0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Въпрос за д-р Конова
« -: Март 15, 2008, 15:16:16 pm »
Здравейте, нова съм тук и имам една молба. Кажете ми как мога да направя консултация с д-р Конова по интернет. След ин-витро в 8 г.с. ми направиха кюртаж, защото ембриончето беше спряло да расте. Аз съм на 33 г., след 7 години борба това ми беше първо забременяване. Искам да знам какви точно имунологични и генетични изследвания трябва да направя. Знам че тези изследвания се правят след повтарящи се аборти, но аз нямам сили и време да изчакам още няколко такива да ми се случат.Да не говорим за финансите.
Благодаря ви предварително.
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
Въпрос за д-р Конова
« Отговор #1 -: Март 15, 2008, 15:38:07 pm »
Здравейте, нова съм тук и имам една молба. Кажете ми как мога да направя консултация с д-р Конова по интернет. След ин-витро в 8 г.с. ми направиха кюртаж, защото ембриончето беше спряло да расте. Аз съм на 33 г., след 7 години борба това ми беше първо забременяване. Искам да знам какви точно имунологични и генетични изследвания трябва да направя. Знам че тези изследвания се правят след повтарящи се аборти, но аз нямам сили и време да изчакам още няколко такива да ми се случат.Да не говорим за финансите.
Благодаря ви предварително.

Мила legeo, съжалявам за това, което си преживяла.  :(

Ако искаш можеш да си отвориш нова тема специално за твоя проблем, в смисъл, че не е необходимо да пишеш в стара такава.

Отностно консултация с доц. Конова, най-добре е да я посетиш в клиниката в Плевен, като предварително си запазиш час.

http://www.ivfpleven.com/index.php?l=3

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
Re: Въпрос за д-р Конова
« Отговор #2 -: Март 15, 2008, 19:49:28 pm »
Отделих тези две мнения в нова тема.
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
Re: Въпрос за д-р Конова
« Отговор #3 -: Март 15, 2008, 20:14:40 pm »