0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инвитро в АГ-Варна
« Отговор #380 -: Май 07, 2008, 14:43:18 pm »
Много благодаря!  :)
*
« Отговор #381 -: Май 07, 2008, 21:02:13 pm »
Здравейте,успешни процедури на всички!Аз в петък съм при Александров да ме види,чакаме цикъл и почваме стимулация.Този път няма да е ин-витро,а просто стимулиран цикъл.Второто ин-витро го готвим за септември,след като направим изследвания при д-р Конова.Не разчитам особено на тази стимулацийка,но все пак дава повече надежда.

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #382 -: Май 07, 2008, 22:25:35 pm »
Ще се стимулираш за разкош ли?

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #383 -: Май 07, 2008, 22:39:09 pm »
Еvro,извинявай,но не те разбрах,какво имаш предвид ?

*

evro

• 5167
« Отговор #384 -: Май 07, 2008, 22:42:14 pm »
Имам предвид без АРТ ще се стимулираш и ако да - с какво? :oops:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #385 -: Май 07, 2008, 22:48:51 pm »
Ами,да,док. иска да пробваме само със стимулация и после на естествено оплождане,т.е без АРТ-този път.Стимулацията ще започне на 3-ти ден от МЦ,GONAL F 75-10 бр.Пък да видим какво ще стане...

*

evro

• 5167
« Отговор #386 -: Май 07, 2008, 22:52:03 pm »
Определено ми се вижда странен този подход. Поне инсе?!

Те осмислят живота ни!

*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #387 -: Май 07, 2008, 22:53:16 pm »
Определено ми се вижда странен този подход. Поне инсе?!

:D Хи,хи!Изпревари ме за инсеминацията!И аз така мисля!
*
« Отговор #388 -: Май 07, 2008, 23:05:49 pm »
При мен проблемът е в зреенето на фуликулите,в пукането им  и предполагам за това иска да пробва без инсе-спермограмата ни е много добра.В интерес на истината ,миналия сетември правихме стимулирана инсе,но  получих зверски контракции и почти изхвърлих материала.Това е още една причина да не повторя инсе.Д-р Александров е на мнение,че след като нямаме мъжки фактор,няма нужда от инсе,има се предвид също,че имам три бременности .

*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #389 -: Май 07, 2008, 23:12:20 pm »
  Аха,логично звучи!Ех,този наш доктор!Винаги търси алтернативни методи(и то често успешни).Успех,Тини! :goodluck:
*
« Отговор #390 -: Май 07, 2008, 23:15:17 pm »
Успех Тини.Ще стискам палци и да ни се похвалиш после с добра новина. :)
*

evro

• 5167
« Отговор #391 -: Май 07, 2008, 23:16:08 pm »
В такъв случай ти пожелавам успех!

Моето мнение е че, стимулацията си е стимулация, а точно такава бих асоциирала с АРТ, още повече че 10 Гонала съвсем не е нищо, в смисъл че, аз на второто бях Икси с 10 гонала и 8 менопура за 13 яйца.

Те осмислят живота ни!

*
« Отговор #392 -: Май 07, 2008, 23:21:24 pm »
Какво да ви кажа...Знам,че няма безобидна  стимулация,но  ако мога да направя нещо до като чакам втория опит ин-витро,не бих пропуснала шанс.На д-р Александров му вярвам и щом той има надежда за подобен метод,аз ли да съм тази дето да няма :wink:!Всичко ще пробвам,пък все някога трябва да стане,нали?

*

evro

• 5167
« Отговор #393 -: Май 07, 2008, 23:23:51 pm »
Знаеш че след всяка стимулация се "почива", а и не са безброй възможностите да се стимулираме.
Наситина ти желая късмет! yahoo_17

Те осмислят живота ни!

*
« Отговор #394 -: Май 07, 2008, 23:32:46 pm »
Евро,аз почивах два месеца след аборта(ин-витро-февруари),които може и да не са достатъчни,но все пак ще пробвам.След това до септември нищо няма да предприемам освен изследванията и ще почивам.

*
« Отговор #395 -: Май 07, 2008, 23:59:52 pm »
Успех Тини.Ще стискам палци и да ни се похвалиш после с добра новина. :)
Пуки, и на мен много ми се иска да се похваля скоро!Б :bighug:лагодаря ти за стиснатите палци :bighug:

*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #396 -: Май 08, 2008, 13:17:51 pm »
здравейте момичета , известно време ме нямаше  и сега ви чета .
Утре в 10.00 ч.ми е сондажът , стискайте палци момичета всичко да е наред и да не ме отложат за есента, че съм се настроила да бременея лятото.- само да стане де.
Имам и един въпрос може ли след иннвитрото , ако не стане - веднага да пробваме инсе????
Да припомня че при нас няма причина., ама и бебе няма .Макар че ще питам д-р Александров утре но нали знаете любопитството ми е най- големия порок.
Ако знае някой нека ми отговори- благодарря ви предварително :)
*
« Отговор #397 -: Май 09, 2008, 09:53:00 am »
Клемче, сега сигурно трепериш пред кабинета и като се върнеш ще видиш отговора ми, но няма от какво да се притесняваш - всичко ще е наред.
За втория ти въпрос - погледни по-горе в темата и виж поста на Галина, която е била с две запушени тръби и е забременяла по време на подготовката за инвитро. :)
Всичко е Божа работа миличка ...., аз до този извод стигнах
Благодарим Ви Д-р Александров!
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #398 -: Май 09, 2008, 14:17:02 pm »
Евро,аз почивах два месеца след аборта(ин-витро-февруари),които може и да не са достатъчни,но все пак ще пробвам.След това до септември нищо няма да предприемам освен изследванията и ще почивам.

TINI78, каква беше причината за аборта? В ранен етап от бременността ли настъпи или в по-напреднал?

Идеята за имунологични изследвания преди следващо ин витро е много добра.

Желая ти Успех !

Имай доверие на д-р Александров, изглежда знае какво прави. Вярвам, че не би си позволил да " манипулира психиката ти " или да прави експерименти.

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
« Отговор #399 -: Май 09, 2008, 15:48:56 pm »
Deep,аборта ми се случи в 6 г.с,на първия преглед се оказа,че плодното сакче  е празно,така нареченото кухо яйце.След това организма сам го изхвърли.А пък аз изследванията отдавна искам да ги направя,но сега съм твърдо решена!Току-що бях при Александров,той също мисли,че нищо не пречи ако направя имунологичните,по-точно панела за ин-витро.Иначе сега всичко  е ок,чакам цикъл и почваме Гонала.Той е много обнадежден за моя случай,просто трябва да пробваме различни методи.А иначе аз залагам на ин-витрото през септември :blowingdust: и на Александров му имам пълно доверие-ТОЙ Е ЧОВЕКЪТ :wink: