0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Кате, можеш да отидеш в Майчин дом. аз преди ходех там при д-р Клисурски, ама след миседа смених клиниката (по време на бремеността не ме е следил той). Поликлиниката на болницата е до високата сграда, кабинатите са на първия етаж и там наистина има много лекари. Ще трябва да си платиш обаче, понеже те искат направления. лошото там е, че доста се чака пред кабинетите, защото има много бременни (в това няма нищо лошо, напротив), които минават с предимство, записват се тоновете на плода и т.н. Но ако искаш пробвай, работят до към 17ч май.
Успех!!!!
Здравейте момичета, да ни е честита новата темичка и благодарение и на "леката ръчичка" на Натали, да се напълни тук с ++++ !
Натали, дано и ти като едно щъркелче, след като си "свиеш гнезденце" да има дребосъчета, които да "чуруликат"!

Благодаря ти Симони за общата молитва, аз вчера бях в Рилският манастир и също се помолих за всички нас. Следващото списъче мога аз да го занеса, когато кажете, само да не е в работен ден, че няма как да се измъкна от работа.

Моля ви включете и мен към НЕчакащите на 18-20.03, че нещо сте ме пропуснали, а ние тези дни ловувахме.

Чакам някой да повлече краче тук ... :lol:
*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
АЗ ВЕДНАГА ТИ ПРЕДЛАГАМ ДА НАПРАВИМ ОЩЕ ЕДНА МОЛИТВИЧКА НА 09.03. ТОВА Е ХУБАВО ЧИСЛО И ДВЕТЕ СА ПОЛОЖИТЕЛНИ, пада се в неделя, а после аз през седмицата ще изпълня мисията, които е за- да превим списък!

симона
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
НЕЧАКАЩИ:

Eagle     stork-boy
vmj_83     stork-boy
Simoni      4.(5).03 stork-boy 
happymery   5.(6).03 stork-boy
Jael        5.(6).03 stork-boy
Meggy       8.(9).03 stork-boy
_Elfita_    12.(13).03 stork-boy  
Lisko       13.03    stork-boy
Kylie       13.03    stork-boy
Silvi4ka    13.03    stork-boy
Ladybebi    14.03    stork-boy
krasiko     15.03    stork-boy
dianka      16.(17).03 stork-boy
biserche    18-20.03 stork-boy
dgina       19.03     stork-boy

ЛОВУВАЩИ:

Rouzi-Anna   :eggsperm:
Lubaboiko    :eggsperm:
Vesska       :eggsperm:
Clevergirl_75  :eggsperm:
Sof          :eggsperm:
mimcheto_85  :eggsperm:
prettily     :eggsperm:
radost_I     :eggsperm:
galichka     :eggsperm:

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
Здравейте, момичета и честита ни нова темичка, дано да започне хубаво като предишната и после да продължи все така  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Симони, мила, благодаря ти със закъснение за вчера :bighug: Мислено бях с теб :wink:
Кате, може възпалението ти да е леко и затова доки да не е сметнал за нужно да обърне внимание. И моят веднъж ми каза за леко възпаление, че ще мине от самосебе си, даде ми едно кремче за всеки случай, но така и не ми се наложи да се мажа -  наистина ми мина. На теб обаче ти предстоят процедури, така че е хубаво да поискаш и второ мнение според мен, поне ще ти е по-спокойно.

Аз най-вероятно ще отпадна за този месец, усещам че лелята чука на вратата. Подгонили са ме едни нерви, не е за приказки. Снощи имах малко зацапване и се наревах на мъжа ми, добре че ми е душичка и винаги успява да ме успокои, но после цяла нощ сънувах, че правя тестове. Сутринта не се сдържах и наистина направих един. По-отрицателен просто не можеше да бъде :bfn:

Успокоявам се поне, че като окончателно дойде лелката, ще си направя едно огромно тирамису - преди това го избягвам заради суровите яйца, а мноооого обичам. :eat:
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Втора молитва - Руска църква

Симона
Петина
*
Здравейте моми4ета. Днес бях при док и ми каза 4е имам по 10-ина фоликула и на двтата яй4ника, на левия един с неправилна форма около 15 мм. От утре, а мпже ит от днес  :bed: и дано да има резултат. Стискам палци на вси4ки ловува6ти и НЕ4ака6ти
*

Симона
Петина
Галина

*
Цитат

Симона
Петина
Галина
Не6и
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Е, браво бе момичета! Кефите ме адски много! Май много сме се надъхали. Радваме най-вече факта, че ВЯРВАМЕ и ИСКАМЕ силно! Убедена съм, че ще се случи! хубаво е,че сме толкова сплотени и загрижени една за друга, без да търсим каквато и да е отплата! Усмихвам се всеки път когата прочета за готовността на всяка една от вас да приеме радостта и болката на останалите! Това само показва колко стойностни хора има сред нас ,които въпреки личната си болка не са загубили ЧОВЕЧНОСТТА си!

БЛАГОДАРЯ!

Кате, за твое успокоение потърси второ мнение, но не споделяй какво са ти казали в клиниката,че може да се повлияят от първото мнение! Силно ти стискам палци всичко да е наред!

Симона
Петина
Галина
Не6и
Даниела
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*

*
Радвам се че Ви има  :bighug:
Включете ме и мен в молитвата - Ася
момичета благодаря за отговорите..намерих една гинеколожка,взе секрет и го занесох в кандиларов..ама там смотаха предметното стъкло и другото/една пръчица с тампон потомена в нещо/ в един шкаф,аз им викам"няма ли да надпишете предметното стъкло поне и да не го слагат така,защото докторката ме предупреди да не се допира до хартията,че ще залепне ,а по него бил секрета...те викат няма страшно... 8O !днес направо ми стопиха нервичките-хем  отидоха 40 лв за всичко,хем сега се чудя колко ще са реални резултатите,като ги хвърлиха пробите в шкафа..явно не попадам на каквито трябва..
а за цветната снимка,ми е толкова напрегнато,че ми идва да тегля една на всичко и да се откажа-ЧЕСТНО!на лекарите им е лесно да викат спокойно,ама на мен отвътре всичко ми се е свило.."било се дезинфекцирало хубаво преди цветната снимка",аз искам и МБ толкова ли е трудно да се пусне!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*

Lisko

• *
  • 5448

Симона
Петина
Галина
Не6и
Даниела
Ася

Неши, дай моля те кръщелното си име за списъка:)за молитвата по скоро:)
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
Момичета здравейте!Хайде да ни върви тази тема като по вода!Дано тя да е изпълнена с много повече положителни резултати от предишната!Днес справихме спермограма с мъжо и после трябва да взема резултата!Дано всичко е наред и този месец да стане чудото.От вчера съм на клостилбегит и на 10.03 на преглед.Момичета включете ме и мен за молитвата,ако може!Ще съм ви много благодарна.Обичам ви и името ми е Евелина!Пожелавам ви много късмет!
*

simoni

• 352
Само за неделя трябва да ни кажеш в колко ще ходиш към църквата за да знаем да си мислим за теб и за нас, а иначе съм съгласна- много сме задружни и наистина успехът на всяка една от нас ще е сигурен, с много положително настроение съм!Въпреки че тръпна в очакване ДА НЕ МИ ДОЙДЕ, за да се затичам пак за тест,днес ми е втори ден на закъснение, МОЛЯ ВИ стискайте си палците за мен
*

Lisko

• *
  • 5448

Симона
Петина
Галина
Не6и
Даниела
Ася
Евелина

Симони тихо:)
Пу да не те спохождат 9 месеца гадни червни лелки, каки или бабички дано:)
Стискам и палци и всякакви пръсти:)
*

simoni

• 352
Ох Лиско много съм тихичка, да знаеш как тихичко си се моля :oops: :D
*
Хайде, симони, чакаме да се похвалиш тези дни  :wink:

*

simoni

• 352
ох много съм зле с нета така че се махам и после от вкъщи а вие да сте направили дълъг дълъг списък