0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
Съжалявам, че ще го напиша, но току - що лелката изби с мноооого голяма сила.  :balk_145: Незнам кое е по-гадно, това че ми дойде, или това, че вчера се беше покачило ЧХГ-то и сама си повярвах прекалено много. Да отбележа за протокола - първи опит НЕУСПЕШЕН!!!!

Цитат
теди- въобще не го чакай цикъла - няма да дойде 9 месеца.
Благодаря ти за надеждата, която ми даваш, но вчера прочитайки за повишения резултат на Магичка, реших въпреки всичко да пусна втори кръвен, нищо че ще е на третия ден, а не на втория, нали и моят резултат не беше нула. Е днес ходих в друга лаборатория и пуснах нов кръвен-0.00. Спирам лекарствата и чакам да ми дойде.

Магичка, съжалявам мила, зная прекрасно какво изпитваш в момента.

На другите момичета - УСПЕХ и повечко късмет.
*
Здравейте отново.Днес ми извадиха едничка яйцеклетка, която се е оплодила добре.Извинявам се за тъпия въпрос, но от една яйцеклетка едно емрионче ли става.Изобщо не съм наясно.И какво ми предстои от тук нататък.Доки каза, че ще ми се обади и аз не знам нищо. :oops:
Да, от една яйцеклетка става един ембрион. Док ще ти се обади да ти каже годна ли е яйцеклетката, а утре ще ти се обадят ембриолозите да ти кажат дали се е оплодила и дали се дели. Като решат, че се дели добре и стигне да се е разделила поне на 4 ще те извикат за трансфер и от там започва голямото чакане - 2 седмици. Правиш тест и дано е положителен. Късмет
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
Като решат, че се дели добре и стигне да се е разделила поне на 4

Мойте бяха разделени на 3. :wink:

Маги, съжалявам! :(
« Последна редакция: Май 29, 2008, 19:50:49 pm от eganeva »
Цитат
Мойте бяха разделени на 3.
Може. Не дпоря. Така съм чела. А и док така ми е казвал. Моите първия път бяха на 8 на третия ден, а втория на 6 на втория ден.
И аз приключих с този опит  :balk_145: :balk_145: :balk_145: ЧХГ - 3.27(реф.с-ти от 0 до 5)За сега ще си пия лекарствата и в събота ще повторя теста и чак тогава ще се обадя на док.
Маги, миличка, много съжалявам  :bighug:
*

eganeva

• 4584
 flower76, съжалявам! :(
*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
flower-че съжалявам миличка! Прекрасно знам какво ти е...Боли! Много боли, но все пак все още има време пред нас. Ще дойде и нашият час. Знам го!!!  :bighug:  Толкова много ви обичам всички тук, че незнам какво щях да правя, ако нямаше ЗАЧАТИЕ, ако ви нямаше ВАС - НАЙ-ИСТИНСКИТЕ ХОРА, които познавам. Благодаря ви, че ви има и все пак "неуспеха не значи, че всичко е загубено, просто ще ни отнеме повече време" Обичкам ви всички и ви прегръщам мнооооого силно. :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

flower76, много съжалявам, че и при теб не се получи!
абе аз хубаво съм решила да повторя теста, но според вас имали смисъл  :(
има. Така няма да се съмняваш, че си оставила нещатат недовършени. Пък и винаги има шанс за лабораторна грешка или бавно покачване на ЧХГ. Повтори го.
има. Така няма да се съмняваш, че си оставила нещатат недовършени. Пък и винаги има шанс за лабораторна грешка или бавно покачване на ЧХГ. Повтори го.
:bighug: благодаря ти за подкрепата
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
абе аз хубаво съм решила да повторя теста, но според вас имали смисъл  :(

Колкото и странно да ти звучи направи си един най-обикновен  уринен тест. Ще се моля за теб. :bighug:
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*
Здравейте,моето ЧХГ на 12 ден беше 22.7.На 15 ден беше паднало на 4.1,а в същия ден си  направих и уринен тест и беше положителен.Така че понякога може да се случи уринния тест да те подведе.Обаждах се на компанията която произвежда тестовете за бременност и ми казаха че ако скоро си имала бременност или имплантация трябва да мине известно време тялото да се из4исти от ЧХГ хормона,защото ако хормона е още в тялото ти това може да доведе до фалшив положителен резултат.
*
Маги,съжалявам много миличка :balk_145: :bighug: Горе главата-борбата продължава!!!

Маги, цветенце, кураж момичета!
Няма да се отказваме, следващият път ще е успешният!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
Здравей те!Момичета много съм притеснена с един неуспешен опит съм миналият ден (два месеца по-късно) бях на преглед имам отново кисти на левия яйчник сега ми назна4иха имунулогични и генетични изследвания (НО ДАЛИ НЕ ТРЯБВАШЕ ДА ГИ НАПРАВЯТ ПРЕДИ ОПИТА) 8O
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
А да ви попитам, момичета, вече три месеца мъжа ми пие витамини и варим билки да се подсили :), евентуално за започване на процедурата :?, но ще видим.

Трябва ли да направи малко почивка и колко, преди да продължим да се лекува пак.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*

eganeva

• 4584
Аз отпадам.  :(

Цикъл няма, но тази сутрин правих уринен тест и е (-).
16 ден е, ако имаше нещо щеше да покаже.

« Последна редакция: Май 30, 2008, 10:35:36 am от eganeva »