На мен се пада честта и удоволствието да открия 20-тата поредна тема на бременните.
Поздравления на всички новоприсъединили се!
Оформя се страхотна групичка и пожелавам на всички безоблачна и щастлива бременност.
Аз се отказах от пътуването и в крайна сметка почувствах голямо облекчение.
Относно козметиката за бременни ползвам за лице много висок фактор слънцезащитен крем Vichy Capital Soleil 50+. За сега съм много доволна. Тъй като кожата на лицето много ми се изсуши, след като попие слънцезащитеният крем отгоре си нанасям и дневен по-мазен крем. Не знам дали е правилно, но аз така се чувствам най-добре.
От вчера ползвам мляко за тяло Mustela против стрии. Още нямам впечетления, освен че мирише хубаво и попива добре. Показано е и с какви движения да се нанася на корема, краката и гърдите, което доста улеснява.
Момичета, някой водил ли си е ЖК в Токуда? Аз не мога да си намеря нормален гениколог, който да ме следи редовно. Бях при д-р Колева, но не съм особено впечатлена. След д-р Персенска и д-р Стаменов просто никой не ми се вижда приемлив
А последния път за едно УЗИ чаках 4 часа в Малинов и вече ми е неудобно, пък така и така трябва вече да се запиша някъде, където се предполага, че ще раждам...
Извинете за дългия пост! Успешна седмица на всички