0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Инвитро в АГ-Варна
« Отговор #640 -: Септември 01, 2008, 07:28:16 am »
Момичета, много ме радвате, като гледам колко започвате стимулация  :bighug:
пожелавам на всички полижителни тестове и .... както обичам да казвам, много вяра в лекаря и спокойствие.

krasi_emu в Александров е истината ... резултата е долу в подписа ми :)
Отиваш както ти е писала peta на 7-я етаж в АГ и търсиш Ани. Казваш й, че искаш да се запишеш при Александров и готово. Не знам дали преглежда в клиника Кисьови (аз от там започнах, т.е. там за първи път отидох на преглед), но можеш и там да се обадиш, за да ви прегледа и да ви каже какво да правите (първото беше спермограма и цветна снимка при нас).
Благодарим Ви Д-р Александров!
*
« Отговор #641 -: Септември 01, 2008, 14:30:30 pm »
Успех на всички започващи процедура! :D :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Много късмет на всички ви желая :D
« Отговор #642 -: Септември 01, 2008, 20:44:24 pm »
Времето минава,бебчето не става!Най-вероятно ще се наложи ин витро,но всичко ми е мътно!От къде да започна
*
« Отговор #643 -: Септември 01, 2008, 21:01:04 pm »
Времето минава,бебчето не става!Най-вероятно ще се наложи ин витро,но всичко ми е мътно!От къде да започна
Защо мислиш, че ще се наложи, посетила ли си специалист по репродуктивни проблеми? Откъде си?
« Отговор #644 -: Септември 03, 2008, 15:06:08 pm »
благодаря ви момичета, намерих доктора и се разбрахме, догодина живот и здраве - на инвитро.
Успех на всички, които ще почват сега процедурата - дано Господ даде всички опити да са успешни!
« Отговор #645 -: Септември 10, 2008, 23:26:29 pm »
Момичета искам да ви питам каква е разликата между Ковачев и Александров.Тъй като първия ми опит беше при Ковачев.
*
« Отговор #646 -: Септември 10, 2008, 23:43:19 pm »
Момичета искам да ви питам каква е разликата между Ковачев и Александров.Тъй като първия ми опит беше при Ковачев.
Те са екип.Всеки има доволни и недоволни пациентки, но по-важно е ти самата да прецениш кой е твоя лекар.Успех!

*
« Отговор #647 -: Септември 11, 2008, 09:11:11 am »
Doroty е права - трябва да имаш абсолютно доверие на лекаря си - иначе те работят в един екип.
Късмет на стимулацията
Благодарим Ви Д-р Александров!
« Отговор #648 -: Септември 11, 2008, 10:46:51 am »

Ковачев е гинеколог, Александров е емриолог. Така или иначе, дори и Ковачев да ти прави стимулацията, Александров се "грижи" за яйцеклетките. А доколкото знам, Александров много не прави стимулации - право, но по-малко, защото има достатъчно работа с яйцеклетките и ембрионите? Но си мисля, че когато Ковачев има съмнения за нещо, винаги се консултира с Александров.
Успех в идната процедура и дано не ти се налага после пак да избираш доктор!  :lol:
*
« Отговор #649 -: Септември 11, 2008, 11:02:37 am »
barbaron0708 , от кога ти е инфото? :D

Александров верно, че има грижата за яйцеклетките на всички, независимо кой ги е стимулирал, но си прави и стимулации.Той също е гинеколог .Ковачев освен, че стимулира прави и пункции на яйцеклетки от тази година.

« Отговор #650 -: Септември 11, 2008, 11:18:19 am »
Да де - ембриолог и гинеколог - Александров. Прави стимулации, но по-малко имам в предвид. За Ковачев - не знаех, че прави и пункции - това ще да е от по-скоро май. Преди ги правеше Козовски старши.
Сори, може и да съм с по-старо инфо  :lol:
*
« Отговор #651 -: Септември 11, 2008, 11:21:27 am »
Определено инфото ти е от година назад. :D Пункциите се правят от Козовски- младши и Ковачев. Козовски старши се е оттеглил.Няма я и Маркова.

*
« Отговор #652 -: Септември 11, 2008, 11:23:52 am »
За Ковачев - не знаех, че прави и пункции - това ще да е от по-скоро май.
Прави, прави и има златни ръце човека. Имам правени 3 пункции в АГ-Варна, е така добре както след неговата пункция не съм се чувствала.  :D
« Отговор #653 -: Септември 11, 2008, 11:26:06 am »
За Маркова знам. За Козовски старши - не.
Благодаря за инфото.

Опа, и Пета се включи - благодаря!
Вчера бях във Варна и ще стартирам пак, тъй че ще вляза в час.
*
« Отговор #654 -: Септември 11, 2008, 11:31:05 am »
Успех barbaron0708 ! :blowingdust:

*
« Отговор #655 -: Септември 11, 2008, 11:39:41 am »
Вчера бях във Варна и ще стартирам пак, тъй че ще вляза в час.
Успешен старт и финал!  :D
« Отговор #656 -: Септември 11, 2008, 11:45:16 am »
Благодаря, Дороти!
Очертава се втората половина на октомври да стартирам с диферелина и около ноември да почвам пурегончетата.
Та ако има някой друг по това време, ще се засичаме по коридорите :lol:
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #657 -: Септември 11, 2008, 14:35:22 pm »
Благодаря, Дороти!
Очертава се втората половина на октомври да стартирам с диферелина и около ноември да почвам пурегончетата.
Та ако има някой друг по това време, ще се засичаме по коридорите :lol:

Късмет barbaron0708! :crossfingers:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #658 -: Септември 11, 2008, 14:44:26 pm »
 О, Барбаронче, ти си се преместила тук! Желая ти успех!
« Отговор #659 -: Септември 11, 2008, 20:17:13 pm »
Благодаря на всички за инфото и пожеланията.Бях забравила колко сте готини,тъй като не съм влизала от както ме изчистиха.
Дано тази година се класирам и аз.Сега преоткрих имунологичните и генетичните изследвания.Знам че много,много не ги уважават докторите,но все пак ако някой си е правил пишете ми как са реагирали.