Здравейте момичета,
Преди няколко месеца писах тук за пръв път. Оплакванията ми бяха за 2 месеца неуспешно бебеправене. Тогава бях сигурна че искаме ли ще стане от първия път и затова споделих с вас.
Посъветвахте ме да направя хормонални изследвания и да се прегледам при специалист. Вече 8 месец без успех. Показателите от хормоналния тест са в норма ,мнение на 3-ма доктора които посетих през този период. Опитах се да получа повече информация за Клостилбегита от тях, в резултат на което получих упреци ,че 6-8 месеца са нищо,да спра да чета каквато и да била информация от интернет и да чакам на нормалния процес .Чух и изказвания от рода’От както станахте толкова компетентни,нашата работа става все по трудна’
Кажете ми, да чакам ли още или да хващам моя под ръка и заедно на преглед но въпроса ми е къде??къде ще мога да питам спокойно и къде лесно ще могат да ми разяснят някои неща. Много ли искам?
Вярно е ,че тук всеки може да намери отговор на повечето от въпросите си ,но за съжаление трябва да се достига и до доктори понякога , а тогава....
------------------
Приятен ден на всички форумци!