0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
МАТ С ПЕШКАТА: А СЕГА НАКЪДЕ !?!?!
« -: Януари 19, 2006, 06:56:52 am »
Имайки предвид последните ми писания тук, а и за да не остана верен на себе си днес Ви поставям нова тема на размисъл:

Имате ПОНЕ няколкогодишен БРАК/ВРЪЗКА/СЪЖИТЕЛСТВО и   дете/деца/очаквате_дете/упорито_се_мъчите_да_заченете_заедно   с половинката Ви. В един момент го хващате, че Ви изневерява. Понитересувате се с кого и по НЯКАКЪВ начин разбирате, че изневярата е с човек от същия пол.

КАКВО ПРАВИТЕ по нататък с "връзката Ви"?

(ИСКАМ ДА ПОДЧЕРТАЯ ЧЕ БИХ ИСКАЛ ДА СЕ ВКЛУЧАТ И МЪЖЕТЕ АКО ИСКАТ С МНЕНИЯТА СИ!!!)
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
Re: МАТ С ПЕШКАТА: А СЕГА НАКЪДЕ !?!?!
« Отговор #1 -: Януари 19, 2006, 08:16:36 am »
Цитат на: bigben
(ИСКАМ ДА ПОДЧЕРТАЯ ЧЕ БИХ ИСКАЛ ДА СЕ ВКЛУЧАТ И МЪЖЕТЕ АКО ИСКАТ С МНЕНИЯТА СИ!!!)

Моя мъж би се включил само за да ти тегли една дълга...
*
« Отговор #2 -: Януари 19, 2006, 08:48:48 am »
Мъже едва ли ще се включат,освен за да отнесеш някоя ............Аз имам приятел гей,които казва:Всеки мъж е потенциален геи и във всеки   дреме  такъв,въпоса е дали ще се отключи и кога!Е тои си гледа на нещата от  неговата си камбанария :)
    Аз незнам какво бих направила.Наи-лесно е да кажа ще му тегля една....е да ама-не в реалноста не става така,особено когато има и деца. Ще ме тормозят много въпроси,на които ще поискам отговор предполагам -Откога е това?,Дали преди мен или аз съм го разочаровала дотолкова?Свършиха ли жените? Дали е осъзнавал влечението си и преди или...?Абе незнам гадно е ,много кофти работа  :(  :(  :(
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #3 -: Януари 19, 2006, 09:29:12 am »
Бигчо  :evil:  :evil:  :evil:
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
« Отговор #4 -: Януари 19, 2006, 11:02:15 am »
:) Биг, ти да не си го правил този номер на твоята половинка, а?
 И ако е така я кажи как реагира тя, т.е. ако имаш нужда от помощ, от лекар, зъболекар.....да помагаме..... :D
« Отговор #5 -: Януари 19, 2006, 11:59:06 am »
определено изненадата ще бъде ГОЛЯЯЯМАААААА :P
*

x_nitro

« Отговор #6 -: Януари 19, 2006, 19:40:10 pm »
Падна ми на мушката.
1- Ти обрат ли си? И Себеподобен ли търсиш?
2- Не ти е мястото тука.
3- Явно не ти пука за проблемите на тук присъстващите.
4- Какво те гъделичка под мишниците та да питаш?
    Как би реагирала една жена или момиче ако половинката и е обратна?
5- Кое разумно човешко същество ползва непрекъснато долна черта, ако не се навежда непрекъснато?
6-Кой колко чака дете, какво общо има с обратните ти мисли?
7-Ако искаш да забременееш и как става питай радио ЕРЕВАН.
   Те имат отговор.
8-Кво е това бе психо? Поинтересувате се с кого и по НЯКАКЪВ начин разбирате, че изневярата е с човек от същия пол?
9-Направо ме побиват тръпки от мислители като тебе.
   Не че не трябва малко веселие тука ама чак пък такова е извиняваи.
10- Ако съм хомо- пед. нали се сещаш че няма да губя времето на жена си да я баламосвам.
11- Ако от личен опит знаеш че секса между мъже е нещо хубаво, сподели де.
12- Писна ми от бисери като твоя така че аре чао.

