0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

petq74

• 373
  • Роден да пълзи, не може да лети!
Re: Инвитро в АГ-Варна
« Отговор #260 -: Април 22, 2008, 10:36:09 am »
Цитат
Това е доста стряскаща случка.. 
така е мила и за най-голямо съжаление пове4ето работещи в областа на медицината в бургаска област са некомпетентни.Мога с 4асове да разказвам слу4ки да не кажа изцепки с тях.А за отношение нямам думи.Беше ми отказано да ми сложат една от инжекциите.Лекарят обясни отказа си с думите-Аз за тия пари дето ми ги дават тука-толкова ще работя.Да уто4ня,4е пиеше кафе в момента.И аз несъм там да ми я сложи безплатно,а освен това си носех абсолютно вси4ко.Но така е в Несебър и Бургаска област.Некомпетенти и мързеливи 
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
Нищо!... Просто исках да съм сигурен,че те има Пух!!! Каза прасчо хващайки Пух за лапичката...
*
« Отговор #261 -: Април 22, 2008, 10:49:30 am »
Трейси миличка при мен също не се оплоди нищо при опита ми в АГ Варна и платих половината от сумата за ИКСИ т.е.900 лв преди една година ИКСИ-то струваше 1800 сега не знам колко е но имаше и други такива случаи и те също си платиха половината. Но ти не се навивай предварително, че това ще ти се случи  :D
Лек ден
"Всеки от нас се ражда, защото преди това Бог го е обикнал, оценил, видял е смисъл в това и той да стане част от мирозданието"

Митрополит Антоний Сурожки
« Отговор #262 -: Април 22, 2008, 12:35:13 pm »
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_smf&Itemid=40&topic=27404.20;topicseen
Извинявам се за спама но много се набрах,заради конкретна личност!
Надявам се някой от модераторите да вземе отношение!
Радвам се, че модераторите са заключили тази грозна тема и моля да изтрият постинга ми, ако сметнат, че  не е за тук, за което предварително се извинявам. Отдавна не съм писала тук, но просто ме засърбяха ръцете. Става дума за един изнлючителен специалист и прекрасен човек. Та този човек е осмислил живота на много хора и не заслужава подигравките на Пуканка, още повече, че на една бъдеща майка изобщо не и прилича такова отношение към хората. Пожелавам на Пуканка повече слънце в душата и и сладко бебче на финала!
*
« Отговор #263 -: Април 22, 2008, 14:15:11 pm »
Трейси миличка при мен също не се оплоди нищо при опита ми в АГ Варна и платих половината от сумата за ИКСИ т.е.900 лв преди една година ИКСИ-то струваше 1800 сега не знам колко е но имаше и други такива случаи и те също си платиха половината. Но ти не се навивай предварително, че това ще ти се случи  :D
Лек ден
а за6то не се оплождат каква е при4ината казаха ли ти,за6то умират
*
« Отговор #264 -: Април 22, 2008, 14:34:35 pm »

[/quote]
а за6то не се оплождат каква е при4ината казаха ли ти,за6то умират
[/quote]

Treysi Причините могат да бъдат в яйцеклетката или сперматозоида,но все още не могат да ни кажат причините за това.Ти защо мислиш че може да се случи и с теб.Това предварително никой неможе да предполага.
  Успех!
*
« Отговор #265 -: Април 22, 2008, 15:26:04 pm »
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_smf&Itemid=40&topic=27404.20;topicseen
Извинявам се за спама но много се набрах,заради конкретна личност!
Надявам се някой от модераторите да вземе отношение!
Радвам се, че модераторите са заключили тази грозна тема и моля да изтрият постинга ми, ако сметнат, че  не е за тук, за което предварително се извинявам. Отдавна не съм писала тук, но просто ме засърбяха ръцете. Става дума за един изнлючителен специалист и прекрасен човек. Та този човек е осмислил живота на много хора и не заслужава подигравките на Пуканка, още повече, че на една бъдеща майка изобщо не и прилича такова отношение към хората. Пожелавам на Пуканка повече слънце в душата и и сладко бебче на финала!
  И на мен не ми стана никак приятно да прочета подобни думи за Д-Р Александров :xНе мисля,че ги заслужава,даже напротив-мисля,че е страхотен специалист и човек!Аз не бих го заменила!

