Този сайт е създаден за да подпомага двойките ,които имат проблем....нали така-ваимопомощ! Не всички имат достатъчно информация,но си имат своите страхове! И ние ,които знаем и имаме опит сме тук за да им я дадем.Колкото и глупави и неуместни да ни струват въпросите понякога!
Аз самата направих първите си два опита преди да започна да чета тук.Четях какво пише в самите опаковки.На въпроса ми какви са страничните ефекти,получих и такъв отговор -няма болка,много рядко има странични ефекти...наи-много да се почувстваш по-добре! Направих хиперстимулация,но разбрах едва след първия си опит,че всъшност е имало такава....Имала съм късмет,че без лекарска помощ се разминах само с много болки и и невъможноста ,ни да стана ни да легна ,ни да спя...за втория път вече знаех и бях подготвена и потърсих и настоях за помощ.Та мисълта ми е това не се случи защото не се интересувах или пък не мога да сметна колко прави 2+2,а защото нямаше кои да ми отговори! Правили са ми забележка,че питам много и колкото повече знам,толкова повече се товаря.Има момичета,които понесоха процедурата много леко, без никакви странични ефекти,без болки,дори без неразположение .Всичко е твърде относително.Успех!