0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

petq74

• 373
  • Роден да пълзи, не може да лети!
Цитат
Мили момичета, да ви е честита новата темичка!!! Аз приключих вече със стимулациите, а вероятно и с опитите, но се включвам в темата, за да ви пожелая само положителни резултати! Много късмет, щастие и успех ви желая!
ааааааааа не никакво отказване.Ти си борец и не трябва да се отказвш.По4ини си известно време и после с нови сили :bighug: :grouphug2:
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
Нищо!... Просто исках да съм сигурен,че те има Пух!!! Каза прасчо хващайки Пух за лапичката...
*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
Катеричке, честито!!! Хайде, започна се с хубавите новини!!! Нека има много, много точици и щастливи мамчета!!! :P :P :P

*
  Късмет на всички момичета: започващи, в процедура и чакащи резултат. :D

Душе, няма да се отказваш! Винаги има начин.

Честито на Катерицата, успешна бременност ти желая! :D
« Последна редакция: Март 26, 2008, 10:43:03 am от solei »
*

petq74

• 373
  • Роден да пълзи, не може да лети!
катери4ке,а на теб 4естито и да сурнеш крак,прасти по клавиатурата,дупе към леглото и за каквото там се сетиш още за да има пове4е успели като теб.4ЕСТИТОООО :balk_5:
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
Нищо!... Просто исках да съм сигурен,че те има Пух!!! Каза прасчо хващайки Пух за лапичката...
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
Желая на всички да чуят скоро благата вест!!!Аз съм от успелите от предната тема,нищо че не съм ви споделила,но бях много зле следствие на хиперстимулациата която се получи при мен,още не съм се оправила напълно,но резултата си заслужава.Док.видя 2 точици,в понеделник ще ходя да чуе тоновете.Много много късмет на всички желая :D

Честито мила Катеричка, спокойна бременност и сладки бебчета ти пожелавам!

Нека нашите най-съкровени мечти и желания станат реалност тази Пролет!

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
Честита ви нова темичка, да е най-благата  :D :D :D

Аз минавам да провлача крачета и да пожелая успех на всички!!!

Душе,  :bighug:
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
Леле, още в самото начало на темичката вече имаме успели в нея... Браво! Дано така да върви и занапред.
Пожелавам го на всички!
Честита бременност Катеричка!
 :bighug:
Честита нова темичка! :lol:
Много, много късмет и само  + тестове! :lol:
И моят трансфер на замръзени ембриони ще бъде през май месец и на всички нас пожелавам най-желаното чудо   :babbycarrage:!

Честита и успешна нова темичка !
Да е на късмет за всички !
Катеричка, браво мила  :rainbow:
Много се радвам, че всичко е наред  :flower:
Душе

*
Ей в такива моменти, като започнат добрите новини, ми иде да си ударя д-то в тавана от кеф!

Катеричке, Bora82, безоблачни бременни месеци!

:balk_46: :balk_46: :balk_46:
Много сме, силни сме! И аз съм в отбора с трансфер на замразени през юни! Момичета, много успехи и нека разбием всички статистики. Аз се люшкам между надеждата и отчаянието, но вие ми вдъхвате сили и оптимизъм! Благодаря ви!
*
Честита нова темичка! Да е мноооооооооого успешна.

Аз ще се включа по-късно, а до тогава ще следя с интерес и ще стискам палци на всички! Успех момичета!
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
Честита нова темичка!!! :D
Честито момичета! Леки и безоблачни 9 месеца ви пожелавам!

Дано да сте повлекли крак, и след вас да имам много хубави новини за положителни тестове и много  :babyflips: :babyflips: :babyflips: :babyflips: :babyflips: :babyflips: :babyflips:

За протокола и аз съм след трансфер и с нетърпение чакам времето за теста.

И аз да се запиша в новата темичка:

Продължаваме с ИКСИ през месец май

Желая успех от цялото си сърце на всички желаещи най-естественото нещо на света!
« Последна редакция: Март 26, 2008, 13:33:28 pm от nelkata »
*
Здравейте,

днес ми е 8ми ден след трансфер на замръзени ембриончета. Май аз водя парада със замръзените, въпреки че се включвам последна :)

успех на всички!
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
"... и последните ще станат първи."

Късмет, todo! yahoo_17
« Последна редакция: Март 26, 2008, 14:49:42 pm от evro »

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
  Късмет с новата тема!!! Успех на всички момичета!!!
От 1 април започвам и аз с първата :needleani: Диферилин.
Много късмет и успех на всички !  :bori_002:

Аз съм утре на трансфер.