13- МОДЕРАТОРЕ МОЛЯТЕ НЕ МЕ ШУТИРАЙ ЧЕ ЩЕ МИ Е ЧОГЛАВО И МЪЧНО. ПРИ МИСЪЛТА ЧЕ НЯКОЙ ДРАСКА АКИТА ПЪК АЗ СЪМ РИТНАТ.

14-Биг-бен е нещо сътворено от гении така че смени си името че дразниш.
« Отговор #7 -: Януари 19, 2006, 20:53:50 pm »
5- Кое разумно човешко същество ползва непрекъснато долна черта, ако не се навежда непрекъснато?

хаха :D американците май :D
*
« Отговор #8 -: Януари 20, 2006, 15:23:55 pm »
Цитат на: vivita
:) Биг, ти да не си го правил този номер на твоята половинка, а?
 И ако е така я кажи как реагира тя, т.е. ако имаш нужда от помощ, от лекар, зъболекар.....да помагаме..... :D

НЕЕЕ не съм го правил този номер защото не е необходимо да го правя!!!
*
« Отговор #9 -: Януари 20, 2006, 15:27:21 pm »
Цитат на: x_nitro
Падна ми на мушката.
1- Ти обрат ли си? И Себеподобен ли търсиш?
2- Не ти е мястото тука.
3- Явно не ти пука за проблемите на тук присъстващите.
4- Какво те гъделичка под мишниците та да питаш?
    Как би реагирала една жена или момиче ако половинката и е обратна?
6-Кой колко чака дете, какво общо има с обратните ти мисли?
7-Ако искаш да забременееш и как става питай радио ЕРЕВАН.
   Те имат отговор.
8-Кво е това бе психо? Поинтересувате се с кого и по НЯКАКЪВ начин разбирате, че изневярата е с човек от същия пол?
9-Направо ме побиват тръпки от мислители като тебе.
   Не че не трябва малко веселие тука ама чак пък такова е извиняваи.
10- Ако съм хомо- пед. нали се сещаш че няма да губя времето на жена си да я баламосвам.
11- Ако от личен опит знаеш че секса между мъже е нещо хубаво, сподели де.
12- Писна ми от бисери като твоя така че аре чао.

13- МОДЕРАТОРЕ МОЛЯТЕ НЕ МЕ ШУТИРАЙ ЧЕ ЩЕ МИ Е ЧОГЛАВО И МЪЧНО. ПРИ МИСЪЛТА ЧЕ НЯКОЙ ДРАСКА АКИТА ПЪК АЗ СЪМ РИТНАТ.

14-Биг-бен е нещо сътворено от гении така че смени си името че дразниш.

И аз се дразня когато такива глупости като тези ЦИТИРАНИ по-горе се пишат, но не се оплаквам - а да не говориме когато са COPY-PASTE от други форуми.

И второ имато ми не е БИГ-БЕН, нито БИГБЕН, а ГЕОРГИ, а ника ми е БИГБЕН (БЕЗ ТИРЕНЦЕ). Така, че ако не ти харесва нещо друго се оплачи - но на друго място!
Ужас!
« Отговор #10 -: Януари 20, 2006, 17:06:54 pm »
Даже хипотетично не ми се иска да го допускам!

Ти да се бориш да си имате нещо хубаво, да пиеш лекарства и да те дупчат, да бъдеш подмятан на унизителни прегледи и изследвания и човека, който уж трябва да е до теб и да се борите за общото дете да ти изиграе най-мръснишкия номер - да предпочете друго женско същество за компания, секс и утеха - това е непростимо.

Че за кой го правя аз това всичкото ако не за него, за нас?
И дали бих искала да го правя след такова предателство?
Отговори си сам!

П.П. Забелязвам, че имаш склонност да пускаш теми, в които да поставяш разни екстремни дилеми, все едно се опитваш да ровиш с вилица в и без това разклатената психика и нерви на посетителите във форума. Въздържай се! Не е тук мястото.
Re: Ужас!
« Отговор #11 -: Януари 20, 2006, 17:41:57 pm »
Цитат на: ironic_
Даже хипотетично не ми се иска да го допускам!

