0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Ази,съжалявам за лошите новини  :(!
Но не губи наежда!Щом трябва,смени клиниката!И дано следващия път да е твоя успешен!
*
Ази, каквото и да кажа, ще е просто безмислено  :(
Само който го е изживявал, той знае какво е  :(
Ази, вие категоричен мъжки фактор ли сте или не е точно ясно каква е причината за стерилитета? Три стимулирани опита са доста, щом не става, има нещо друго, имунологично може би, или генетично?
Колкото до смяната на клиниката, не взимай емоционално решение, обмисли го добре с всички недостатъци и предимства.
Много, много те прегръщам и ми е мъчно заедно с теб, все едно на мен се случва отново   :(
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

Ази :( :balk_145:
Не падай духом мила!
Вярвай, че един ден и ти ще гушнеш малкото съкровище!
*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
 Ази, имай смелост и кураж!!! Не се предавай!!!
 Твоят доктор и той няма да се предаде, просто е била моментна слабост!!! Искрено ти желая да дойде денят, в който да гушнеш своето детенце и то скоро!!!

Ази, съжалявам за поредния ти неуспешен опит. Не се отказвайте. Вярвам, и док няма да се откаже да се бори заедно с вас. Желая ви много късмет и дано следващия път да има две чертички.
*
Ази, мило, толкова съжалявам  :(. Не знам дори какво да ти кажа, защото знам, че в момента всичко ще прозвучи като клише. Прегръщам те и искрено се надявам скоро щастието да ви споходи.
Колкото до док - не мисля, че наистина ще се откаже от вас. Просто е бил ядосан и афектиран. Още повече аз няма да забравя момента, в който вдигна ръце и от мен........и също ме посъветва да отида някъде другаде. Но няколко часа след това беше забравил и отново започна борбата. Ние сме негови пациентки и той изживява неуспехите ни с нас. Дай му време да размисли :D ... и да събере сили за следващият ви опит.
Успех!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*
Ази, много съжалявам, миличка! :(

Дано скоро събереш сили и вяра, за да продължиш борбата!
*
Благодаря ви, момичета!
Необяснимо за мен този опит най-много вярвах, че ще е успешен, а най-леко приемам истината. Дали съм станала безчувствена вече?!?! Или просто защото още няма М и някъде дълбоко в мен се крие маааалко надежда... макар че резултатът не може да е по-категоричен от това.
Както и да е. Още не мога да мисля разумно, но ще мислим заедмо с мъжа ми как и къде да продължим, какви изследвания да правим.
Аз знам какви ще са резултатите от изследванията, без да сме ги правили - генетични увреждания на сперматозоидите и почти никакви проблеми при мен.
Но ще мислим какво да правим, още ни е рано да решаваме.

Прегръщам ви всички!  :grouphug2:
Ази,мила,много съжалявам.Много ми стана мъчно,и колко добре те разбирам,колко спомени и тъга..колко въпроси без отговори.Прегръщам те,ако трябва просто да поговориш с някой,аз съм насреща.
<a
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Ази, защо ми се струва че е малко ранен резултата ти. 10 ден или аз нещо не разбрах? Дано не бъркам в раната ти, но ми се иска да вярвам в това!
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU

Ази, миличка вярвам, че ще намерите вашето слънце ! 

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
Ази, не се предавай. При вас просто трябват повече опити! Ще стане!!!
*
Ази, много съжалявам за поредния неуспех!  :( Каквото и да решите, аз ще ти стискам палци! Прегръщам те силно!  :bighug:

*
Ази,мъчно ми е за неуспеха ти,но съм сигурна,че док няма да се откаже-нито пък ти!

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Ази, много съжалявам, миличка! :(
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
yahoo_17 fauna, yahoo_17 setakap, yahoo_17 ази

Сила милички, много сила...
С вас съм...
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
Ази, ще намерите пътя към вашето детенце! Стискам палци да е по-скоро от очакваното.

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
Много е тъжно всичко, това, което прочетох тук.

Fauna съжалявам мила, но следващият път ще стане – няма да има пречки.

Setakap много жалко, дано другият път да се развият по-добре нещата.

Ази, това е ужасно, въстановявай се бързо и продължавай напред.

И към всички вас – знам колко е трудно, след поредния неуспех, отново да повярваш, да намериш сили, да се изправиш и да продължиш.
Но всички вие заслужавате, това, за което се борите и мисля, че ще го постигнеме всички. Някои по-рано, други по-късно – но ще успеем.
Само имайте сила!  :bighug:
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
Ази, мила, кураж и сила! yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
С теб съм!

:bighug:
Ази, Каквото и да кажа, няма да те успокоя, но въпреки всичко не се предавай мила! Ще успееш! Имай Вяра!
Житейски закон е:
Когато една врата се затваря,
друга се отваря пред нас.
Трагичното обаче е,
че човек гледа само към затворената врата
и не обръща внимание на отворената.