0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
Момичета аз приключих. Днес - 14-ден от ЕТ - уринния ми тест е категорично (-). Няма да пускам кръвни, защото аз знам, че нищо не е станало. Усещат се тези неща. Аз имам 3 неуспешни бременности /аненцефалия, миссед и извънматочна с махната лява тръба/, този опит е неуспешен и не знам вече какво да правя. Не знам дали въобще ми е писано да имам деца. Чак докторите се чудят на моите случаи - все различни неприятности. Извинете ме за емоционалното отклонение, но никой няма да ме разбере по-добре от вас, така както аз съм съпреживявала всяка добра или лоша новина от вас. Не знам дали да продължавам с ин-витрото или да се надявам по естествен път, въпреки, че останалата ми тръба е страшно нагъната и ми казаха, че или въобще няма да забременея или пак ще стане извънматочна. Извинявам се отново. Пожелавам много успехи на всички момичета!!!  :crossfingers: :crossfingers:

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
snejka_7, недей да го отписваш този опит. На 14 ден от ЕТ е много рано и не можеш на 100% да се довериш на уринните тестова. С тед съм и ти стискам палци
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
nelkata за сега според мен всичко върви добре
snejka запиши си час при Владимиров или Персенска.Както вече ти писах във Варна
са добри специалисти ,но моето мнение е ,че при всички момичета се действа по един тертип,няма идивидуално решение за всеки проблем,не се признават имунологични и генитични изследвания/на мен ми се изсмяха ,че съм ги правила/.Другия им проблем че при всички действат с тежката кавалерия,т.е колкото повече яйцеклетки толкова по добре.И при двата ми опита имам 22-23 яйца,имаше момичета с по 30-35 яйцеклетки.Това според мен влияе на качеството им .,както и на имплантирането.
Категорично ми отказаха по-лека стимулация или естествен цикъл.

zonceto, недей с лека ръка категорезирай работата на клиниките!

Всяка една от тях има подход към пациентите си и своите успехи.
Факт е, че успеваемостта е горе долу еднаква при всички показва и качеството им на работа.

При този Ин Витро  опит на snejka трансфера на ембриона беше на фаза  бластоцист. Знаеш ли, че критерия за такъв трансфер освен във Варна не съм срещала да се споделя в сайта.

Аз не бих с  съветвала никой къде и как да продължи поради простата истина, че не зная къде ще е щастливия опит.
« Последна редакция: Юни 02, 2008, 14:01:14 pm от deep »

*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
Мацки, аз окончателно отпадам.
Реших да направя още 1 тест, за всеки случай.
Отрицателен е.
За мен борбата приключи.
Това е последния ми опит.

Много късмет ви желая!
deep - Както написах това е моето мнение от двата ми опита с доц.Маркова.Не отричам че е добър специалист и че има голяма успеваемост,но това че отрича всякакви манипулации и изследвания различни от приетите от нея стандарти не ми харесва.Дарих яйцеклетки при последния си опит при нея, и начина по - който това се прави там ,не отговаря на никакви стандарти и изисквания.Да не говорим че донорския материал /сперма/, който предлагат се взема в деня на инсето или инвитрото ,а изследвания на донорите се правят 1път годишно.Както написах по - горе имунологичните изследвания за тях са обек на присмех.Каква става с едно момиче с имунологичен или генетичен проблем - няколко опита -години неуспех/защото години наред причината не е открита  и лекувана/.
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
Отрицателен е.
За мен борбата приключи.

Много късмет ви желая!

eganeva, съжалявам. Бих искала да има думи,  с които да те утеша.

*
Отрицателен е.
За мен борбата приключи.

Много късмет ви желая!
Жени, съжалявам  :(  Прегръщам те!
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
Благодаря ви!
Много ми се иска да разбера какъв проблем има при нас,
за да не се получава вече пети път.
Не знам дали изобщо да търся причини при условие, че
се отказвам да се боря срещу съдбата си.
Но все си мисля, че не съм направила всичко, което зависи от мен.

Май трябва да се преместя в емоционалните.
« Последна редакция: Юни 02, 2008, 14:29:19 pm от eganeva »
Отрицателен е.
За мен борбата приключи.

Много късмет ви желая!

