Скъпи момичета, не съм ви забравила!
Виждам че Жабче ви е информирала, че сме си вкъщи от миналия вторник. Заради престоя ми в болницата-12 дни- все още вкъщи не мога да сколасам. За съжаление не разчитам на кой знае каква помощ. Горе-долу всичко си правя сама.
Преживях доста -от страданието на непоносимите отоци и почти отказа на бъбреците ми да функционират, през вината че не мога да износя още мишленцата и накрая ужасните болки от мастита, който развих и напразните опити да отпушим каналите в продължение на 2 дни в адски мъки и спиране на кърмата с конски дози лекарства.
Слава богу мишленцата се родиха много добре развити за възрастта си, точно както беше казал д-р Сигридов.
Преживянато вече е зад гърба ми. Моите бебчета са до мен и тати и нищо друго няма смисъл.
Използвам случая да поздравя всички нови мами, които изживяха неповторимото щастие от срещата със своите рожби.
Танче, Юле, Аси, Миленче, честити рожби!Да са ви живи и здрави! Да ви дарят с много радости и щастие!
Миме, ти си най-големия герой! Леко раждане ти желая! Не мога да ти опиша какво ще изживееш!
Момичета, много ви обичам!