Момиченца, весела и приятна пролет, в настроението на пролетта да си направим по едно- две бебчета, а????? Сега, искате ли да ви кажа нещо??? И да не искате пак ще ви го кажа
:PНито у нас, нито у вискончето изчистихххх
, досега се търкаляххххх...сама, сама, сама...., обаче Висконче мъжо ми кат дойде от работа ще му кажа че у вас съм изчистила
.
Сещам се за две интересни неща да ви напиша, не три
1.е че ми свърши М.вчера дойде????знам не е нормално!!!!
2. една историика- когато родих ме настаниха с една готина мадама, година по голяма от мен, историиката е през 2005г (тогава родих). Не побня как се казва мацката, но тя и нейния мъж правели опити да забременее от 7 години, накрая тя му казала че отива в клиника за стерилитет. Отишли при Щерев, там почнали иследваня след иследвания, накрая се оказало, че тя има проблем с тръбите, а той с подвижността на неговите героичета. Каза ли им че единственното, което могат да направят е по- искуствен път, разбира се след кратко чудене решили- ДА! Събрали парите- говоря за 2004 година, когато инвитрото беше много скъпо.....тя ходила за процедурите, инжекции,и на всичко което било необходило, стигнало се и до неговото участие, назначили ден, назначили час...., но той не отишъл- не могъл да стигне, но не нарочно- станало нещо в семейството му и майка му го извикала по спешност. Мацката ми вика- почнахме след месец пак всичко наново- и парите естествено наново..... и така три пъти, той не успява да отиде... казал и сякаш нещо не ми дава да стигна там?????
8OПоследния път, тя му казва- Виж какво, това са последните пари, които имаме, този път не трябва да има нищо което да те спира или да те бута просто когато ти назначат чес трябва да дойдеш....Отива на преглед да видят кога ще я стимулират, за да и вземат яйцеклетка и доктора и казва, абе момиче ама ти си бремена в 1 месец.........!Тази история я чух лично аз и останах
......има прекрасно момиченце- Мария на Дева Мария с рижа коса...., акушерките в болницата казваха, че отдавна не се е раждало рижо дете и толкова красиво....