0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

meri_djein

• *
  • 47
  • това което не ни убива ни прави по силни
проблемен цикъл
« -: Март 20, 2008, 15:41:31 pm »
 :wink:вече съм на 30г.и все още не мога да регулирам цикъла си,вземала съм какви ли не медикаменти но след известно време нещата пак се повтарят.сега ми закъснява вече 20дни имам от няколко дена кърваво течение и това е всичко.правих си тест отрицателен.ако някой е попадъл в подобна ситуация..... нека ми пише.
Ден преди раждането си дете попитало Бог:Не знам защо ще се появя натози свят?Какво трябва да правя?Бог отговорил:Ще ти подаря ангел, който винаги ще е с теб.Той всичко ще ти обясни.Но как ще го разбирам, аз не знам езика на ангелите?Ангелът ще те научи на своя език.Той ще те пази.А как е името на този мой ангел?Не е важно как се казва, той има много имена.Ти ще го наричаш Мамо

любовта.url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=vesielina][/url]
*
Re: проблемен цикъл
« Отговор #1 -: Март 20, 2008, 15:45:28 pm »
Аз имах подобен случай и се оказа киста :? Съветът ми е да не приемаш за нормално това кървене,а да отидеш възможно най-скоро на лекар.Дано всичко е наред :wink:
*

meri_djein

• *
  • 47
« Отговор #2 -: Март 20, 2008, 15:55:54 pm »
това и ще направя.благодаря
Ден преди раждането си дете попитало Бог:Не знам защо ще се появя натози свят?Какво трябва да правя?Бог отговорил:Ще ти подаря ангел, който винаги ще е с теб.Той всичко ще ти обясни.Но как ще го разбирам, аз не знам езика на ангелите?Ангелът ще те научи на своя език.Той ще те пази.А как е името на този мой ангел?Не е важно как се казва, той има много имена.Ти ще го наричаш Мамо

любовта.url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=vesielina][/url]
*
« Отговор #3 -: Март 20, 2008, 17:01:26 pm »
Vesielina, причината може да е най-различна, като например: хормонална, киста, полип в матката. Поне при мен такива бяха подозренията, а нямах въобще нито цикъл, нито овулация точно две години след направено абразио заради спонтанен аборт. Грешката ми беше, че загубих година и нещо при гинеколожка, която ме успокояваше с Диане-35, което не ми помогна изобщо. Правих и диагностична хистероскопия, за да се види дали причината не се крие в матката, но се оказа, че няма причина. След хистероскопията си дойде изневиделица. Иди в клиника по стерилитет и не си губи времето с обикновените гинеколози. Успех!
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #4 -: Март 22, 2008, 10:54:09 am »
на мен ми се е случвало. 10 години неграмотни гинеколози се опитваха да го регулират с всички познати и непознати противозачатъчни. единствения резултат беше 10 кг нагоре...чак като почнах да търся причините за стерилитета излизе и причината за моя побъркан цикъл - хашимото
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*
« Отговор #5 -: Март 23, 2008, 11:06:19 am »
Здравейте :)
и аз съм със същия проблем :( но при мен за момента точна диагноза няма :(
само обиклям различни лекари без ефект :(
« Отговор #6 -: Март 27, 2008, 13:34:11 pm »
здравей и аз бях така доскоро и не знам как ще е след няколко месеца.
обиколила съм толкова много гинеколози, че ве4е им загубих бройката, а колко вида противозачатъчни съм пила няма да ти обяснявам. Направих си изледване на всички хормони, надбъбречни и щитовидни жлези, проблемът не бил хормонален, но и гинекологичен не бил. последното, което ми казаха беше, че при някои така ставало  8O излишно ме изплашиха, че ще имам проблеми със забременявнето - сега съм бременна и то си е чиста случайност/не е планувано или с дълги опити/. Намери някой лекар, който си знае работата и не се притеснявай излишно. Успех :)
Усмихни се на света, за да ти се усмихне и той :)
« Отговор #7 -: Март 27, 2008, 15:13:24 pm »
Тея лекари май първата им работа е да кажат, че няма да можеш да забременееш, пък после евентуално почват да търсят причини за нередовния цикъл...  :x
Let it rain, let it rain, make my pain go away,
In my brain, let it rain, let it rain,
All this pain in my brain, oh, it drives me insane
In God's name all this pain is a shame
« Отговор #8 -: Март 29, 2008, 11:06:06 am »
:wink:вече съм на 30г.и все още не мога да регулирам цикъла си,вземала съм какви ли не медикаменти но след известно време нещата пак се повтарят.

И аз така   :wink:
Вече започнах да си мисля, че това с регулирането на цикъла при мен си е мисия невъзможна.
Аз имам проблеми с надбъбречните. А при теб открита ли е конкретна причина за тези проблеми?
*

meri_djein

• *
  • 47
« Отговор #9 -: Март 29, 2008, 22:55:05 pm »
последно моят гениколог когато ми се почви само кърваво течение вместо цикъл ми каза че е от смяната на сезоните иначе съм здрава.уж.

*
« Отговор #10 -: Март 30, 2008, 00:11:35 am »
последно моят гениколог когато ми се почви само кърваво течение вместо цикъл ми каза че е от смяната на сезоните иначе съм здрава.уж.
8O
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #11 -: Март 30, 2008, 08:40:00 am »
Сменяй гинеколога  :D

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #12 -: Април 06, 2008, 14:02:02 pm »
Винаги цикъла ми е бил много редовен-на 28 дена и нито ден напред или назад.От 2-3 месеца се измести започна да ми идва на 32 дена.На какво би могло да се дължи това увеличаване на дните?Никога до сега не ми се беше случвало такова нещо.