0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Инвитро в АГ-Варна
« Отговор #680 -: Септември 14, 2008, 17:06:35 pm »
dori , а сега вземаш ли нещо по време на бременоста? :wink:

*
« Отговор #681 -: Септември 15, 2008, 09:19:47 am »
Не вземам нищо. Александров и лекарката от ЖК казаха, че са достатъчни витамините от зеленчуците и плодовете, а сега ги има в изобилие. Все пак си зависи от изследванията де.
Благодарим Ви Д-р Александров!
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #682 -: Септември 15, 2008, 09:43:20 am »
Привет на всички момичета , които са на " арената" есента - аз съм една от вас!!!
Специялни поздрави и благодарности на  dori , която не е забравила извървяния си до успеха път и продължава да ни подкрепя . :bighug:
Аз обаче май пак си имам проблемче - направих си тест за хламидии - на своя глава и резултатът е отрицателен , но се откри микоплазмоза , която сега лекуваме и двамата със съпругът ми .Така , че с много усилия ще се включа чак ноември , а пък и тогава ще минат шест месеца след конизацията ми . УСПЕХ НА ВСИЧКИ :bfp1:
« Отговор #683 -: Септември 18, 2008, 14:21:11 pm »
здравейте момичета,малко съм объркана и може би ще ви се стори глупав въпроса ми. трябва ли да се взема аспирин всекидневно.Аз правя икси за първи път,диагноза намален яйчн. резерв,на 37 год.съм  и нямам направени имунологични изследвания.биха ми decapeptila на 09.09 -мин.седмица и сега изчаквам ,за да започнем със стимуто по дългия протокол.какво ще ме посъветвате.благодаря ви
Очакваме те бебче
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #684 -: Септември 18, 2008, 14:26:05 pm »
здравейте момичета,малко съм объркана и може би ще ви се стори глупав въпроса ми. трябва ли да се взема аспирин всекидневно.Аз правя икси за първи път,диагноза намален яйчн. резерв,на 37 год.съм  и нямам направени имунологични изследвания.биха ми decapeptila на 09.09 -мин.седмица и сега изчаквам ,за да започнем със стимуто по дългия протокол.какво ще ме посъветвате.благодаря ви
Какво ти каза доктора ти?
Да, аз вземах аспирин протект от началото на ИКСИ-то до теста след трансфера.

Пожелавам ти това първо ИКСИ да е и последно и да си сред успелите мами:)
*
« Отговор #685 -: Септември 18, 2008, 14:41:52 pm »
Момичета моля ви дайте ми стационарния тел на АГ, че Ани не си вдига мобилния.
*
« Отговор #686 -: Септември 18, 2008, 15:36:57 pm »
Момичета моля ви дайте ми стационарния тел на АГ, че Ани не си вдига мобилния.
Пробвай на този, ама според мен там е още по невероятно да ти вдигне- 620 268
« Отговор #687 -: Септември 18, 2008, 15:52:45 pm »
Пробвай след известно време пак, ще ти вдигне.
Аз на визитката, която имам този телефон е задраскан (620 268)
и е оставен един друг - 508 929.
Пробвай на всичките, Денди  :D
*
« Отговор #688 -: Септември 18, 2008, 16:21:25 pm »
Az imam визитка с 508 929, но тъй като е различен от този на Пета и викам да не е домашен, за това не посмях да звъня, ама сега дава свободно пак....май ще се ходи до там.
*
« Отговор #689 -: Септември 18, 2008, 16:45:08 pm »
Хи хи, аз я имам същата визитка и аз си помислих честно казано че този 508 929 е домашен.... :oops:
« Отговор #690 -: Септември 18, 2008, 18:06:07 pm »
Не ми се е налагало да звъня на тези двата, смао на мобилния й.
Нямам идея домашен ли е, не е ли  :D
Но като е на визитката, значи може да се използва  :lol: :wink:
Денди ще провери и ще каже кое какво е  :D
« Отговор #691 -: Септември 19, 2008, 19:25:25 pm »
А защо не се обаждате на доктора.Аз ще ходя другия месец и мислех да се обадя  направо на Ковачев.
*
« Отговор #692 -: Септември 19, 2008, 22:55:57 pm »
А защо не се обаждате на доктора.Аз ще ходя другия месец и мислех да се обадя  направо на Ковачев.