Жени,  :bighug:
напълно те разбирам :hug2:.Неизвесността относно проблема ми е нещото което най-много ме тормози
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
Жени, съжалявам за неуспеха ти, мила.  :( Ако мога да ти помогна с нещо, насреща съм. :bighug:
ПП Животът е несправедлив

*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
За мен борбата приключи.Това е последния ми опит.

Боже,колко мъка...ей,Жени...тези две изречения се забиха като нож във сърцето ми...изкам да си изплача душата...бре...ама много ми е мъчно...нямам думи,с които да те утеша...а и едва ли има смисъл...Аз лично за тебе много,много вярвам,че ще успееш...Сега в Общината,от 15 юни ще приемат документи за безплатно ин витро,помисли си дали да не пробваш още веднъж. :bighug:
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
А за какво става въпрос, какви са тези варианти с общината, за кой град става въпрос.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
А за какво става въпрос, какви са тези варианти с общината, за кой град става въпрос.
Става въпрос за кореняци- варненци. Потърси малко. Беше писано тук миналата седмица.

*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
Става въпрос за кореняци- варненци. Потърси малко. Беше писано тук миналата седмица.
  Ето инфо:

"На основание чл. 21, ал. 1, т. 23 от ЗМСМА, Общински съвет-Варна приема критерии за включване на безплодни двойки в програма ІVF със средства, отпуснати от Община Варна, а именно:

Местоживеене по лична карта в община Варна;
Възраст на жената до 40 години;
Изследвания необходими за ІVF, определени от МНЗ /по здравна каса/
Експертно решение на специалисти от Центровете за Асистирана репродукция и Ин витро оплождане във Варна, където ще се извърши манипулацията.
Центровете за Асистирана репродукция и Ин витро оплождане във Варна да бъдат акредитирани за това.
В центровете за  Ин витро оплождане да има консултативен кабинет за една безплатна консултация.
Отчет за ефективността от тази програма.
Ако процедурата бъде прекъсната по вина на пациента, той се задължава да върне сумата получена за това.
Договорът сключен между Община Варна и Центровете за Асистирана репродукция и Ин витро оплождане във Варна, определя финансовите и други взаимоотношения по между им.
/за – 35, против – 0, въздържали се – 0/"

Приема на документи започва от 15 юни.
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
deep - Както написах това е моето мнение от двата ми опита с доц.Маркова.Не отричам че е добър специалист и че има голяма успеваемост,но това че отрича всякакви манипулации и изследвания различни от приетите от нея стандарти не ми харесва.Дарих яйцеклетки при последния си опит при нея, и начина по - който това се прави там ,не отговаря на никакви стандарти и изисквания.Да не говорим че донорския материал /сперма/, който предлагат се взема в деня на инсето или инвитрото ,а изследвания на донорите се правят 1път годишно.Както написах по - горе имунологичните изследвания за тях са обек на присмех.Каква става с едно момиче с имунологичен или генетичен проблем - няколко опита -години неуспех/защото години наред причината не е открита  и лекувана/.

zonceto, съжалявам за горчивия ти опит.

До колкото зная доц. Маркова вече не работи в Аг Варна. Не съм 100% убедена, дано Варненки потвърдят или опровергаят твърдението.

Може би е трябвало да проучиш как стоят нещата с донорските яйцеклетки и тогава да пристъпиш към такава процедура. Много неприятно.

Отностно имунологичните и генетични изследвания повярвай ми, въпрки моите 6 процедури за тях научих от Зачатие.

След първия неуспех много бързо се ориентирах, че борбата е моя и отидох с листче при тогавашния ми лекар с въпрос дали е добре да ги направя. Потвърждението му беше достатъчно, че съм на правилен път и на правилното място.

Успех в трудния път !

*
*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
Жени, Теди, Магичка, Флауърче, Боже колко мъка!!! :( Момичета, не губете кураж, починете си и отново събирайте сили!!! Вярвам, че ще успеем!!!

*
Отрицателен е.
За мен борбата приключи.

Много късмет ви желая!

Жени,много съжелявам миличка.
Тка се надяваш че ще успееш.Прегръщам те.
Снежка, Жени ,Флауърче, няма думи, които в момента да достигнат до сърцата ви и да ви успокоят. Всики сам трябва да изживее болката и разочарованието си и когато намери сили в себе си да продължи напред. Късмет следващия път, защото трябва да има такъв.
« Последна редакция: Юни 02, 2008, 20:48:30 pm от теди. »