0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Дано, дано, дано.....да стане поне оше едно:))))

Миличка, да знаеш - цял ден се пея все тая песничка "Дано, дано.... до всяко добро същество, застане поне още едно..."

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
И аз така Соф:)

На всички момичета с предстоящи тестове пу да са им са положителни:)
*
Забелязвам доста оптимизъм у вас тези дни,което много ме радва и дори върна моя...
Наистина дано този месец е края на мъките за поне 95 % от нас..Казвам "ПОНЕ"Стискам всичките си пръсти ,не само палците..  :dance2: :grouphug2:

Представям си Софи довечера  :bellydance: :biglove: :lol:
Дано, дано, дано.....да стане поне още едно:))))

СИМОНА
ПЕТИНА
ГАЛИНА
НЕЛИ
ДАНИЕЛА
ДИАНА
АСЯ
ЕВЕЛИНА
ВЕСЕЛИНА Кр.
СОФИЯ
ПАВЛИНА
РОСИЦА
РАДОСЛАВА
КРАСИМИРА
СТАНИСЛАВА
ЛЮБА
ТАНЯ
ЕЛИЦА
МАГДАЛЕНА
ВИКТОРИЯ
ТОНИ
МАРИЯ
ТЕОДОРА
ДИАНА Б.
МИМИ
СОФИЯ РУСЕВА
ХРИСТИНА
ДИАНА ИЛКОВА
КАТЯ
СВЕТЛА
ДЕСИСЛАВА
БИСЕРА
ВЕСЕЛИНА М.Й.
ПЕТЯ
Нека и аз да добавя...Мария,Анжела
И дано наистина баба Марта ни зарадва с stork-boy,макар че мен днес ми доиде МЦ
Успех на всички!
http:
СИМОНА
ПЕТИНА
ГАЛИНА
НЕЛИ
ДАНИЕЛА
ДИАНА
АСЯ
ЕВЕЛИНА
ВЕСЕЛИНА Кр.
СОФИЯ
ПАВЛИНА
РОСИЦА
РАДОСЛАВА
КРАСИМИРА
СТАНИСЛАВА
ЛЮБА
ТАНЯ
ЕЛИЦА
МАГДАЛЕНА
ВИКТОРИЯ
ТОНИ
МАРИЯ
ТЕОДОРА
ДИАНА Б.
МИМИ
СОФИЯ РУСЕВА
ХРИСТИНА
ДИАНА ИЛКОВА
КАТЯ
СВЕТЛА
ДЕСИСЛАВА
БИСЕРА
ВЕСЕЛИНА М.Й.
ПЕТЯ
АКСИНИЯ

Ако не е нахално да помоля и мен да добавите :oops:
Симона честит рожден ден на щерката :hbirth:
Соф, май ще има парти на тъмно :D  :cheerleader:
Момичета няма ли някой да се похвали с  :bfp1:
*
СИМОНА
ПЕТИНА
ГАЛИНА
НЕЛИ
ДАНИЕЛА
ДИАНА
АСЯ
ЕВЕЛИНА
ВЕСЕЛИНА Кр.
СОФИЯ
ПАВЛИНА
РОСИЦА
РАДОСЛАВА
КРАСИМИРА
СТАНИСЛАВА
ЛЮБА
ТАНЯ
ЕЛИЦА
МАГДАЛЕНА
ВИКТОРИЯ
ТОНИ
МАРИЯ
ТЕОДОРА
ДИАНА Б.
МИМИ
СОФИЯ РУСЕВА
ХРИСТИНА
ДИАНА ИЛКОВА
КАТЯ
СВЕТЛА
ДЕСИСЛАВА
БИСЕРА
ВЕСЕЛИНА М.Й.
ПЕТЯ
АКСИНИЯ
МАРИЯ
АНЖЕЛА
Добре момичета, напедваме със списъчето, надявам се и с положителните тестове.
ivaqna,  :crossfingers: да се похвалиш утре сутринта !!!
Аз утре ще пътувам и до 10.00 часа може да се добавяте, после ще взема списъчето и направо в неделя, като се прибирам ще мина да го оставя и да се помоля за нас на Бог и св. Серафим. Ще взема най-голямата свещ и между 15.00 и 16.00 часа се надявам всички да сме "на линия". Наистина много се вълнувам от това, което ми предстои ...
Мисля, че Бог е чул молбите ни, също и св. Серафим, но ще продължаваме да се молим докато се изпълни нашето най-съкровено желание, с вяра и много надежда!
 Нека в неделя да простим на всички, които са ни обидили или огорчили с нещо и да споделим с любимите хора само доброта и любов!!!
 :bighug: ви силно и ви пожелавам цялото щастие на света!
благодаря на всички за пожеланията...на дявам се утре да има с какво да се похваля. Но при всички положения се присъединявам към молитвите в неделя и пожелавам на всички каквото сме си намисли да стане.
незнам за вас но откакто сме започнали да правим бебе ми се струва че около мен все бременни жени се движат. Хем се радвам хем се чудя кога и аз ще мога да покажа коремче :oops:
От страни изглежда толкова лесно,а когато видиш една черта или просто ти дойде се чудиш сгреши ли някъде в изчисленията или просто не му е време...
Май нямам търпение да се събудя и да видя.... :lol:
biserche,да с теб ще сме в неделя.
ivaqna :crossfingers: :bfp:
*
Здравейте момичета, за съжаление  е :bfn: :balk_144:
Имах проблеми със компютъра във работата и не можах да ви пиша по-рано.
 :bighug:
ivaqna, стискам палци утре да ни почнеш темата с +++ резултат.Гледам обаче не си споделила графиката си (ако може пусни да я поразгледаме :oops)
*
Симони,честит празник мила. :happy_birthday_1:Да ти е жива и здрава дъщеричката и догодина да празнува или със братче или със сестриче. :D
*

