0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инвитро в АГ-Варна
« Отговор #760 -: Октомври 28, 2008, 19:01:23 pm »
В АГ-то не дават болничен. Аз лично бях в отпуск през цялото време
*
« Отговор #761 -: Октомври 28, 2008, 19:06:39 pm »
Момичета,някой знае ли как стои въпроса с болничните от АГ?Дали трябва да разчитаме на личния си лекар или на отпуските си?На мен ми предстои пункция в петък или събота и мисля да си почина поне до трансфера.Макар от една страна да не е желателно застояването в къщи,за да не се затормозяваме с излишни мисли и предположения,от друга -така си по-спокоен и релаксиран.Не знам кой е най-добрия вариант,ще пробвам.Вие как процедирате?

Аз си взех месец отпуск за времето на цялата стимулация, защото имах доста за ползване ... Добре е или болничен или отпуск ако имате да си ползвате, за да сте спокойни
« Последна редакция: Октомври 28, 2008, 19:12:30 pm от dori »
Благодарим Ви Д-р Александров!
« Отговор #762 -: Октомври 28, 2008, 23:50:52 pm »
Да се отчета и аз - мина и днешния преглед. Фоликулите си растат нормално и дозата ми е същата. В петък съм пак на преглед. И тогава ще ми кажат кога ще е пункцията - очертава се към неделя или понеделник.
А за болничните в АГ-то - вярно ли - въобще ли не дават? Моята информация е стара - та тогава даваха по 2 седмици май беше! Ама то много промени там, тъй че..... Ще се спасяваме поединично. Галатея, джипито може да дава по 7 дни болничен, после с прекъсване от поне 1 ден, може да ти даде още 7 дни. Тъй че - не го мисли чак толкова!
*
« Отговор #763 -: Октомври 29, 2008, 11:50:27 am »
Здравейте, добре че си ошашках и си намерих навреме Оветрел, откъдето си взех Пурегона и Олгалутрана и ми бяха обещали със сигурност не ми доставиха.Явно наистина се намира много трудно.
Аз съм на пункция в събота.Стискайте палци!Някой ако е за събота да пише.
« Отговор #764 -: Октомври 29, 2008, 18:14:14 pm »
Днес питах Анито-от АГ болничен не дават.Аз си взех седмица отпуск,за да ми е по-спокойно.Моята пункция ще е в петък сутрин.Тази вечер ще ходя до спешния да ми бият Прегнила и вече в петък.Ако има някой за тогава-да се страхуваме заедно :wink:-да се обади.
« Отговор #765 -: Октомври 30, 2008, 08:43:05 am »
Таис, Галатея, успех на пункциите в петък и събота! Нищо страшно няма, Галатея!
Вие водите, аз съм след вас - в неделя или понеделник. То аз все изоставам с пункциите - все съм с ден-два след другите, с които сме почнали заедно, но.... нищо!
Стискам ви палци да извадите хубави яйчица!
*
« Отговор #766 -: Октомври 30, 2008, 09:38:16 am »
Момичета желая ви успех и пълно спокойствие  :wink: всичко ще мине много бързо, след това чакането е кофти, но ви съветвам да си намирате приятни занимания ако няма да ходите на работа  :D
*
« Отговор #767 -: Октомври 30, 2008, 14:26:15 pm »
Благодаря за добрите пожелания и аз желая на всички момичета успех и положителни тестове!
Болят ме леко яйчниците, но мисля че това е нормално.Четох доста за хиперстимулацията и се поуплаших, но се надявам да ме подмине тази "екстра".
« Отговор #768 -: Октомври 30, 2008, 18:26:27 pm »
Много мило,че ни вдъхвате кураж за пункцийте, момичета :)Аз днес не мисля за това,но утре май ще ме хване паниката.Ани като ми обяснява какво да си нося,казва-вземи си и целия късмет.Така,че мили думи никога и никому не са излишни,благодаря ви!При мен пък стимулациите минаха така, сякаш организма ми само това е чакал-нямах никакви неприятни симптоми-само малко по-нервна бях-но то в такава ситуация...Засега съм си отгледала 20-на яйчица :wink:,да видим колко ще мътя :DСтискайте ми палци утре сутрин!Късмет и на всички други,тръгнали по пътя...на мечтите :babbycarrage:Ех,ама и аз съм си една романтичка :butterfly:
*
« Отговор #769 -: Октомври 31, 2008, 09:02:09 am »
Галатея - никаква паника, ще ядеш бой! :bighug:
Мили кандидат мами, спокойствие му е майката и вяра.
Нищо страшно няма в стимулацията и пункцията, изнервящо е чакането до теста, но при наличие на приятни занимания, времето бързо минава.
Пожелавам на всички положителни тестове и много усмивки.

