0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Veselia

• 218
  • И все пак тя се върти!
Тест за овулация Julia
« -: Март 11, 2008, 06:52:37 am »
Момичета, ползва ли го някоя от вас?
Чудя се дали да си го купя. Обикновените тестове не ме ловят.
*
Re: Тест за овулация Julia
« Отговор #1 -: Март 11, 2008, 07:54:11 am »
Аз не съм чувала за този тест ,но пробвай и ще чакаме да кажеш дали е по- читав от другите..Успех ти желая..
« Отговор #2 -: Март 11, 2008, 09:39:15 am »
рекламират го в нашият сайт(горе вдясно на страницата  :wink:),но аз не се сещам за момичета,които да са ми споделили ,че са го ползвали,за да ти кажа доволни ли са..ако не е много скъп(като се има впредвид и все пак,че не е еднократен) и след като не те ловят тестовете пробвай с него!!аз бих си го купила..ако другите не ме ловяха..ти решаваш-УСПЕХ  :D
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #3 -: Март 11, 2008, 13:37:10 pm »
Как не са бе :D, аз съм го ползвала, е не точно тази марка, но принципа е един и същ - ами не съм доволна, още повече обърква.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

Veselia

• 218
  • И все пак тя се върти!
« Отговор #4 -: Март 11, 2008, 13:45:20 pm »
Как не са бе :D, аз съм го ползвала, е не точно тази марка, но принципа е един и същ - ами не съм доволна, още повече обърква.
В какъв смисъл обърква повече?
« Отговор #5 -: Март 11, 2008, 14:20:21 pm »
ааа,denis помня че ти ни беше обяснявала за микроскопските тестове(папратовидни структури и пр. промените на ЦС ,когато е фертилна или не...и че в един и същи ден може да се промени няколко пъти),но понеже незнаех някой да е използвал Julia,та затова така казах.. :lol:
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!