О, предписа ми цяла рецепта. Но в момента не ме боли. Има и други две причини, поради които не споменах за тях - в момента приемам други лекарства, на имуностимулираща терапия съм, притеснявам се, че ще ми станат много лекарствата, а и без да се консултирам с доц. Конова, не смея да изпълнявам тази рецепта. Неврологът каза да я изпълнявам само, когато имам нужда и то, ако не вреди на изследванията и лечението, свързани с инфертилитета, за което ще трябва да се консултирам с акушер-гинеколога... Тези лекарствата обикновено са на стероидна основа и те могат да повлияят хормоналните изследвания, доколкото знам. Другото - тези лекарства много вредят на стомаха, а колко помагат е относително... Майка ми страда от шипове от както се помня, имаше един много тежък период, та затова със сигурност знам че тези лекарствата са нож с две остриета... Ще прибягвам до локалните средства, дано не стигаме до силни болки поне засега...
И компреси - благодаря за рецептите! Такива с лук са ми правили като дете на ударено против синки, естествено с вече изстинал лук...