Галатея - аз си бях отгледала 18 яйчица и сега едното буйства в мен :)
Тайс, Ани или лекаря казаха ли ти да пиеш много вода - това е превантивна мярка против хиперстимулация - за храните - повече протеинови.
*
« Отговор #770 -: Октомври 31, 2008, 09:10:18 am »
Дори, мерси за съвета!Не ми казаха за водата, но на мен ми се пие повече вода от началото на стимулацията и аз пия доста повече от обикновенно.Явно организма ми сам се настройва.
Да питам нещо да не пропусна за утре, че знаете всички в АГ то колко са заети.Ани ми каза да си нося нощница, чаршафи и чехли.Да се сещате нещо друго от личен опит, което ще ми е нужно?
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #771 -: Октомври 31, 2008, 12:18:05 pm »
Дори, мерси за съвета!Не ми казаха за водата, но на мен ми се пие повече вода от началото на стимулацията и аз пия доста повече от обикновенно.Явно организма ми сам се настройва.
Да питам нещо да не пропусна за утре, че знаете всички в АГ то колко са заети.Ани ми каза да си нося нощница, чаршафи и чехли.Да се сещате нещо друго от личен опит, което ще ми е нужно?

Купи си  нещо обезболяващо, като превенция, не че задължително ще ти се наложи да го ползваш. Тилкотил свещичка например. А отностно водата... Като мине пункцията тогава и аспержи ако имаш хиперстимулация.

Успех!

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
« Отговор #772 -: Октомври 31, 2008, 17:47:55 pm »
Преди малко си дойдох от АГ,всичко мина гладко ,само дето го мислих толкова."Снесох" 17 яйчица,утре трябва да проверя как се чувстват :DДо 5 дни - трансфера.Наистина е добре човек да си носи обезболяващо, че както са заети там , успяха да ни обърнат внимание след...5 часа-болките почти бяха минали.И така пристъпям следващата стълбичка-трансфер-дай боже всичко да е ок.Дори,права си - понякога и малко бой може да не е излишен :)А на теб-лека и сладка бременност :balk_602:Дано и ние го докараме до там,че после и по-нататък :balk_48:
« Отговор #773 -: Октомври 31, 2008, 20:03:50 pm »
Браво, Галатея! Чудесна бройка яйчица! Сега очакваме да видим колко ще ти върнат!
Моята пункция ще бъде в понеделник! Александров ми каза, ще извадим 10-15 бр.
А за обезболяващи - миналия път искаха да ми дават, но аз отказах. То нямаше и смисъл - болката не е чак толкова голяма!
Успех утре, Таис!
« Отговор #774 -: Октомври 31, 2008, 20:17:38 pm »
Отдавна ви следя,защото и аз съм се насочила към Александров,но може би следнг ще започнем подготовката на изследванията.
Мацки,желая ви успех до края,трансфера да мине добре и да се похвалите скоро. :crossfingers: :balk_602:
« Отговор #775 -: Ноември 01, 2008, 08:01:46 am »
Disi,благодаря ти за пожеланията,и ние се молим за същото.Дано в последствие с бебчо на ръце ,четем и твоите вълнения.Късмет!
*
« Отговор #776 -: Ноември 01, 2008, 11:26:03 am »
Ей, Галатея, бравос, добра бройка яйчица :) Ще го докарате и до моето положение, аз вярвам в това!
Остава и вие да повярвате и да сте много спокойни и положително настроени. Всяко притеснение оказва влияние на онова малко нещо, което е вътре във вас.
Странно е, че го казвам, но вече усещам, че когато съм притеснена или разстроена и бебчето изживява всичко с мен...

От обезболяващи при мен нямаше нужда - болката е като при болезнен цикъл, така че се търпи...
Диси, с Александров няма да сбъркаш изобщо - както съм писала - той е освен много добър лекар и голям човек.
Аз не искам да стъпя при друг лекар, освен при него и живот и здраве следващата стимулация пак ще е при него
*
« Отговор #777 -: Ноември 01, 2008, 18:10:52 pm »
Здравейте момичета, днес мина моята пункция.Извадиха 11 фоликула, от които както ми каза док. 7 много хубави яйцеклетки.Дано да е така и дано станат хубави емрбиони и после бебчета!!!
Барбаронче на теб успех в понеделник на пункцията.
На всички стиским палци! ylinfant
« Отговор #778 -: Ноември 01, 2008, 21:09:13 pm »
Днес ходих на "свиждане"на ембриончетата-от 17 ,оплодени са 9,развиват се.Викат ме в понеделник , за да преценят дали на 3-ти или на 5-ти ден ще ми бъде трансфера.Засега съм спокойна и оптимистка :)Дори,защо говориш за следваща стимулация,доколкото разбирам си бременна?На всички -спокойствие и късмет!
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #779 -: Ноември 01, 2008, 21:27:13 pm »
Въпрос към момичетата, които са при д-р Александров.
Той води стимулацията, а пункцията кой я прави?