След първото лапаро се видя, че тръбите ми не пропускат изобщо КМ и д-р Попов реши да види дали няма някакъв проблем в самата матка и отворите не тръбите откъм нея. Но не взе под внимание, че хистероскопия се прави в първите чисти дни след МЦ и задължително преди овулация. Защото мине ли ову-то маточната лигавица започва да расте и променя структурата си, което прави "виждането" й отвътре почти невъзможно. Както и входовете на тръбите. Не се вслуша и в обяснението ми, че при мен ову-то е на 12-ти ден и направи хистероскопията на 13-тия. Резултатът от нея беше плачевен. ""Ами има нещо и аз дълго се мъчих да влезна /с инструментите/ и направо щях да се откажа, но все пак успях. Ами тва дето е вътре може да е миома, ама може и да не е, много е голямо, заема 2/3 от матката ..... нищо не може да се направи и т.н.
В крайна сметка още в първия чист ден от следващия цикъл направих ново хистеро при д-р Славчев и се оказа, че няма абсолютно никакъв проблем! Това, което д-р Попов беше видял най-вероятно е била просто маточната лигавица.
Но това беше при мен, не знам дали и при други се е случвало.
Успех на теб!