0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
 Ние отложихме процедурата за след празниците, дай Боже всичко да е наред!!! :?
 Сега съм на противозачатъчни и чакаме нормален цикъл след това!!!

*
Здравейте, всички!

Още веднъж искам да кажа на всяка от вас БЛАГОДАРЯ за милите думи и подкрепата. И да ви кажа, че вече съм на крака и започвам да правя планове занапред.
Първото, което вече направих, е да си запиша час за д-р Стаменов - чак за след 1 година точно. Следва Денят на репродуктивното здраве - ако там успея да се консултирам с Мели и д-р Стаменов. Повече още не знам кога и какво ще е - ще го измисля и другото.

Много ми се иска тази тема да продължи само с хубави новини, така че давайте! Давайте насам Великите новини! :)
И при мен малко се отложиха нещата. на 20 трябваше да започна стимулацията, но Е2 беше 38 след 1/2 диферилин, сложен на 02.04 и при прегледа имаше 3 фоликула. Утре съм пак на изследване - ако се е повишил естрадиола ще слагаме още 1/2 диферилин и започваме отначало, ако е спаднал започваме стимулацията. Док казва, че макар и рядко понякога се случвало диферилина да не подтисне, а да действа псевдостимулиращо и от това са тези фоликули. Аз с 300 зора правя един, а сега с подтискане - 3!!!!
*

kiara

• 1449
 Оф, голям зор!!! Все си правим едни планове, пък то друго става!!! :?
 Ази, Теди, стискам ви палци!!!

И при мен малко се отложиха нещата. на 20 трябваше да започна стимулацията, но Е2 беше 38 след 1/2 диферилин, сложен на 02.04 и при прегледа имаше 3 фоликула. Утре съм пак на изследване - ако се е повишил естрадиола ще слагаме още 1/2 диферилин и започваме отначало, ако е спаднал започваме стимулацията. Док казва, че макар и рядко понякога се случвало диферилина да не подтисне, а да действа псевдостимулиращо и от това са тези фоликули. Аз с 300 зора правя един, а сега с подтискане - 3!!!!
Теди, при мен беще така и отложихме стимулацията. Не се притеснявай, всичко ще е наред.
Ази:bighug:
Цитат
Теди, при мен беще така и отложихме стимулацията. Не се притеснявай, всичко ще е наред.

Е, вече си мислех, че съм само аз, защото на последък кавото има да се случва се случва на мен. А колко отложихте? Две седмици след втория диферилин ли започнахте?
Ами не. На мен ми бяха сложили една ампула диферилин депо. Трябваше да ми дойде до 14-ти юни за да почнем стимулацията. Обаче заради кистите, които се бяха образували не ми дойде на време и не можахме да започнем. Тогава пък и докторът се налагаше да пътува и за това отложихме с цял цикъл процедурата. Т.е стартирахме в първата десетдевка на юли. През това време бях на фемоден.
*

kiara

• 1449
И аз съм сега на фемоден!!! Пък после дано имам твоя резултат, Верче!!! :wink:

*
Re: Инвитро/ Икси 04;05;06 2008 год. !!! Много благи вести за м
« Отговор #308 -: Април 22, 2008, 22:51:15 pm »
Киара, Теди, стискам ви палци.
Ази, браво на теб, че толкова бързо си решила накъде да поемеш!  yahoo_17

*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
Искаше ми се с вас да почнем, но май скоро няма да стане.

Прегледа ме д-р Персенска, имала съм полипи в матка, удебелена лигавица, трябва да ми направят хистероскопия да ги изрежат, много ме стресна, спешно да го направя.Но от какво са се появили, през декември като ходихме на преглед, нямаше нищо такова.Каза ми нещо и за двурога матка, но така се стресирах, че не питах и за това.Кажете ми, моля ви какво значи всичко това, болезнено ли е, от какво се получава, доволни ли сте от тази лекарка, мен за първи път ме преглежда.

Пък за цената, да не говорим, не минава ли това по ЗК, точно сега финансите са ограничени.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*
Силванче,мога само да ти отговоря за д-р Персенска.Пеглеждала ме е няколко пъти и ми е обяснявала всичко най-подробно.Много е мила и внимателна,не се притеснявай!

Киара,успех!И дано резултата наистина да е като при Вера  :P! :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17
silvanchence, има няколко теми за хистероскопия. Не бих го нарекла даже операция, по-скоро манипулация. Страхът ти е най-голямата болка в случая, защото физически освен менструална болка, друго не се чувства след хистероскопията. Трае около половин час, през това време си в упойка. Спиш си блаженно, събуждаш се и ставаш и си тръгваш, когато си готова. Предполагам може да мине по ЗК, но не и в тази клиника, поради това че не работят с касата.  Аз като правих диагностична хистероскопия, струваше 350 лв. пак без каса.
Киара,  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: Дано всичките отлагания и каръщини са ви на късмет!
Здравейте и от мен.От известно време не съм ви писала,но всеки ден ви чета и преживявам с всяка от вас,радостите и проблемите, които ви връхлитат.Желая ви ЗДРАВЕ И УСПЕХИ при манипулациите и процедурите.
Аз утре най накрая съм на преглед при д-р.Стаменов,за да решим кога да започнем стимулацията,изследванията ми бяха добри,но при последния ми цикъл, се появи една бучка в дясната гърда и трябваше да чакам консултация със съответния лекар.Разгеле днес той ми даде зелена светлина(чак немога да повярвам)и живот и здраве утре и при Стаменов ако всичко е наред започваме.
Стискайте ми палци,дано новините за добри  :D
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Искаше ми се с вас да почнем, но май скоро няма да стане.

Прегледа ме д-р Персенска, имала съм полипи в матка, удебелена лигавица, трябва да ми направят хистероскопия да ги изрежат, много ме стресна, спешно да го направя.Но от какво са се появили, през декември като ходихме на преглед, нямаше нищо такова.Каза ми нещо и за двурога матка, но така се стресирах, че не питах и за това.Кажете ми, моля ви какво значи всичко това, болезнено ли е, от какво се получава, доволни ли сте от тази лекарка, мен за първи път ме преглежда.

Пък за цената, да не говорим, не минава ли това по ЗК, точно сега финансите са ограничени.
д-р Персенска,е най-милия и най-внимателен лекар който съм срещала и повярвай ми обиколила съм доста :Dтя е страхотен специалист ,довери й се!Тя много добре гледа на апарат и след като ти каза че имаш полипи,ги отстрани,така или иначе те пречат на инплантация.Самата процедура не е страшна. :DУспех мила! :D
След дълго чакане и отлагане и препятствия днес започнахме стимулацията. Е2 беше спаднало на 17 и док каза да започваме. Ще съм там по празниците, заради вливанията и прегледи - точно на Великден ми е първия, но дано това ми е на късмет.

Цитат
доволни ли сте от тази лекарка, мен за първи път ме преглежда
И на мен се е случвало тя да ме преглежда. Имам само добри впечатления. Отговаря изчерпателно на всички въпроси.
Браво, Теди! Успех!  :goodluck:
  09.11.2007
*
Много се радвам Теди!Успех!
Успех Теди  :crossfingers:
*
Теди, късмет!  :crossfingers:

Теди, успех мила!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]