Виж, аз също имах доста съмнения, но не бива - трябва да си изясниш всичко и да си наясно какво започваш - това са думи на Александров.
Наистина се правят пропуски, като е много натоварено и ако държиш всичко да е наред, трябва да влезеш и да попиташ лично него - лекаря ти какво ти предстои (макар и да не е негова работа да обяснява). Аз обаче така предпочетох. Тук преди това четох за болезнени сондажи и наличие на такива изобщо преди самата стимулация. На мен не ми бяха назначили такава и затова и поради ред други питанки му се обадих ... Той обаче ми каза, че няма нужда да се виждаме и да правя всичко, което ми е казала Ани. Аз си поревах след разговора ни, защото всички отвсякъде ни отсвирваха и реших да се направя на луда и да си запиша час в клиника Кисьови, за да се видя все пак с него - иска ме не иска. Така се оказа, че без малко да изпуснем сондажа... На следващия ден направихме сондажа - нищо страшно
Той ми обясни какво и как да правя и и всичко си влезе в релсите. ТРЯБВА да му имаш пълно доверие, разбираш ли? Остави се в ръцете му, той знае какво прави. Ти ще решиш как да му се довериш - да направиш както ти казват по-горе повечето момичета (а именно да се консултираш с него) или да започнеш Регулона без хормонални изследвания.
ocean е страшно права - става дума за теб, твоето здраве и твоята стимулация
Затова те съветвам - не говори с него по телефона, а направо си иди на преглед.
Набора от изследвания мисля съм го писала по-горе, някъде в началото. Ако не го намериш, ми пиши, ще ти ги пусна.
Здравейте милички
При мен всичко върви добре. Пожелавам ви лека стимулация като моята (в смисъл спокойна и без сътресения и притеснения) и също толкова лека бременност
В началото, както се сещате бях страшно притеснена и изплашена от самата стимулация, но ... нямало смисъл разбрах после
Желая ви скорошно дебелеене