Ти да се бориш да си имате нещо хубаво, да пиеш лекарства и да те дупчат, да бъдеш подмятан на унизителни прегледи и изследвания и човека, който уж трябва да е до теб и да се борите за общото дете да ти изиграе най-мръснишкия номер - да предпочете друго женско същество за компания, секс и утеха - това е непростимо.

ironic_ - не си допрочела добре поста на бигбен.... той говори за това, че мъжа изневерява с друг МЪЖ, не с жена....

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
Хм ...
« Отговор #12 -: Януари 20, 2006, 18:40:57 pm »
Това вече е друго нещо  :twisted:

Първо - за моя мъж - 100% в тази и никоя паралелна вселена няма такава вероятност  :D

И второ: ако все пак на някоя друга й се случи поне може да е по женски спокойна - колкото и да се опитват, другия мъж едва ли ще забременее  :lol: :twisted:
*

x-nitro

Как да не се дразня като има дразнители.
« Отговор #13 -: Януари 20, 2006, 19:58:19 pm »
Абе Гоше какъв труд трябва да си положил, че да зададеш това тъпо питане тука?

Не ти ли е ясно че тука проблемите са други а не от "педераско естество".

Пък да разясниш точно от къде съм преписвал че не ми е ясно.

Ако присъстваш за да дразниш, по добре се пръждосни от тука.

Знаеш ли колко трябва да е олигофренясало едно човешко същество за да пита тук присъстващите дали половинката не им е с катастрофирал мозак?

То само същество което домашното му е от такъв род може да цъфне тук и да блещи глупости.

МИЛИ МОМИЧЕТА И ДАМИ, НЕ СЕ ДРАЗНЕТЕ КАТО МЕНЕ.
ЯВНО СТУДЕНТА ИЛИ ЧАЛНАТИЯ ПРОФЕСОР НЯМАТ ДРУГА РАБОТА, ТА ЗАТОВА ПИТАТ.

Опитвам се да си представя картинката на Гошето, ама нъц, нестае.
Чудя се само как ли ще изглежда това?

Отивам при друг мъж шибам се с него "ух, ах, мили, дрън дрън, бля бля" после се прибирам при женами и я натискам в леглото?

Е право да си кажа нямам болен мозък и не си го представям.

Чао и не ми се сърдете за творческото отношение към такова питане.

Поздрави и успех на всички дами.
*

lady_11

• 3217
« Отговор #14 -: Януари 20, 2006, 20:56:50 pm »
Към bigben или Георги /което предпочете/ по повод на постингите на Х-nitro / Не искам да измъчвам Лали да ми оправя цитати, че й стана навик/:

Виж сега, пожела си мъжко мнение - получи го. Внимавай какво си пожелаваш следващия път - при следващия въпрос.

С изключение на Бийст, който е модератор тук и следи за съществуването на тоя форум и сайт, явно се престрашават  и   половинки на потребителКИ , пишещи тук.
Апропо,  вчера имаше доста странна молба по тоя повод в чата от едно момиче - моля ритнете го ник еди кой си -  тва е мъжът ми и ...

Просто въпросът ти е дразнещ за мъжете от семейство с репродуктивни проблеми - осъзнаваш ли го или не?  А осъзнаваш ли, че има и мъже , които четат този форум, дори и  като гости пишат, а някои се регистрират Та такива ми ти работи...

П.П. Не коментирам самите постинги на въпросния МЪЖ! Коментарите ги запазвам за себе си.
*
« Отговор #15 -: Януари 22, 2006, 11:56:26 am »
bigben,

тук сексът е средство, а не цел.

Потърси си друг клуб за забавление и психоатаки, че ставаш вече нетърпим.

Мари
Alexandra
*

lady_11

• 3217
« Отговор #16 -: Януари 22, 2006, 18:13:33 pm »
Абе Мари, за мене е и средство / за борба с лошото настроение и против яхване на метла/. След  секс всичко е цветя и рози /и да не забравя огладняването/.
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #17 -: Януари 23, 2006, 21:36:28 pm »
Заключвам по желание на автора.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу