0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Инвитро в АГ-Варна
« Отговор #540 -: Юни 04, 2008, 06:37:51 am »
Какво правите момичета?
Никой нищо не казва, а аз чакам ли чакам...  :oops:
За ваше успокоение - питах Александров кога излиза отпуск и за колко време и отговора му беше, че най-много август ще излезе за седмица.
Само инвитро процедурите спирали за известно време лятото, а иначе всичко друго си работи :)
Развесели се като му казах, че се чува, че ще излиза за няколко месеца  :lol:
Хайде Hoffnung, snejka_7, появете се и кажете как сте ? Моля
Благодарим Ви Д-р Александров!
*
« Отговор #541 -: Юни 04, 2008, 06:45:29 am »
Дори,как мислиш,че нашия док ще ни изостави :wink: Сега се прибирам от работа,взимам си чаршафките и отивам да ми направи инсето,стискай палци :)Ти,как си?Между другото честита годишнина  :kaos7: Нека бъдем много щастливи и нашите златни момчета да ни подкрепят цял живот!

*
« Отговор #542 -: Юни 04, 2008, 08:44:51 am »
Dori,Tini  :hug2: Много сте ми милички и двете,желая ви много късмет - Тини,на теб успешно инсе,а Дори - лека бременност до края!

И аз вчера бях при нашето слънце (Александров) :D  Подготвяме документите за да кандидатствам по тая програма към общината,и отидох да ми напишат експертно становище/заключение. Иначе и аз го питах - няма ли вече да почиват,че цяла зима са всеки ден там - а той само се смее... :lol:
А от Анито разбрах същото,което и ти си разбрала,Дори - че са си там цяло лято,просто инвитрото спират за малко.

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
« Отговор #543 -: Юни 04, 2008, 09:11:33 am »
Здравейте момичета! Дори радвам се, че при теб всичко е наред, Тини - успех на инсето. Аз какво да пиша, само да развалям хубавия тон тук - неуспешен беше първия ми опит, сега се чудя накъде, при кого и кога да е втория, какви изследвания да правя и така, всеки с проблемите си. Моя док нищо не ми каза след отрицателния тест, излезе от стаята и ме остави сама с акушерката тя да ми изказва съжаления. Затова сега сама ще се лутам къде и какви изследвания да правя
*
« Отговор #544 -: Юни 04, 2008, 09:55:28 am »
Момичета някой знае ли с точност от кога до кога ще спират инвитрото за това лято?
*
« Отговор #545 -: Юни 04, 2008, 11:53:49 am »
Обикновено не правят процедури от юни до началото на септември. В момента само довършват започналите момичета и най-рано може да се запишеш средата на септември. Информацията ми е от миналата година, смятам, че и тази ще е така.
Успех!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*
« Отговор #546 -: Юни 04, 2008, 12:29:49 pm »
Тини и на теб честита годишнина :) Стискам ти палци да бъде успешно инсето и да не се налага инвитро
Аз в интерес на истината бях забравила  :oops:, добре че свеки ми се обади да ме поздрави :)
Ние за сега сме добре, утре ще ходя на преглед...

Снежка, съжалявам за неуспешния опит миличка, но ... аз те съветвам следващия път да отидеш при Александров, защото освен че е лекар, той е и човек, колкото и трудно да е това.
Благодарим Ви Д-р Александров!
*
« Отговор #547 -: Юни 04, 2008, 12:59:03 pm »
Ех,момичета....Инсето мина добре,този път без никакви проблеми-благодарение на Александров! Само че 30 минути след това научих,че баба ми е починала...А сега трябва да събера сили да не плача,да не ми е мъчно,защото ще навредя на себе си и може би на бебето...дано поне то да стане..много ми е мъчноооо,егати годишнината.Извинявайте,но така все се случват нещата при мен :balk_145:

