0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Благодаря ти Боба!Дано и при теб нещата да потръгнат.
Силванченце, аз съм при д-р Стаменов на 29.04 съм на преглед и се надявам км 5-6май да стартирам.
след 20 съм там, сигурно ще се засечем. Ще се радвам да се видим и запознаем
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
Ние сме на консултация на 22.04. и евентуално към 5-6 почваме, ще се запознаем.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*
       Привет на всички!!! 
     Днес ми е първия ден от стимулацията,започнахме с Пурегон(сутрин) и Меногон(вечер).Ходя в клиниката на доц.Щерев,ако има момичета които също ходят там и скучаят по цял ден като мен нека ми пишат.
Калка искрено ти пожелавам успех.Аз съм пациент на др Тимева и съм след трансфер със замразени ембриончета.Аз бях стимулирана като теб с пурегон и меногон и ти пожелавам да имаш много качествени и хубави ембриончета ,този период е труден но и после докато чакаш също ,затова се запаси с добро настроение и вяра.Успех.
Успех момичета и нека мечтите този път се сбъднат.
*
Теди,Cumi благодаря ви!!!Успех и на вас!!!
Cumi,на какви дози беше?Аз съм на 100 пурегон и 150 меногон,но ми се струва че е много като за начало.
*
Калка  :crossfingers: yahoo_17 :crossfingers: yahoo_17 :crossfingers: yahoo_17 . Силно стискам палци и този път да си preggo
Айде успех!!!! :D
flower76, и аз бях като теб. На 21-ви ден от МЦ всичко беше наред, на 2-ри ден от новия МЦ - един фоликул 13 мм?!  8O Никога не ми се беше случвало такова нещо! Док ми изписа марвелон 2 и отложихме стимулацията за следващия цикъл. Дано да ти е на късмет! (Е, при мен не беше!  :( )
Душе, съжалявам  :(  :bighug:
Ти при кой лекар си и кога се очертава да започнеш стимулация?
Калка, желая ти успешно начало и успешен край  :wink:
Cumi, още малко ти остава! Искрено се надявам след два-три дни да се похвалиш със  :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*
flower76, и аз бях като теб. На 21-ви ден от МЦ всичко беше наред, на 2-ри ден от новия МЦ - един фоликул 13 мм?!  8O Никога не ми се беше случвало такова нещо! Док ми изписа марвелон 2 и отложихме стимулацията за следващия цикъл. Дано да ти е на късмет! (Е, при мен не беше!  :( )
Душе, съжалявам  :(  :bighug:
Ти при кой лекар си и кога се очертава да започнеш стимулация?
Миличка, аз приключих с моите стимулации. Последният ми опит беше при д-р Владимиров. Иначе съм била и при д-р Николов(д-р Табакова) и д-р Стаменов. На теб ти желая успех!

*
Здравейте момичета, успех на всички!
Днес ми е 12 ден след трансфер на замразени ембриони, направих уринарен тест-отрицателен, но знам че все още има някаква надежда.Пуснах и кръвен тест(в Цибалаб), но резултата ще е готов чак след 4 дни.Някой знае ли къде в София се изследва ЧХГ по-бързо?
Между другото и аз съм пациент на д-р Тимева от клиниката на доц.Щерев.
Уринния тест не е много надежден. Мисля, че в "Кандиларов" става по-бързо. Имаш много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: от мен.

*
Между другото и аз съм пациент на д-р Тимева от клиниката на доц.Щерев.
Защо не го направи в клиниката, става бързо?Успех ти желая!
*
Цитат
Защо не го направи в клиниката, става бързо?Успех ти желая!

:oops:Ами не знаех, предположих, че е както при хормоналните изследвания, тях от клиниката ги изпращат в Цибалаб и си въобразих, че ще съкратя процедурата а тя каква стана  :(
« Последна редакция: Април 11, 2008, 22:57:44 pm от vkt »
Dannys дано да мога да се похваля но нямам никакви признаци.Аз съм с извънматочна и знам че тогава ме боляха гърдите а сега отново нямам никакви признаци но надеждата ме крепи.Благодаря много за подкрепата аз от много време ви следя но досега нямах нет но вече и аз ще помогам с каквото мога.Калка това не са високи дози аз в началото бях на същите дози но после като видяха че яйчицата не вървет добре ми увеличиха доста меногона и накрая извадиха 16,но засега опитите ми са неуспешни.Не забравяй ,че няма значение нищо важното са двете чертички.Разхождай се и пий кафенца и не гледай другите как са защото всеки организъм е различен имай доверие на док.
*
 Много странно, както вече писах вчера(12 ден от ЕТ) направих кръвен тест в Цибалаб казаха ми, че резултата ще е готов в сряда.Но пусто любопитсво ме подтикна днес да проверя в интернет дали не е излязъл резултата и какво да видя:
total Бета ЧХГ 1.94mU/ml .Това беше  :(
Този опит беше със замразени ембриони, имам още 4 ембриончета.Та се чудя кога най-рано мога да започна нов опит?
*

Любс

• 418
  • Имам си една мечта....
Здравейте, момичета!!

И аз да се запиша в темичката.
Днес съм 5 ден след трансфер на сладоледи  :wink:
Тестът ми е на 21-ви!!

Пожелавам на всички чакащи много положителни тестове!!

Лека ден!!
No body is perfect, i`m NOBODY!!

Успех Любс и на 21 да се похвалиш с  :bfp:
vkt съжалявам за резултата. силно те прегръщам и се моля следващият път да е успешен за теб
*

Любс

• 418
  • Имам си една мечта....
Та се чудя кога най-рано мога да започна нов опит?

vkt, можеш да започнеш веднага от следващия цикъл  :wink:

flower76, благодаря ти!!
No body is perfect, i`m NOBODY!!