0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
На кой ден?
« -: Март 17, 2008, 21:54:46 pm »
Момичета нещо тотално се омотах. Някъде из форума питах, но отговор няма. След като диферилина, по дълъг протокол се бие на 21 ден от МЦ, не е ли логично 7 дни след това да дойде и следващата лелка и да се започне стимулацията. Аз така си го смятах (вероятно съм грешала) и много се озадачих, когато доки ми каза, че след като диферилина ми е на 14.03, то стимулацията ще започне на 28.03 т.е. след 14 дни...!?!

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Re: На кой ден?
« Отговор #1 -: Март 17, 2008, 22:33:59 pm »
Аз започнах стимулация 14 дни след диферилина, след УЗИ и контролно изследване на Е2 /който за дълъг протокол е добре да е под 50/, менструацията няма отношение, но трябва да ти дойде все пак.
Успех!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #2 -: Март 17, 2008, 22:41:56 pm »
и аз започнах две седмици след диферилина.
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
« Отговор #3 -: Март 17, 2008, 22:55:00 pm »
Аз започнах на 20-ти ден след Диферелина, Е2 ми беше нула.
А цикъла ми беше свършил отдавна, т.е. стимулацията започна на 14 ден от началото на цикъла.
*

maggi4ka

• 440
« Отговор #4 -: Март 17, 2008, 23:10:17 pm »
Благодаря ви за отговорите. Аз си мислех, че стимулацията започва от първия или втория ден от новия цикъл, но явно съм мислила грешно. А за Е2 не се притеснявам много-много, той тъй или иначе си е нисък - през септември след 10 менопура беше 23...което май никак не е хубаво, но пък може и просто да е бил някакъв възстановителен период след операцията, защото сега при инсето ми беше 731.

*

maggi4ka

• 440
« Отговор #5 -: Март 17, 2008, 23:26:57 pm »
Малииииииииии, каръка си е карък... :balk_159:  Някой знае ли дали Стаменов ще работят около Великден??? Аз май и за тогава ще съм от отложените, ако не работят....На 23.03 чакам лелката, 21 ден след това е 12.04 и следователно 14 дни след това - 26.04 т.е. Великден. Вече почва да ми става смешно. Ако стане това което си мисля, обещавам да отворя специална тема-конкурс "КАРЪКА НА ЗАЧАТИЕ" и да го печеля всеки месец.

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #6 -: Март 18, 2008, 08:25:58 am »
Малииииииииии, каръка си е карък... :balk_159:  Някой знае ли дали Стаменов ще работят около Великден??? Аз май и за тогава ще съм от отложените, ако не работят....На 23.03 чакам лелката, 21 ден след това е 12.04 и следователно 14 дни след това - 26.04 т.е. Великден. Вече почва да ми става смешно. Ако стане това което си мисля, обещавам да отворя специална тема-конкурс "КАРЪКА НА ЗАЧАТИЕ" и да го печеля всеки месец.
всяко зло,за добро!може би ,после те чака твоя късмет :D