0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Въпросче
« -: Януари 19, 2006, 16:51:14 pm »
Съвсем нов участник във форума съм и доста почетох преди да се регистрирам..за да събера инфо и да не задавам тъпи въпроси :oops:  , но едно нещо не ми стана ясно...затова моля за помощ.
Разбрах че е важно да се мери Базалната температура, за да се определят фертилните дни и ову-то, даже започвам да си правя графики, но...това което ме вълнува всъщност относно температурите е кога трябва да се прави бебето ?? От четенето разбрах, че покачи ли се температурата вече е късно за това..а всъщност ако чакам най-пиковия момент за зачеване има голяма доза вероятност да го подмина...както май стана този месец  :cry: ..мислех си че от 36 и нещо като скочи на 37 е най-подходящо..а май не е точно така. Моля помогнете ми да си избистря тези подробности.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Въпросче
« Отговор #1 -: Януари 19, 2006, 16:58:18 pm »
Моля те да се регистрираш наново с друг ник, защото тук вече има момиче с ник "missy" и ще настане объркване.
Най-добре е секс да се прави при най-ниската температура, както и след това, ако има междинно покачване.
Въпросче
« Отговор #2 -: Януари 19, 2006, 17:01:32 pm »
ето ти малко статии за да ти се изясни повече :Pточния момент за зачеване е в момента на овулацията.

ТУК-пояснения при овулационния календар
метод на базалната температура
базална температура
как да метим БТ
Въпросче
« Отговор #3 -: Януари 19, 2006, 17:04:32 pm »
Мерси и на двете  :) ..ще гледам да си сменя ника