« Отговор #548 -: Юни 04, 2008, 15:21:53 pm »
Съжалявам миличка.Не си поставяй за цел да не плачеш ,плачи си.Кото задържаш мъката в себе си ще се натовариш повече психически.За инсето не се притеснявай,каквото е писано ще стане.Стискам палци.
« Отговор #549 -: Юни 04, 2008, 16:27:29 pm »
  Дори, честита бременност. Извинявай ,че чак сега ти честитя. Леко и безпроблемно дебелеене и хубави новини на утрешния преглед.
  Тини, стискам ти палци инсето да е успешно и ти да се похвалиш с хубави новинки. Нали знаеш, че човек има и хубави и лоши моменти. Когато мислиш ,че всичко върви  като по вода се случва нещо ,което много ни натъжава и ни причинява болка. Поплачи си да ти олекне и продължавай напред.
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #550 -: Юни 04, 2008, 17:11:23 pm »
Малко извън  темата . :wink:
Имали момичета подали документи по програмата свързана с Община Варна?
Ако да,нека споделят необходимите документи за улеснение на всички тук.

Аз заповам :
Хормони,спермограма,пълна кръвна картина,кръвни групи,цветна снимка/при необходимост/,служеба бележка за доходите една година назад и за двамата,копия от  лични карти,/за доказване на жителство и  години/,хепатит В и С,спин ,васерман......

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*

audifen

• **
  • 99
  • Обичам да обичам!
« Отговор #551 -: Юни 04, 2008, 17:45:14 pm »
TINI78 приеми моите съболезнования!

Някой въобще знае ли от кога ще се приемат молби и вече ясна ли е схемата за кандитастване за тази помощ от общината?
*
« Отговор #552 -: Юни 04, 2008, 17:50:41 pm »
Документи по последна информация ще се приемат от средата на месеца. Поне така разбрах. Иначе има тема посветена на това http://www.zachatie.org/index.php?option=com_smf&Itemid=40&topic=28024.0
Ако искате там може също да обсъждаме нещата.
Успех и дано скоро има яснота по въпроса

*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #553 -: Юни 04, 2008, 18:01:51 pm »
служебна бележка за доходите една година назад и за двамата

8O Това пък защо?Трябват същите документи както при кандидатстване по ЗК,копия от лични карти(да докажеш,че си жител на Варна) и експертното заключение от Центъра в който ще правиш процедурата.
*

• 1376
« Отговор #554 -: Юни 04, 2008, 18:24:30 pm »
А има ли значение от къде ще ти бъде издадено експертното решение и къде ще правиш опит?
Може ли да се променят нещата?
Все пак 1 година е  доста време и  всеки може да си промени мнението.

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*
« Отговор #555 -: Юни 04, 2008, 18:57:13 pm »
Вале, що една година, бе душко?
Нали се говори, че средствата са за тази година?
Догодина ще отпускат други средства - от догодишния бюджет

*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #556 -: Юни 04, 2008, 19:26:26 pm »
А има ли значение от къде ще ти бъде издадено експертното решение и къде ще правиш опит?Може ли да се променят нещата?

Решението го вземаш от АГ,"Олимед" или "Майчин дом" и там трябва да правиш опита.Мисля,че след като вече си подала заключение от един от трите центъра,вече не можеш да променяш желанието си.
*

• 1376
« Отговор #557 -: Юни 04, 2008, 20:31:13 pm »
Да бе да.Точно аз .Каквато съм фурнаджииска лопата,няма как да стане.Днес лягам с една идея,ставам с друга.Днес АГ,утре Майчин дом и т.н. :D

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*
« Отговор #558 -: Юни 05, 2008, 19:50:37 pm »
Момичета трябва да се запиша за септември, но днес звънях в Кисьови и лелката на рецепция ми каза, че "Д-р Александров няма часове, защото излиза в отпуск до 20.09.." Изумих се...... Знаете ли по кое време и кога мога да го намеря в АГ, че не ми се ще да обсъждаме тези неща по телефона, все пак е редно да се видим и уточним плана?!
*
« Отговор #559 -: Юни 05, 2008, 21:05:46 pm »
Dendy,аз бих те посъветвала да отидеш в АГ,и то сутрин - по-вероятно е да го намериш там преди обяд,отколкото след - особено сега като приключват процедурите и нямат толкова работа както зимата,когато и в 17ч следобед може да го видиш по коридорите...
А най-добре първо ако искаш му пиши един имейл(отговаря веднага),или да му звъннеш по мобилния да се уговорите нещо предварително.
Успех ти желая! Живот и здраве може да се засичаме през септември... :wink:

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!