0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Vickson не се отчайвам ама хич другия месец с нови сили ;) Радвам се, че поне днес устисках, че да се включа в понеделник с едни хормони (4-ти ден) и на 26-ти имам час за ФМ. Да си призная чуствам се странно, ту ме наболва корема ту спре .... през 10 мин. съм до WCто да се проверявам напрво пътека направих до там  :lol:
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Мила същата съм и аз, хем ме боли, хем не ме боли, хем ще тече, хем не тече, ходя си с една превръзка в джоба и през 30 мин. до WC-то... лудницата е пълна  :lol:
*
Vickson душа не се издържа това .... какво ли става  :ask:
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Кайли - имаме ли избор мила? Мисля че не  :?
Аз съм уверена че ще ми дойде, днес си гледах предните месеци графиките - и виждам че и тогава съм имала 1-2 дни зацапване и след това ми идва... днес ми е 2-ри ден зацапване - предполагам че утре ще съм цъфнала и вързала  :(
ама кво да направя, спасение няма, явно не сме поработили достатъчно с мъжо когато е трябвало...

Мацки аз си тръгвам от работа - като се прибера пак ще ви пиша  :)))))))
Голяма  :bighug: за всички
Симони, аз мислех утре да отида до Руската черква, че съм отпуска, но щом ти ще ходиш,аз ще отида вдругиден. Мислено утре ще се моля заедно с теб в 11.00. Между другото - това дето си качила 3кг толкова бързо ми намирисва все пак на  :bfp:, хайде ДАНО,ДАНО,ДАНО !!!
Ladybebi, тихичко честито! Провлачи краче и дано скоро и дугите се похвалят.И аз ще се включа със снимка, чудесна идея да се запознаем  :lol:

Kylie, Silvi4ka, Vickson - дръжте се,и Дай Боже МЦ да ви подмине за около 9 месеца.
Лиско, ти си силна и "октомври ще бъде май"  :lol:  :bighug:
Соф, направо ме развесели със сутрешния пост, стига с тая скука и апатия, по-ведро де  :lol:
eveishan приятно и успешно ловуване!!
Роси, добре дошла в нашата темичка,виждам че си в настроение и очакване  :lol:, дано скоро се преместиш при бременелките!
  Аз съм в супер готино настроение, защото съм отпуска тези 3 дни и днес бях на ски на Витоша, нищо, че съм в очакване след няколко дни  :lol: То ако е станало, станало е, няма да се лишавам от удоволствието да покарам за последно през сезона само заради едно бременеене  :lol: Всъщност си имам още от няколко дни ПМС и затова съм толкова смела на ските, а и не съм падала. Утре, ако мъжа ми реши, пак може да отидем горе - чудесно е в планината, разходете се и вие през почивните дни,много е тонизиращо.
*
Vickson   :bighug:
biserche и аз ще последвам твоя пример другия weekend на ски и мисля и байка да си подкарам ;)
*
Здравейте момичета. Не съм писала няколко дни , но работата така ме затрупа изведнъж , че не ми остава време за нищо. Лиско миличка, вярвам че много скоро ще имаш твоето чудо. Толкова си позитивна - възхищавам ти се! Лейди бейби , почивай си повече и само за хубави неща си мисли! Сигурна съм , че всичко ще е наред и ще си имаш най-хубавото бебче! Момичета, остават 9 дни до Първа пролет и се надявам щъркелите да пристигнат на ята в Зачатие!
В началото на този месец имах шесто чувство , че ще успеем да си направим бебче, но сега колкото по малко време остава до гадната лелка, толкова повече съм сигурна че нищо не е станало. Тази моя Т хич не се покачва. Хем пия Дуфастон и пак не ми мръдва нагоре. Направо незнам какво да си мисля. В неделя свършвам Дуфастона и в петък НЕчакам М. Чудя се дали да не си направя един тест в понеделник сутрин? Четох някъде , че небило хубаво да се спира Дуфастона без да е направен тест. А моя доки не ми каза нищо подобно. А и колко може да се вярва на тест направен 5 дни преди очакваното М?
Ох, излях си всички чуденки. Ако ви се занимава с мен дайте някой съвет.
Прегръщам ви всички и вярвайте идва нашето време!

Благодарим ви от сърце др. Владимиров!
Благодаря Ви момичета за топлото посрещане. Наистина се надявам всички да се преместим в темата за мамите много скоро.
П.П. Разгледах снимките. Ама Вие сте супер. Толкова мили и хубави хора на едно място.
Еи сега ще кача и моя ,за да видите мен и семейството ми.
Симони, много ти е сладка принцеската!!! Да ти е жива и здрава, да ви радва, а и  :crossfingers:скоро да стане кака!
Утре в 11 ще съм с теб, да се помолим за нашите бъдещи бебчета...
Соф, и на мен ми намирисва на нещо, ама ще си мълча   :cuddle:
СТЛ, поговорете с твойто момче спокойно и без напрежение, изяснете си нещата и ще видиш, че всичко ще се оправи. Според мен той е усетил твоето притеснение и за да не те натоварва допълнително, мислейки си, че ти се притесняваш, заради него и неговото желание да имате бебче,  е изтърсил първото, което му е хрумнало, без да се замисли как ще се почувстваш.  :bighug:
Don't worry, be hippy
ей сладурани, отдавна не съм писала, обаче вие стре страхотни.
Пргръщам ви всички. Макар и само да ви чета ми действате адски успокояващо.
Аз мисля че вече съм към очакващите, след 2  :bfn:все още не ми е дошло и утре отивам на лекар да видим какво става.
идеята за снимките е страхотна ще се вклуча и аз.
 :bighug:
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Симони, малката е прекрасна! Скоро да я зарадвате с братче или сестриче,че да има с кого да си играе детето.
Момичета, толкова са сладки вашите трепети и очаквания, ДАНО да са признаци на  preggo
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*
Хайде и аз да се отчета за днес.. :) Не повярвах на очите си като погледнах снимките в албума... 8O Всички сте адски красиви,много ви се радвам...Аз също пуснах две три снимчици да се запиша и много ми се иска скоро да пуснем по една от видеозон..

Соф,нещо ми понамирисваш... :lol: Стискам ти палци да знаеш..

Лиско,не ни оставяй моля те..

Мисля че доста положителни резултати ще има тези дни,имам силно предчувствие...А аз имам много силна и точна интуиция..
Обичам ви момичета ,така да знаете... :oops:
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
:)Да ви оставям ли?:)))))))))
Изобщо нямам и намерение мила Люба:)))))

Днес обаче така ми е лошо и ме боли глава, та се чудя кога точно ще изтичам до мивката:)Затова и само чета отвреме навреме и нямам сили много да пиша:)

Палците си ми стоят стиснати за всички:))))
*
Ох, най-накрая вкъ6ти с хубав нет, в тая гора съм като в пета глуха, все не6то се разваля.
Ама вие сте писали, писали, не мога да смогна да про4ета вси4ко.
А Соф ме разби, пуснах на няколко приятелки да им 4еститя празника, смях
Симони 6те бъда утре с теб в Руската църква, 6те се моля за вси4ки ви с цялата си ду6а и сила.
schneki1  :welcome_1:
 :bighug: :bighug: :bighug:
сега да разгледам хубаво албум4ето, кефи ме идеята
*
албумчето е страхотно - и аз добавих 2 снимчици :oops:
*
Роси,чудех се кога ще се запишеш в очакващите :lol: Радвам се да те видя...
*
прекрасни сте. след малко като си ка4а на компа сним4ици 6те се запознаете и с мен
*
Роси,чудех се кога ще се запишеш в очакващите :lol: Радвам се да те видя...
не се бях сетила  :oops:   :bighug: очакваме и други....
*
сложих и аз две сним4ици.:balk_124:
Лиско, бързо да ти минава умната красива главица
Симони, дъ6тери4ката ти е голяма сладурана.
*
Неши,ми видях ти снимките ма не видях да ти кажа излишни килограми по теб?!? 8O :wink: