заплюеш всички девойки тука  :bighug:
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Сравнявах последните публикации на списъчето и сътворих това като "последен" вариант:

СИМОНА
ПЕТИНА
ГАЛИНА
НЕЛИ
ДАНИЕЛА
ДИАНА
АСЯ
ЕВЕЛИНА
ВЕСЕЛИНА Кр.
СОФИЯ
ПАВЛИНА
РОСИЦА
РАДОСЛАВА
КРАСИМИРА
СТАНИСЛАВА
ЛЮБА
ТАНЯ
ЕЛИЦА
МАГДАЛЕНА
ВИКТОРИЯ
ТОНИ
МАРИЯ
ТЕОДОРА
ДИАНА Б.
МИМИ
СОФИЯ РУСЕВА
ХРИСТИНА
ДИАНА ИЛКОВА
КАТЯ
СВЕТЛА
ДЕСИСЛАВА
БИСЕРА

Хайде, ако съм пропуснала някоя от нас, да се добави!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
Боже колко сме много.... Направо незнам каква бомба ще падне ,ако Господ реши да ни изпълни желанието..Ще умножим държавата и ще станем първа сила в света...  :lol:

ДАНО, ДАНО,ДАНО!!!!

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Боже колко сме много.... Направо незнам каква бомба ще падне ,ако Господ реши да ни изпълни желанието..Ще умножим държавата и ще станем първа сила в света...  :lol:

ДАНО, ДАНО,ДАНО!!!!

ДАНО, ДАНО, ДАНО! АБСОЛЮТНО СЪМ СЪГЛАСНА С ТЕБ!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!

ДАНО, ДАНО,ДАНО!!!!

:lol: :lol: :lol: то и без това има нужда от увеличаване на раждаемостта.. :wink:!тъй че така Господ ще направи две добрини с едно дело..
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*
Сравнявах последните публикации на списъчето и сътворих това като "последен" вариант:

СИМОНА
ПЕТИНА
ГАЛИНА
НЕЛИ
ДАНИЕЛА
ДИАНА
АСЯ
ЕВЕЛИНА
ВЕСЕЛИНА Кр.
СОФИЯ
ПАВЛИНА
РОСИЦА
РАДОСЛАВА
КРАСИМИРА
СТАНИСЛАВА
ЛЮБА
ТАНЯ
ЕЛИЦА
МАГДАЛЕНА
ВИКТОРИЯ
ТОНИ
МАРИЯ
ТЕОДОРА
ДИАНА Б.
МИМИ
СОФИЯ РУСЕВА
ХРИСТИНА
ДИАНА ИЛКОВА
КАТЯ
СВЕТЛА
ДЕСИСЛАВА
БИСЕРА

Хайде, ако съм пропуснала някоя от нас, да се добави!

ами да се добавя и аз Веселина М. Й.

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
СИМОНА
ПЕТИНА
ГАЛИНА
НЕЛИ
ДАНИЕЛА
ДИАНА
АСЯ
ЕВЕЛИНА
ВЕСЕЛИНА Кр.
СОФИЯ
ПАВЛИНА
РОСИЦА
РАДОСЛАВА
КРАСИМИРА
СТАНИСЛАВА
ЛЮБА
ТАНЯ
ЕЛИЦА
МАГДАЛЕНА
ВИКТОРИЯ
ТОНИ
МАРИЯ
ТЕОДОРА
ДИАНА Б.
МИМИ
СОФИЯ РУСЕВА
ХРИСТИНА
ДИАНА ИЛКОВА
КАТЯ
СВЕТЛА
ДЕСИСЛАВА
БИСЕРА
ВЕСЕЛИНА М.Й.
*
Цитат
Ами надявам се по-скоро да стане, защото каката ще направи 12 години, синът на съкровището е на 11 години и разликата ми се струва доста голяма?
Deskata, пожелавам ти скоро да си мама и стискам палци. Както и за вси4ки тук се моля само ++++тесвтове да има. Но искам дса ти кажа 4е аз имам брат от втория брак на майка ми и разликата ни е 12 год/без 3 месеца/. Има много хубави, но пък и не толкова хубави/ например когато каката иска да излезе мал4о ходи по нея/. Но няма ни6то ло6о в тази разлика, даже е готино.
Цитат
Боже колко сме много.... Направо незнам каква бомба ще падне ,ако Господ реши да ни изпълни желанието..Ще умножим държавата и ще станем първа сила в света...  Laughing

ДАНО, ДАНО,ДАНО!!!!
И аз това си повтарям, ДАНО
Ако може и аз да се добавя в списъка Петя.
Успех на всички :D
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Дано, дано, дано.....да стане поне още едно:))))

СИМОНА
ПЕТИНА
ГАЛИНА
НЕЛИ
ДАНИЕЛА
ДИАНА
АСЯ
ЕВЕЛИНА
ВЕСЕЛИНА Кр.
СОФИЯ
ПАВЛИНА
РОСИЦА
РАДОСЛАВА
КРАСИМИРА
СТАНИСЛАВА
ЛЮБА
ТАНЯ
ЕЛИЦА
МАГДАЛЕНА
ВИКТОРИЯ
ТОНИ
МАРИЯ
ТЕОДОРА
ДИАНА Б.
МИМИ
СОФИЯ РУСЕВА
ХРИСТИНА
ДИАНА ИЛКОВА
КАТЯ
СВЕТЛА
ДЕСИСЛАВА
БИСЕРА
ВЕСЕЛИНА М.Й.
ПЕТЯ
« Последна редакция: Март 07, 2008, 19:07:17 pm от Lisko »
ivaqna успех.стискам силно палци утре да ни се похвалиш  :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
url=http://www.sestrenka.ru/lines/][/url]