0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Инвитро в АГ-Варна
« Отговор #740 -: Октомври 21, 2008, 11:40:55 am »
Хи хи, Пета права си миличка :)
Преди стимулацията и аз се чудех какво е това сухо вещество и като видях, че трябва да се смесват "сухо" и "мокро" в началото, това ми се стори най-трудната задача...
Благодарим Ви Д-р Александров!
« Отговор #741 -: Октомври 21, 2008, 19:00:17 pm »
Всичко което е написала dori e така, само да уточня, че 50 единици пурегон е направо готов разтвор, а има и такъв от 100 единици, т.е. ако си с такива да не се чудиш къде е това сухо вещество.
:D

Току що си изкарах акъла! Хем сякаш бях чувала. Абе, разглеждах си Пурегончетата, но в опаковката има само шишенце, няма сухо вещество. Та сега ходих пак да чета листовката. Явно моите са от готовите! Хем преди гледах Анито като ги смесваше, и днес доста се чудих защо няма друго /сухо/ вещество, а то - така де!

Та, стартирах, момичета - с 250 единици пурегон. Малко множко ми се вижда, ама щом Александров така прецени - имам си му доверие аз на него :lol:

А Овитрел нямаше днес и на Брегалница. Но казаха, че към края на седмицата май ще имат. Та който ще търси - да ходи там да си поръчва!

Таис, значи с теб може и да сме се мернали в коридора. Аз в 9 ч бях там. Както и да е! Дните са пред нас  :lol:
*
« Отговор #742 -: Октомври 21, 2008, 19:50:33 pm »
Здрасти аз също стартирах днес 150 Пурегон и аз много се чудих, но и от 50 и от 100 са ми готови ампулките.Днес бях доста рано Анито ме извика в 8 и аз малко след 8 и половина вече си тръгнах с надупчено коремче!В събота сутринта отново ще съм на преглед тогава ще ми включат Оргалутрана.
Хайде за сега чао от мен и стискам палци на всички! :grouphug2:
« Отговор #743 -: Октомври 21, 2008, 20:16:30 pm »
А на теб Е2 не ти ли изследваха? Защото аз чаках 2 часа и половина да излязат резултатите. Аз съм в събота в 14,30ч на преглед.
А ти на два пъти ли ще си слагаш пурегона? Защото на мен ми казаха, че може и на един път. Та ще имам по-малко дупки по коремчето  :lol:
*
« Отговор #744 -: Октомври 21, 2008, 21:43:15 pm »
Не само ме гледага на ехограф и 2 пъти дневно сутрин 50 вечер 100 Пурегон в събота съм в 8,30.
« Отговор #745 -: Октомври 21, 2008, 23:51:15 pm »
Момичета,какво правим ако във Варна не заредят Прегнил или оветрил?!Времето бързо минава и ей сега ще потрябва , а не го намирам :(Помогнете с варианти -къде да търся,ако някой скоро е купувал,да "издаде" мястото,моля!Някой ми потхвърли,че в АГ-то не може да нямат,но... :?Да не се наложи да се ходи до някоя от съседките-Турция,Румъния-че в БГ за пореден път се грижат за нас и...общия прираст на населението .:)
*

Зюмбюл

« Отговор #746 -: Октомври 22, 2008, 00:08:53 am »
  Здравейте момичета, чета ви от време на време, защото скоро ми предстои инвитро. От кой ден на стимулацията вклучвате Прегнил, чувала съм че в Гърция има свободно.
*
« Отговор #747 -: Октомври 22, 2008, 08:23:44 am »
А на теб Е2 не ти ли изследваха?
При късия протокол с оргалутран не се изследва Е2.  :wink:
Някой ми потхвърли,че в АГ-то не може да нямат,но... :?
Поне ония ден нямаха, защото търсихме спешно за една приятелка.
Провери в аптеката на "Майчин дом", казаха че в сряда-четвъртък ще получават овитрел...
 Зюмбюл, Прегнила се включва накрая на стимулацията, 36 часа преди пункцията, но е донбре да си го намериш предварително, защото както изведнъж изчезна...
« Отговор #748 -: Октомври 22, 2008, 18:35:42 pm »
Край,Прегнил вече няма да намерим.Днес обиколих Варна поне за заместителят-Оветрил-казват от складовете,че края на седмицата може и да получат,така че пак ще се обикаля.Поръчала съм на толкова много места и хора,че накрая ако ми намерят всички-ще има и за други закъсали :)Притеснена съм обаче ако не си го намеря :(И сега когато не бива да се тревожим,а да мислим позитивно-пак грижи.Пък и в някои аптеки са толкова "компетентни" милите,днес в Санита ми предлагат Пурегон вместо Прегнил,защото казват-"то е същото,с друго име".Само се усмихнах,благодарих и побързах да "избягам" от поредната БГ "оправия"-нали сега не бива да се ядосваме :)
« Отговор #749 -: Октомври 23, 2008, 23:33:51 pm »
Ей, мацки, нашата тема отиде на втора страница!
Я се позаписвайте тук от време на време! Кой се боцнал сам, кой половинката му  :lol:
Галатея, дано намериш Прегнил /Овитрел/, че иначе.....
Анито оня ден ми каза, че вече няма да започва стимулации, без да си е набавила Прегнил жената и е права! То ако и те в АГ-то нямат, какво се прави после?!?!?! 
А пък за "компетентни" аптекари - знам! Но хайде не коментираме!
А който търси - намира! Тъй че продължавай да търсиш!
*
« Отговор #750 -: Октомври 24, 2008, 15:41:28 pm »
И аз търся уселено Оветрил, защото си поръчах от една приятелка а не е дошъл още, сега поръчах и на друго място но безуспешно за сега.При мен е 4 ден от стимулацията имам още време, но лекичко се притесних вече!Ако някой намери някъде из Варна, моля споделете къде?
« Отговор #751 -: Октомври 24, 2008, 16:18:21 pm »
В клиниката на Щерев в София, разбрах че има прегнил. Ако имаш някой познат в София, имаш време да го пратиш да ти купи и да ти го прати по куриер.
*
« Отговор #752 -: Октомври 26, 2008, 08:49:10 am »
Здравейте момичета!Да се отчета и аз вчера бях на преглед 5 ден от стимуляцията:10 фоликула, 6 в единия 4 в другия яйчник,доминантен 11 мм. доктора каза, че е добре.Само не питах за лигавицата ми, чак като са прибрах се сетих.Продължавам по протокола буквално, така реши док.Утре пак съм на преглед.От днес почвам и Оргалутрана.На мен ми се струва , че не са много 10, но ме успокоиха, че е оптимален вариант.
Стискам палци на всички за много фоликулчета и положителни тестове след това!
« Отговор #753 -: Октомври 26, 2008, 09:35:21 am »
И аз бях вчера на преглед на 5 ден от стимулацията. И моите фоликули са десетина. Не уточни точно колко, но аз винаги тръгвам с по толкова и после излизат още. Дозата остава същата и във вторник отнова на преглед.
Таис, Галатея, намерихте ли си Прегнил или Овитрел?
*
« Отговор #754 -: Октомври 26, 2008, 09:45:55 am »
Да Барбаронче намириха ми Овитрел, в понеделник ще ми го донесат, но съм поръчала и на друго място, може би понеделник, вторник ще ми донесат още една ампула, ако искеш ще я взема за теб.Аз в петък се притесних и поръчах на кой ли не.Затова основният ми доставчик остана неизползван.Ако искаш пиши ми на лични.
« Отговор #755 -: Октомври 26, 2008, 18:52:25 pm »
Таис,ти откъде намери Овитрела?Аз имам купен Прегнил от Швейцария,в понеделник ще ми го пратят ,само се притеснявам дали ще пристигне навреме -най-вероятно ще ми трябва за сряда.Затова си мисля ако намеря овитрел да си взема и него -от имане глава не боли,може и на някой да услужа.Аз утре следобед съм на преглед-8-ми ден от стимулацията.Има ли някой ,с който вървим заедно?
« Отговор #756 -: Октомври 26, 2008, 19:38:00 pm »
Галатея, на мен утре ми е 7 ден. Във вторник на 8ми ден и аз съм на преглед след обяд. Май се разминахме в дните! Ама последните ще да ни викат всеки ден, та сигурно ще се засечем. Не можеш още от сега да знаеш дали за сряда ще ти трябва прегнила. Струва ми се раничко. Как върви твоята стимулация?
« Отговор #757 -: Октомври 27, 2008, 20:35:25 pm »
Хайде, мацки!
Няма ли някой утре към 13-14ч на преглед, че да пием по кафе  :lol:
« Отговор #758 -: Октомври 27, 2008, 21:07:00 pm »
Барбаронче,аз вървя един ден напред от теб-понеделник ми е 8-ми ден.Иначе всичко е наред,макар,че доктора няма много време за обяснения,казва най-вероятно петък или събота ще ми бъде пункцията.Днес от аптеките вече казват,че и Овитрел няма да имат скоро.Аз съм в очакване на Прегнила си -цели 3 ампули,за по-сигурно :),дано пристигне навреме.Нашето стана малко като чат,но....Радини вълнения :D  Ако не се виждаме, поне си пишем :)
« Отговор #759 -: Октомври 28, 2008, 18:45:16 pm »
Момичета,някой знае ли как стои въпроса с болничните от АГ?Дали трябва да разчитаме на личния си лекар или на отпуските си?На мен ми предстои пункция в петък или събота и мисля да си почина поне до трансфера.Макар от една страна да не е желателно застояването в къщи,за да не се затормозяваме с излишни мисли и предположения,от друга -така си по-спокоен и релаксиран.Не знам кой е най-добрия вариант,ще пробвам.Вие как процедирате?