Olimpia

• 220
  • Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне:)
Симони, да ви е жива и здрава девойката!  :lol: :lol: :lol:
Момичета, аз редовно ви чета и се занимавам с изследвания и предледи. ЗАсега нищо не чакам и не ловувам, че ми го няма мъжа, но пък силно ви стискам палци на всички!!!
Успех на чакащите и много пролетно настроение ви желая!  :D
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
*
 mikivl  :bighug: но докато не е дошла М има надежда

*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Честит рожден ден на дъщеричката на Симони! Да е жива и здрава и много " послушна"!
Симони приеми поздравите ми и към теб,макар и на патерица и да направите скоро братче или сестриче на детето! Вчера бях нещо скарана с нета и нищо не успях да публикувам!

На новодошлите  :welcome:
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*
Да ви пожелая и тук честит празник момичета!
Честит рожден ден на малката принцеса на Симони!Да е много здрава,весела и много скоро мама да и роди едно братче,за да има с кого да си играе!
Микиви,не унивай мила,един тест нищо не значи,ако можеш пусни кръвен-той е по-точен.Успех!
Иваяна,стискам :crossfingers:всичко да е наред!
Меги,чакаме да се похвалиш вече :bfp:
Бисерче :bighug:ще съм с теб в неделя мила!
Весел ден на всички и крайно време е някой да се похвали с  :bfp:,че да е по-хубав празника! :D
*
Честит Празник момичета! Пожелавам на всички тук по едно/две сладки бебчета за следващия 8-ми март.
 :goodluck: на всички чакащи и дано скоро има много  :bfp:
Здравейте, момичета!
Не съм писала  отдавна в  подобни темички..
С къс цикъл съм,вчера трябваше да ми дойде,идва ми принципно на 25 дни.Вместо това имах само еднократно петънце кафеникаво бледо.Утре ще се прибера вкъщи и ще правя тест.
Миналият път като бях бременна (неуспешно) ходих на лекар 10 дни след закъснението.Сега цикълът ми е още по-скъсен, да си запиша час след 2 седмици ли,какво ли...
Знам, че е възможно вгнездяване на 6-12-ти ден от оплождането, имах силни болни придърпващи преди 3 дни(беше 12-ти ден от  този, в който правихме секс,последен фертилен),гърдите са ми още напрегнати...
Имала ли е някоя подобен проблем?
*
ЧЕТИТ 8-МИ МАРТ МОМИЧЕТА!
ПОЖЕЛАВАМ ВИ ДА СТЕ НАЙ-ДОБРИТЕ МАМИ И ЖЕНИ В СВЕТА,ДА СТЕ НАЙ-ОБИЧАНИ ,НАЙ-ЖЕЛАНИ И ВЕЧНО ЗАСМЕНИ!!!

Микви,съжалявам миличка,знам колко ти е гадно в момента дано това е последния отрицателен тест ,който виждаш ..

Приятен ден на всички и весел празник за тези които празнуат... :bighug: