0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
абе имам си доста да ти кажа, на лицето не ми ли4и ама на дупето и кра4етата си има мръвка :D
*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
ей здравеите и от мен! Как сте, искам да ви разкажа нещо което ми се случи преди малко, мия си чинии, нищо не обичайно, мисля си докато го правя за да ми мина по- бързо чинииното време Както си мисля ама за много различни неща, си спомних какво сънувах преди три или няколко нощи, а именно лекаря ми при които ходех на женска консултация и си го припомних съня ми до най- малка подробност.Вървя с Ема, хванала съм я за ръка и си говорим нещо, разминава ме се с него, аз го поздравявам, той ми се усмехва и се разминаваме, като приятели, сякаш пак ходя при него, а не съм била при него от както ми даде направление да раждам!!!!И както се разминаваме аз казвам на Ема- Това маме е чичкото които....и и обяснявам кои е!Е, мацки някои може ли да тълкува сънищата, защото сега ми се иска да разбера що за сън беше това, и защо си го спомних чак сега!????Знае ли някои????
*
за6тото 6те ти даде второ направление  :D :crossfingers: :bighug:
*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
ей ниши- меши,можеш да тълкуваш много бързо сънища, а ДАНО ДАНО ДАНО, на всяка от нас!но наистина сънят беше ужасно истински, даже първо почнах да си мисля, АБЕ ВИДЯХ ЛИ ГО ТОЗ ЧОВЕК ИЛИ САМО ГО СЪНУВАХ!?Страшно....истинско!
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
Здравейте, момичета! Разгледах албумчето, много сте готини, няма да споменавам поименно, защото като първи ден ме боли коремчето и главата и ще пропусна някой 8O.Целувки на всички, стискам палци.Ще си полегна сега.Като ми е по-добре и аз ще си сложа снимчица, ама сега вече не се отваря да не съм объркала нещо. 8O
*
ДАНО, ДАНО, ДАНО, до вси44ки ни по едно :lol:
Айде аз пак да се разпиша че не знам кога ще мога пак.Днес си тръгнах от работа към обяд че ми беше едно гадно, гадно...Или е от хормоните или е от депресията ми :?Някой знае ли дали е вредно ако съм бременна да пия мента, глог и валериан на сироп?
Ама сега разгледах снимките и сте толкова готини всички :D
*
Ех Симони,ха дано да получиш пак направление... А ако родиш син с красотата на щерка си ,ще взема да се замразя и като порасне ще си го взема.. :lol:
Много сте хубави и ти и мъжа ти и Ема...Пожелавам ти много скорошна щастлива вест..
*
Айде аз пак да се разпиша че не знам кога ще мога пак.Днес си тръгнах от работа към обяд че ми беше едно гадно, гадно...Или е от хормоните или е от депресията ми :?Някой знае ли дали е вредно ако съм бременна да пия мента, глог и валериан на сироп?
Ама сега разгледах снимките и сте толкова готини всички :D

Нищо не пий,моляте..Опитай се да издържиш и без успокоителни ,та било то и билкови..Аз мисля че си вече мама,така че мисли си за това и ще ти стане по- спокойно..

п.с Страхотно красива жена си... :oops:
*
сетих да викажа за6то съм се писла не6и. когато съм се родила, майка ми казала да ме запи6ат Нешкана баба ми/на ба6та ми майка/, за6тото 6тяла мнго да се сърди.но аку6ерка от втора градска, там съм се раждала, казла "не, няма да я запи6атака, Нели 6те е". баба ми фу4ала много, ама това няма зна4ение сега. и милото когато майка ми му разказа това запо4на да ми вика Не6и.
ох, стига смен.
*
Хей,мацки! :DРазгледах току що албумчето.Ама всички сте големи сладурани,точно както си ви представях :DМного скоро и аз ще кача снимка,като намеря подходяща.
Хайде няма ли вече някой да ни зарадва.Като гледам какъв е дълъг списъка с чакащи си мисля,че вече е време за  :bfp:тестчета!
Лейди бейби,тихичко честито!Дано да се потвърди! :crossfingers:
Момичета страхотни сте,радвам се че съм сред вас!Колкото и да ми е криво,като вляза във форума и ви чета се зареждам с толкова положителни емоции! :bighug:
Леле lubaboiko направо се изчервих пре компа :lol: Благодаря ти за комплимента  :bighug:
И аз да ви кажа съм 99,9% сигурна че съм бременна и то май това ме плаши, защото миналата бременност изкарах 2 месеца на легло с постоянно повръщане придружено с бременна депресия.Направо си чета поста и си мисля, какво се оплаквам, важно е всичко да завърши добре.Пожелавам на всички да постигнат мечтата си :D
Повличам крак  :goodluck:  
И да знаете че няма да си ходя скоро от този форум :D :lol:
« Последна редакция: Март 13, 2008, 19:26:36 pm от ladybebi »
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Божееееее, НАЙ ПОСЛЕ:))))))))))))

Лейди бейби 4естито мила.
Пази се и не мисли, че ще е като първия път защото сега всичко ще е наред:)))))))))
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
здравейте. Идеята за албума е много хубава . И аз вече сложих две снимки. Ох....на мен ми едно такова никакво . Уж чакам , ама май нещо се обезверих днес. Гледам си графиката , не е сигурно дали е имало ову а и нали тестовете бяха отрицателни. Засега нищо по необичайно в тялото ми от други цикли и вече си мисля , че и тоя път напразно се надявам. Не че се отчайвам ама си викам по- добре много да не се навивам . Ще видим какво ще излезе накрая....
*
Джина,аз мисля че и ти ще ни изненадаш съвсем скоро.. Стискам ти палци..

Лейди бейби,да не си помисляш че те свалям...Просто много силно впечатление ми направи излъчването ти...Не се отмятам от комплимента си..

Претили,аз съм по същия начин...Овуто ми е сложено с графиката по мое собствено мнение,което в никакъв случай не е миродавно...С кекса също нищо не направихме...Но аз си се надявам по малко,не е като миналите месеци...,този съм малко по-уравновесена..
ladybebi,не пий нищо мила,билките не са безвредни за бременни.Почивай си щом не ти е добре.И да не чувам за лоши мисли и предчувствия
Мацки,страхотни сте ,ще кача и аз снимка .Всички сте страшно готини .Щастлива съм ,че съм сред вас,ето за всички по една голяма
Соф,твоите странни мириси ми намирисват на нещо а дано .
Симонка,сънят ти показва ,че скоро ще имаш среща с този доки за направление
Стискам палци на всички които тези дни са в списъчето на очакващите ,нека ви подмине за 9 месеца.
*
Здравейте, идеята за албума е прекрасна, скоро мисля и аз да се включа там.

Лейдибеби: дано това, което си мислиш наистина да е така. Имаме нужда от поне един положителен резултат. Крайно време е вече. И недей да пиеш НИЩО!!!

Симони: как е малката сладурана, оздравяли вече. Ние с теб двете продължаваме да стоим в очакващите, а пък тези тестове май не искат да ни зарадват. Съня просто трябва да е за хубаво :-)

За себе си си мисля, че вече си мисля, че е по-добре да ми дойде (не че го искам), отколкото така да ме измъчва.

Здравейте мацки.Скоро не съм писала  но ви чета редовно.Разгледах албум4ето но защо не става да вляза и аз да си кача снимка изписва Невалиден потребител или парола. :?

за основаване на фонд за ин-витро - подпиши се и ти  http://www.bgpetition.com/asistirana-reproduktsia/index.html
*
много хубажа идея е албумчето сложих си снимки и аз.
ladybebi много се раджам за теб лека  preggo и да се пазиш