0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

audifen

• **
  • 99
  • Обичам да обичам!
Re: Инвитро в АГ-Варна
« Отговор #620 -: Август 19, 2008, 10:50:28 am »
В същото положение с хормоналнте изследвания съм и аз. Честно казано си мислех, че LH, FSH и Estradiol ще ми кажат да ги направя в месеца преди самата стимулация. В августовския цикъл не съм си правила изследванията, това ще означава ли, че ще трябва да ги направя на 3-ти ден от септемврийския и ще трябва ли да пропусна един месец, т.е да започна противозачътъчните от м. октомври? От кой ден на цикъла започв априемът на Регунолон /1-ви или 3-ти/?
Между другото лекарят ми е запазнат с хормоналния ми статус, защото той ме наблюдава вече втора година, но последните ми изследвания са от юли 2007 г.
*
« Отговор #621 -: Август 19, 2008, 11:27:17 am »
Много сте ми интересни. :wink: Една написа, че изписват Регулон и всички си го предписахте.Аз например бях на Логест, а моя близка която всеки момент започва процедурата е на Марвелон.Така че съвета ми е - не започвайте нищо на своя глава без да ви го е предписал лекуващия лекар.

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #622 -: Август 19, 2008, 12:37:39 pm »
Много сте ми интересни. :wink: Една написа, че изписват Регулон и всички си го предписахте.Аз например бях на Логест, а моя близка която всеки момент започва процедурата е на Марвелон.Така че съвета ми е - не започвайте нищо на своя глава без да ви го е предписал лекуващия лекар.

:)))А аз пък не бях на нито едно от трите:)))

Мили момичета, спрете наистина да търсите общи неща помежду си и както много други вече ви посъветваха, обадете се на доктора си и го питайте (разбирайте и да отидете на место при него).
Ако имате съмнения за пропуски, той и екипът му ще ви отговорят и насочат,и ако все още нямате доверие в човека чрез когото се надявате да осъществите мечтата си, по добре го сменете:)

Александров е добър...,много добър доктор.
Пожелавам ви успех и спокойствие, защото то е едно от най-необходимите ви неща.
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #623 -: Август 19, 2008, 12:41:02 pm »
Дори, много се радвам да те "видя":))))

Дороти, теб също и надявам се скоро да имаш повод да се похвалиш:)))
*

audifen

• **
  • 99
  • Обичам да обичам!
« Отговор #624 -: Август 19, 2008, 14:14:28 pm »
Въобще не мисля да започвам нищо на своя глава :), просто попитах от кой ден се започва с противозачатъчните, а що се отнася до вида на хапчетата- д-р Ковачев ми каза, че ще пия Регулон.
А наистина не ми стана ясно за момента в който трябва да се направят хормоналните изследваия и затова попитах. През август доколкото знам центъра не работи, а имам препоръка да се обадя на 1.09 и това е повода да си мисля, че съм пропуснала нещо. Разбира се, че ще говоря с доктора си и ще направя това, което той ми каже, но тъй като в темата се обсъждаха подобни въпроси реших да задам и моите. 
*
« Отговор #625 -: Август 19, 2008, 15:05:12 pm »
Ин витро процедури не се правят до 1.09, но Д-р Александров и Д-р Ковачев са там всеки ден.Успех!

*
« Отговор #626 -: Август 20, 2008, 10:31:13 am »

На мен също Александров ми е предписал Логест, а не Регулон!!!!
*
« Отговор #627 -: Август 29, 2008, 22:11:38 pm »
Момичета аз започвам, живот и здраве след около 2 седмици ще ми е първата инжекция! Има ли други които са в кюпа за септември?
Искам да попитам от коя аптека във Варна мога да си купя Цитротид или Оргалутран и как вървят цените на двете?
*
« Отговор #628 -: Август 30, 2008, 07:33:46 am »
Момичета аз започвам, живот и здраве след около 2 седмици ще ми е първата инжекция! Има ли други които са в кюпа за септември?
Искам да попитам от коя аптека във Варна мога да си купя Цитротид или Оргалутран и как вървят цените на двете?
Аз започвам с първия Декапептил на 15.09.2008, така че може да се засечем. Пиши ми на лични, да се разберем и да се видим :wink:
А за тези лекарства, провери в аптеката на Брегалница. Аз само там си открих Puregon Pen 900.
Успех на всички!

« Отговор #629 -: Август 30, 2008, 16:00:40 pm »
Аз вероятно в края на септември ще започна стимулациите.
Понеже много питах по въпроса с хормоните...момент който ме притесняваше, да споделя развитието на нещата. Днес ми е първия ден от цикъла, звънях на Ани и каза в понеделник да отида да си пусна хормоните и след изследването да започна да пия Логест или Фемодем. На 20-ия ден ще ми е пробния сондаж и ще ми назначат протокол. Тя самата ми каза за тази аптека на Брегалница мисля се казваше, понеже там имало всичко в наличност. Мисля някъде из темите четох, че там е сравнително скъпо. Като наближи датата и понеже не съм от Варна ще помоля да ме насочите към някоя аптека с по-нормални цени :)
 Денди, Ники успех и вероятно ще се засечем по коридорите :D
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #630 -: Август 30, 2008, 16:04:13 pm »

Аз започвам с първия Декапептил на 15.09.2008....

:crossfingers: :goodluck:

Katalina, dendy - успех и на вас!
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #631 -: Август 30, 2008, 16:06:17 pm »
Аз започвам с първия Декапептил на 15.09.2008, така че може да се засечем. Пиши ми на лични, да се разберем и да се видим :wink:
А за тези лекарства, провери в аптеката на Брегалница. Аз само там си открих Puregon Pen 900.
Успех на всички!

Късмет за напред Ники и Денди! yahoo_17
« Последна редакция: Август 30, 2008, 16:15:41 pm от evro »

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #632 -: Август 30, 2008, 16:11:38 pm »
Успех, момичета!  yahoo_17
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #633 -: Август 30, 2008, 16:13:59 pm »
 :goodluck:,момичета!
« Отговор #634 -: Август 30, 2008, 16:28:55 pm »
здравейте момичета, искам да попитам при кого да отида сега, за да се запиша за инвитро за догодина във Варна, от темата разбрах, че Маркова не работи или нещо подобно, моля ви насочете ме.
Благодаря ви предварително!
« Последна редакция: Август 30, 2008, 16:34:09 pm от krasi_emu »
*
« Отговор #635 -: Август 30, 2008, 19:29:32 pm »
здравейте момичета, искам да попитам при кого да отида сега, за да се запиша за инвитро за догодина във Варна
Д-р Александров!  :D
« Отговор #636 -: Август 30, 2008, 22:29:16 pm »
Благодаря ти Рeta, а как да се свържа с него, къде приема?
*
« Отговор #637 -: Август 31, 2008, 07:43:43 am »
Благодаря ти Рeta, а как да се свържа с него, къде приема?
В АГ-болница на 7-ия етаж. Успех!  :D
*
« Отговор #638 -: Август 31, 2008, 08:55:59 am »
Успех на всички момичета и само положителни тестове!!!

« Отговор #639 -: Август 31, 2008, 22:13:14 pm »
здравейте момичета, искам да попитам при кого да отида сега, за да се запиша за инвитро за догодина във Варна
Д-р Александров!  :D
В него е истината...!!!Той е правилният избор и според мен.... :balk_103:
Искам да пожелая много,много късмет на всички момичета започващи...и само положителни тестове!!! :balk_22:
Аз май оставам за пролетта....