0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Мацки, на мен ще ми връщат 3 ембриончета. Ако вземат и трите да се хванат (както е тръгнало на тройки), ще видите какъв майтап ще настане.  :lol:

Моите са четири, но едното не е "идеално"  :? надявам се да останат поне трички :wink:
Виждала съм в квартала едно семейство с три момченца - ей на това му се вика хет-трик :lol: :lol: :lol:

*
Дани, моите също са четири, но няма да ми върнат повече от три, ако ще и всичките да са хубави.  :?  Но да не бъдем максималисти - и три не са малко.  :wink:

*
Ами да се наредя и аз до вас.Вече съм на Decapeptyl и тези дни започвам Puregona.Пожелавам на всички много късмет и кой каквото си мечтае да му се сбъдне(а мисля,че зная какво си мечтаем всички):):):)
*
Съни, да направиш много хубави фоликулчета!  :crossfingers:

Само за протокола - и аз бях с Пурегон.  :wink:

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Мили момичета честита ви нова темичка,
нека на късмет да е!!!!! :D
Желая ви попътен вятър,
нека разцъфват и
се сбъдват мечтите ви!

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Хейййй, момичета:)
само 1 ден не съм влизала в темичката и колко хубаво екипче сте се заформили:)

пожелавам на всички сладоледени мам4ета сладолед4етата им да не се разтопят а на всички останали момичета в процедури да имат повод да пролеят по една щастлива сълзичка:)

И да не забравите за усмивките си:):):)
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
Момичета, желая ви много, много късмет, темата да се
напълни само с положителни тестове!
Дано пролетта е най-плодородна и успешна за всички вас!

yahoo_17 stork-boy yahoo_17 stork-boy yahoo_17 stork-boy yahoo_17
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
Мили момичета, нека да е на късмет новата ви тема!
Моля се всяка от вас да чуе благата вест!
Бъдете здрави и не спирайте да вярвате, че и на вас ще се случи чудото!

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
Мили момичета, да ви е честита новата темичка!!! Аз приключих вече със стимулациите, а вероятно и с опитите, но се включвам в темата, за да ви пожелая само положителни резултати! Много късмет, щастие и успех ви желая!

*
Я да се наредя и аз! Че тази блага вест да не ме пропусне.  :lol:
Късмет на всички - и на сладоледените момичета и на всички останали!
*
Честита нова темичка и от мен! Аз вероятно ще съм за септември, но ще ви държа под око  :wink: Надявам се в моя месец април , а и в следващите темата да се напълни само с положителни новини и усмивки. :D
Успех!!!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Мили момичета, да ви е честита новата темичка!!! Аз приключих вече със стимулациите, а вероятно и с опитите, но се включвам в темата, за да ви пожелая само положителни резултати! Много късмет, щастие и успех ви желая!

:balk_21:
Душе, искам за изнамериш твоята троха Надежда и тя да те крепи до следващия опит, какъвто и да е!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
 Записвам се в сладоледения отбор!Аз съм на линия в края на април.
Надявам се на успешно размразяване на сладоледчетата ми.

На всички момичета пожелавам успех!Дано да се напълни темата с радостни новини!

Душе, стягай се, няма да се предаваме! :bighug:
*

*
Ама, какъв отбор ветерани сте се събралииии. :D
Тази да ви е последната ИКСИ темичка. Бременната тема чака попълнения. :D
Много, ама много късмет и скоро да черпите за точките.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
Честита новата темичка!Успех на всички!Нека силата бъде с вас! :bighug:
<a
Желая на всички да чуят скоро благата вест!!!Аз съм от успелите от предната тема,нищо че не съм ви споделила,но бях много зле следствие на хиперстимулациата която се получи при мен,още не съм се оправила напълно,но резултата си заслужава.Док.видя 2 точици,в понеделник ще ходя да чуе тоновете.Много много късмет на всички желая :D
*
Катеричке, честито. Много да пазиш двете точици и себе си. Леки и безоблачни 9 месеца с най-щастливия финал.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
Катеричке, честито!!! Хайде, започна се с хубавите новини!!! Нека има много, много точици и щастливи мамчета!!! :P :P :P