Симони, аз мислех утре да отида до Руската черква, че съм отпуска, но щом ти ще ходиш,аз ще отида вдругиден. Мислено утре ще се моля заедно с теб в 11.00. Между другото - това дето си качила 3кг толкова бързо ми намирисва все пак на
, хайде ДАНО,ДАНО,ДАНО !!!
Ladybebi, тихичко честито! Провлачи краче и дано скоро и дугите се похвалят.И аз ще се включа със снимка, чудесна идея да се запознаем
Kylie, Silvi4ka, Vickson - дръжте се,и Дай Боже МЦ да ви подмине за около 9 месеца.
Лиско, ти си силна и "октомври ще бъде май"
Соф, направо ме развесели със сутрешния пост, стига с тая скука и апатия, по-ведро де
eveishan приятно и успешно ловуване!!
Роси, добре дошла в нашата темичка,виждам че си в настроение и очакване
, дано скоро се преместиш при бременелките!
Аз съм в супер готино настроение, защото съм отпуска тези 3 дни и днес бях на ски на Витоша, нищо, че съм в очакване след няколко дни
То ако е станало, станало е, няма да се лишавам от удоволствието да покарам за последно през сезона само заради едно бременеене
Всъщност си имам още от няколко дни ПМС и затова съм толкова смела на ските, а и не съм падала. Утре, ако мъжа ми реши, пак може да отидем горе - чудесно е в планината, разходете се и вие през почивните дни,много е тонизиращо.