Защото искам възможно най- малко да го притеснявам за дребни неща. Трябваше ми телефона за да запиша час за УЗИ, какво да му звъня на него, ако всяка от нас го търси за най-малкото нещо........ не ми е удобно просто и това е! Говоря за Александров- не сме малко всичките му пациентки.....Плюс това такава ни беше уговорката, тъй като колкото пъти отида без да съм ги информирала си чакам в безумие!
« Последна редакция: Септември 19, 2008, 22:59:45 pm от dendy »
« Отговор #693 -: Септември 21, 2008, 20:41:28 pm »
Здравейте момичета,
съжалявам ако вече се е коментирало, но не намерих много по въпроса, който ме интересува. Моля, да ми обясните как точно преминава пункцията, какви инжекции се слагат (колко и къде) :oops:  То е ясно, че като му дойде времето ще разбера, обаче ми е много притеснено от това, което ме очаква. Ще боли ли? В момента тече стимулацията и до няколко дена ми предстои пункцията. Кога се слага Прегнил - на последния ден от стимулацията или на следващия?
Благодаря предварително.
Успех на всички и положителен резултат на края.  :bfp1:
*
« Отговор #694 -: Септември 21, 2008, 20:55:56 pm »
По принцип прегнила е последния ден на стимулацията (поне аз винаги досега съм имала пурегон сутринта в деня на прегнила, но може и да е индивидуално, а прегнила късно вечерта). Прегнила се слага 36 часа преди пункцията (обикновено вечер, защото пункцията да дойде сутринта). Всичко ще ти бъде обяснено от екипа - кога, в кой ден и в колко часа да се бие прегнила. Самата пункция сутринта трябва да си гладна и жадна, провежда се под упойка (нищо не усещаш) а като се събудиш ти казват колко яйцеклетки са аспирирали. Като мине упойката се усеща болка като менструална, но дават аулин и бързо отшумява.
Успех ти пожелавам!
« Последна редакция: Септември 21, 2008, 21:00:01 pm от cygnus »
« Отговор #695 -: Септември 24, 2008, 11:41:29 am »
Здравейте на всички!Бихте ли ми казали дали др.Козовски работи още в АГ-то?
*
« Отговор #696 -: Септември 24, 2008, 11:43:04 am »
Да,работи.

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*
« Отговор #697 -: Септември 26, 2008, 22:52:47 pm »
Хей какво става тук, защо никой не пише в темичката?! Моята пункция е в неделя, така че ако има други за тогава да се обадят със синя нощница ще съм с магаренцето Йори  :lol:
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #698 -: Септември 26, 2008, 22:55:49 pm »
Хей какво става тук, защо никой не пише в темичката?! Моята пункция е в неделя, така че ако има други за тогава да се обадят със синя нощница ще съм с магаренцето Йори  :lol:

:):):)Моята е червена с нечо пух, обаче пункцията ми ще е най-рано след месец:)че още не сме започнали:)

Пожелавам ти всичко да мине добре и после с успех:)
*
« Отговор #699 -: Септември 27, 2008, 13:23:32 pm »
Здравейте включвам си и аз.От днес пия Логест, след сондажа д-р Ковачев ще ми назначи стимулацията.За първи път ми е ин-витрото и нямам никава идея какво ме чака.
Имам само един въпрос - трябва ли с Логеста да пия аспирин протект в АГ то нищо не ми казаха тук доста четох но неразбрах точно кога трябва да се започне?