*
« Отговор #266 -: Април 22, 2008, 20:23:01 pm »
Аз няма да коментирам писанията на Пуканка и сие... Хората са различни и в повечето случаи много странни за самите нас. Всеки има право на избор и на собствено мнение и не на всеки човек може да се хареса ... Сигурно и на вас ви се е случвало (служебно или лично) някой непознат да ви направи толкова лошо впечатление, че да не искате да общувате с него. Или да ви е кофти ден ... Както и да е - Александров за мен е много приятен човек и страхотен професионалист.

Сега за прегледа днес - Александров каза, че има яйчица, които са по 15мм, а това доколкото съм чела тук е супер :) Каза още, че ще изкараме около 13 яйцеклетки. Доритка е като една великденска кокошчица, снася, та снася :) След три дни съм пак на преглед и после идва пункцията, от която се страхувам, но не чак толкова :)
Пожелавам на всички приятна и спокойна вечер с много усмивки и никакви лоши помисли.
Благодарим Ви Д-р Александров!
*
« Отговор #267 -: Април 22, 2008, 21:06:05 pm »
Радвам се, че не съм прочела какво е писано, защото по темата д-р Александров съм много много чувствителна. Добри, благодаря ти!
Сега по темата, мацки спешно, знаете ли къде във Варна може да се купи Гонал Ф, трябва ми за много близка моя приятелка, започва тия дни! Търсила е в Брегалница и Марешки - няма!
*
« Отговор #268 -: Април 22, 2008, 21:11:20 pm »
Сега по темата, мацки спешно, знаете ли къде във Варна може да се купи Гонал Ф, трябва ми за много близка моя приятелка, започва тия дни! Търсила е в Брегалница и Марешки - няма!
В аптеки "д-р Лисичкова" да попита: 052 659535
« Отговор #269 -: Април 22, 2008, 22:09:42 pm »
Момичета аз днес бях при Ковачев и видя точица с което много ме зарадва.А на излизане видях момичето с което бяхме заедно на трансфер и се оказа,че и тя е бременна.Така,че шансовете са ви големи не се отчайвайте и само напред.
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #270 -: Април 23, 2008, 09:06:43 am »
Здравейте момичета , няколко дни нямах възможност да ви чета, но ето че днес съм пак при вас!!!
tzveta 80, честито това е прекрасна новина- дой боже на всички ни такава радост!Желая ти лека бременност и най- малко две здрави и палави бебенца!!!!
Аз започнах Регулона и на 21- я трябва да отида на преглед- нали така трябваше да направя???Така ми обясни Анито и трябва да и се обадя предварително- да и кажа кога се пада 21-я ден.При вас така ли беше???Притеснявам се дали съм запомнила правилно.
Ако има желание някой от вас нека ми отговори.
*
« Отговор #271 -: Април 23, 2008, 09:28:04 am »
Цвети, много ме зарадва от сутринта :)
Честито и лека бременност :)

Клемче, правиха ли ти сондаж? Ще ти кажа шри мен как беше. На 21-вия ден пих регулона и отидох на преглед. Тогава ми биха и първия декапептил. Една седмица бих декапептил и после пак на преглед. Тогава пък включихме и пурегона.
После те ти казват кога да ходиш на преглед, за да видят как се развиват яйчицата.
« Отговор #272 -: Април 23, 2008, 11:17:53 am »
Здравейте момичета , няколко дни нямах възможност да ви чета, но ето че днес съм пак при вас!!!
tzveta 80, честито това е прекрасна новина- дой боже на всички ни такава радост!Желая ти лека бременност и най- малко две здрави и палави бебенца!!!!
Аз започнах Регулона и на 21- я трябва да отида на преглед- нали така трябваше да направя???Така ми обясни Анито и трябва да и се обадя предварително- да и кажа кога се пада 21-я ден.При вас така ли беше???Притеснявам се дали съм запомнила правилно.
Ако има желание някой от вас нека ми отговори.
при мен не е така. като отидох на предварителния преглед, ми изписаха Примолут нор от 19-ия ден за 10 дни, като на сондаж съм на 25.04. /което ми е 25-ти ден/.
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #273 -: Април 23, 2008, 11:45:22 am »
Благодаря за отговорите - всички сте много мили!Сондажът ми трябва да е на 21- ден т.е. на 11.05 / неделя/ ще се обаждам на Анито , но нали знаете колко трудно се свързваме с нея- много работа имат.На всички ни от сърце желая много бебчета и само хубави новини!!!
Започнах да пия регулона на 21.04 -нали се започват да се пият от първия ден на менструацията?????
*
« Отговор #274 -: Април 23, 2008, 12:06:39 pm »
Започнах да пия регулона на 21.04 -нали се започват да се пият от първия ден на менструацията?????
Да, точно така.  :D
Ще ти направят вероятно на 21-вия ден сондажа и ако всичко е ок започваш.  :D
 Snejka_7, ти може би си при д-р Козовски, те процедират по малко по различен начин, но е важен резултата.
 Успех, момичета!
« Последна редакция: Април 23, 2008, 12:09:36 pm от peta »
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #275 -: Април 23, 2008, 12:58:07 pm »
искам и още нещо да ви питам:Аз ще правя инвитро при Александров.
Сондажът боли ли и за колко време се извършва, използва ли се  някаква упойка????
Всъщност и да боли - ще изтърпя, но все пак да съм подготвена предварително психически.Бяха ми казали , че при всяка от нас било различно - вярно ли е ????
Искам да знам , защото при първата ми цветна снимка не ми казаха , че е болезнена манипулацията и аз си помислих , че става нещо нередно с мен, а и отидох съвсем сама.Затова си мисля , че хората трябва да знаят какво ги очаква.
Благодаря ви още веднъж!!!!!
*
« Отговор #276 -: Април 23, 2008, 13:07:48 pm »
искам и още нещо да ви питам:Аз ще правя инвитро при Александров.
Сондажът боли ли и за колко време се извършва, използва ли се  някаква упойка????

Не, при Александров сондажа не боли, не се използва упойка, защото не прави дилетация.  Само ако има някакъв проблем, но се случва по-рядко, ако потърсиш с търсачката във форума ще намериш отзиви на момичета, които са имали труден сондаж, както във Варна, така и пациентки на д-р Стаменов и други лекари и можеш да се информираш предварително. Сондажът се извършва за 5 мин. в най-добрия случай.Успех!
« Последна редакция: Април 23, 2008, 13:09:37 pm от st »
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #277 -: Април 23, 2008, 13:26:31 pm »

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #278 -: Април 23, 2008, 13:54:28 pm »
Клемче и аз съм при Александров.
Виж малко по-напред съм писала как се усеща сондажа.
Аз ходих сама, нямаше проблем - все едно обикновен гинекологичен преглед.
« Отговор #279 -: Април 23, 2008, 14:02:13 pm »
Да, точно така.  :D
Ще ти направят вероятно на 21-вия ден сондажа и ако всичко е ок започваш.  :D
 Snejka_7, ти може би си при д-р Козовски, те процедират по малко по различен начин, но е важен резултата.
 Успех, момичета!
момичета, едно не мога да разбера. от предварителните ми проучвания разбрах, че Козовски и Александров са един екип. някои от вас казват, че са при Александров, аз пък съм била при Козовски /даже не съм разбрала, че ще съм при него. просто сестрата, която ме прие да ми прегледа изследванията, ми изписа Примолут нор на рецепта на Козовски/. всичко това означава ли, че САМО съответния лекар ще се занимава с нас и как вече като отида на 25.04. на сондаж да кажа, че искам при Александров? неудобно става