Здравейте всички,
От известно време посещавам форума ви и вече реших да се регистрирам и аз, защото виждам, че чрез него можем много да си помогнем.
Аз също съм с поликистозни яйчници, въпреки, че нямам всички съпътстващи "бонуси", като затлъстяване и т.н.
След години лечение с Диане и Жанин имаше значително подобрение, но след като 1 година не пих нищо, старото положение се възвърна и даже е по-зле. Сега с мъжа ми вече искаме бебче и започнахме да правим опити, но лекарката ми каза да пия Жанин 6 месеца и след като го спра шансът да забременея бил по-голям. Интересното е, че никога не ми е назначавала хормонални изследвания, така че аз взех нещата в свои ръце и реших все пак да си направя такива. Имам обаче един въпрос - тъй като изследванията трябва да се направят най-рано на третия ден от цикъл, а Жанин трябва да започне да се пие на първия, дали ще има проблем да започна Жанин на третия ден, след като ми вземат кръв, тъй като не искам резултатите да се повлияят от него? Моля ви за спешен съвет, тъй като изследванията трябва да направя утре! Благодаря ви предварително и желая здраве и успех на всички тук!