Здравейте, момичета и честита ни нова темичка, дано да започне хубаво като предишната и после да продължи все така
Симони, мила, благодаря ти със закъснение за вчера
Мислено бях с теб
Кате, може възпалението ти да е леко и затова доки да не е сметнал за нужно да обърне внимание. И моят веднъж ми каза за леко възпаление, че ще мине от самосебе си, даде ми едно кремче за всеки случай, но така и не ми се наложи да се мажа - наистина ми мина. На теб обаче ти предстоят процедури, така че е хубаво да поискаш и второ мнение според мен, поне ще ти е по-спокойно.
Аз най-вероятно ще отпадна за този месец, усещам че лелята чука на вратата. Подгонили са ме едни нерви, не е за приказки. Снощи имах малко зацапване и се наревах на мъжа ми, добре че ми е душичка и винаги успява да ме успокои, но после цяла нощ сънувах, че правя тестове. Сутринта не се сдържах и наистина направих един. По-отрицателен просто не можеше да бъде
Успокоявам се поне, че като окончателно дойде лелката, ще си направя едно огромно тирамису - преди това го избягвам заради суровите яйца, а мноооого обичам.