0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте момичета... Май се зарадвах предварително...получих много леко зацапване обаче докато си слагах утрогестана извадих големичък кафяв съсирек. Какво ще кажете за това? На някой случвало ли му сее такова нещо? Иначе зацапването май спря.. :( Отчаях се тотално :( Вчера бях на седмото небе, а днес вече си мисля, че нещата се прецакаха :(
здравейте и от мен! какво може да е зацапването. вчера помислих че ми идва М защото започна да ми тече кръв но после стана кафяво и излезе един съсирек. цял ден ревах. днес продължава само кафяво но не съм спирала лекарствата. възможно ли е заради тях да е кафяво и имам ли някакъв шанс според вас? днес ми е 12 ден от трансфера. да правя ли тест?
*
Извинявай миличка,ама не ми звучи добре... :( Вземи се обади на доктора...Да ,обикновено е кафяво след АРТ или поне при мен е така и двата пъти...
*
здравейте и от мен! какво може да е зацапването. вчера помислих че ми идва М защото започна да ми тече кръв но после стана кафяво и излезе един съсирек. цял ден ревах. днес продължава само кафяво но не съм спирала лекарствата. възможно ли е заради тях да е кафяво и имам ли някакъв шанс според вас? днес ми е 12 ден от трансфера. да правя ли тест?

DANI, а ти как се чувстваш, нещо боли ли те? След АРТ може да има зацапване и да не е М. Аз имах десетина дни такова кафяво след последния опит и си знаех, че е М. Обикновено се усеща.
Стискам палци при теб да е друго!
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
все пак направи кръвен  тест
*
все пак направи кръвен  тест
Само така може да се предположи нещо. Успех ти желая!

Здравейте момичета... Май се зарадвах предварително...получих много леко зацапване обаче докато си слагах утрогестана извадих големичък кафяв съсирек. Какво ще кажете за това? На някой случвало ли му сее такова нещо? Иначе зацапването май спря.. :( Отчаях се тотално :( Вчера бях на седмото небе, а днес вече си мисля, че нещата се прецакаха :(
Преполагам ще повториш кръвния. Стискам палци да се удвоява ЧХГ-то. А иначе има случаи, при които и при силно кървене всичко се развива както трябва.
Надявам се при вас, момичета така да стане и тези дни да ви честитим точките и пулсациите.
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

Преполагам ще повториш кръвния. Стискам палци да се удвоява ЧХГ-то. А иначе има случаи, при които и при силно кървене всичко се развива както трябва.
Надявам се при вас, момичета така да стане и тези дни да ви честитим точките и пулсациите.
[/quote]

Благодаря ти много за пожеланието... :) Ще видим днес какво ще каже кръвното изследване...Надявам се, че ЧХГ ще се е удвоило... искам го от цялото си сърце...
Аз имам още един въпрос. Мерите ли си температурата след като направите инвитро или ИКСИ? Температурата има ли значение или тя се поддържа от утрогестана?
*
Надявам се, че ЧХГ ще се е удвоило... искам го от цялото си сърце...
Аз имам още един въпрос. Мерите ли си температурата след като направите инвитро или ИКСИ? Температурата има ли значение или тя се поддържа от утрогестана?
Стискам палци за хубаво ЧХГ!Утрогестанът/прогестерона/ поддържа температурата леко висока.
*
Аз температурата не съм си мерила след инвитрото не виждам смисъл допълнително всеки ден да се затормозяваме още повече по-добре да се прави кръвен тест.И от утрогестан се вдига температурата както и от бременост,но при нея остава висока три месеца.
Успех на всички.
Здравейте, излезе ми ЧХГ-то. На 14-ти ден беше 12.34, а днес е 7.11 :( ...Това беше :(
Msaint, много съжалявам за това, което се случва при теб! И при мен при първото ИКСИ, ЧХГ ми на 12 ден беше 12.89. Бях на седмото небе. След това ми дойде. Явно е имало имплантация, но ембриончето не е могло да се задържи. Горе главата и много късмет следващия път.  yahoo_17
"Надеждата" е създание хвъркато,
което се загнездва в душата,
пее ни без думи
и никога не спира...не спира..."
                     Емили Диксън
*
Msaint, искрено съжалявам!  :( Така ми се искаше тук да има само успехи и нито един отрицателен тест, но .......уви. Надеждата все пак остава! Поплачи си, поотърси се от болката и скоро се надявам да имаш сили за нова битка. А после и до така желаната победа yahoo_17.
Стискам палци на теб, на всички момичета и на себе си.

"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*
Здравейте, излезе ми ЧХГ-то. На 14-ти ден беше 12.34, а днес е 7.11 :( ...Това беше :(
Исках да ти пиша преди няколко дни още, за да не се надяваш, но преминах през същото съвсем скоро и знам, че надежда има до последно. За 14-ти ден 12,34 е много ниска стойност на ЧХГ. Съжалявам много! Моето първо ЧХГ на 8-ми ден след трансфер беше 8,52, но после падна.

*
Msaint, днес се наслушах на примери за лабораторни грешки от устата на док.
Искрено ти пожелавам да е тъпа, гадна грешка. Силно ти го желая! :crossfingers: :crossfingers: :hug2:

Ето и отчет от мен:
Днес 11 ден от началото на стимулацията.
1 фоликул в левия яйчник - 22мм - ще "презрее" и не разчитаме на него.
2 фоликула по 17мм в десния и 2-3 по-малки, които едва сега се поразмърдаха. И как няма, дозата ми от събота насам е Gonal-F 375Е.
Доки очаква да извади около 5 зрели яйцеклетки - разчитам на него, обикновено не прави грешни преценки.

На всички чакащи, на всички в процедура и на мен - вие си знаете...  :crossfingers: :crossfingers: (за близнаци)  :lol:
Благодаря ви за подкрепата момичета и стискам палци на всички...Ще успеем вярвам искрено, че всички ще гушнем малки съкровища.
*
Msaint, в същата лаборатория ли си пусна и второто ЧХГ?

Ази, на тебе кога ще ти бият Прегнилчето? Не е ли време вече?
Msaint,много съжалявам  :bighug: късмет и сила за следващият опит
Много успех на всички вас, момичета.
Дано ни зарадвате с хубави новини.
Msaint, в същата лаборатория ли си пусна и второто ЧХГ?

Ази, на тебе кога ще ти бият Прегнилчето? Не е ли време вече?

За съжаление лабораторията е същата... :( Благодаря за подкрепата и дано всички следващи новини да са добри...
*
msaint, много съжалявам.  :(  Желая ти бързо да вдигнеш глава и да гледаш напред към следващия (успешен) опит!  :hug2: