Здравейте, момичета, прибрах се рано-рано от работа, не ми се ходеше никъде днес, въпреки хубавото време навън. Всичко ме боли, натъпках се с разни хапчета и т.н. Картинката предполагам ви е ясна. Благодаря ви на всички за разбирането, няма да ви изреждам поименно, защото в момента съм объркана малко и ще пропусна някоя от вас. Хем ми е тъжно, хем току що получих съобщение от приятелката си, че е родила момченце Никола 3,950 кг и 52 см. Да й е жив и здрав и много щастливи моменти заедно. Същото пожелавам и на Соф за нейния племенник и много скоро да му направите едно братовчедче, че да има с кого да си играе. И около мен само деца има, всичките ми приятелки са вече с по-две деца, не има завиждам, ами им се радвам дори и в моменти като този, когато ми се
и то много. Vickson, справедливо е другите да имат деца, нека да са има живи и здрави, само дано и на нашата улица слънце да изгрее, защото аз поне вече не мога да чакам. Последните месеци добре приемах гадната ..., но този май не е така, толкова надежди и мисли ми минаха през тази седмица закъснение, не можех да спя и да ям нормално (поне да бях поотслабнала малко). Не завиждайте на приятелки, колежки и т.н. за това, че са бременни или са родили, просто се молете и надявайте, че и при нас скоро ще стане.
Извинявайте за дългия пост, малко на словоизлияние го ударих, но в момента няма на кого друг да си излея болката и разочарованието, но знам, че вие ме разбирате най-добре от всички.
НО въпреки всичко продължаваме напред в борбата до постигане на крайната цел