Здравейте!
Не пиша в този форум,но се включвам във всяка тема за д-р Бързашки в различни форуми,защото съм невероятно впечатлена от неговата работа и щастлива от това,че съм му пациент.Сега имам дъщеря на година и 1 месец,която е на този свят благодарение на него.По мое мнение д-р Бързашки е перфектен специалист,много внимателен,прецизен,обръща достатъчно внимание на всички детайли и се старае да не пропусне нищо,отзивчив,човечен,винаги на линия за всякакви притеснения или въпроси.Благодаря на Съдбата,че ме отведе при него след като трима прехвалени доктори ме пратиха за операция,която щеше да погуби детето ми.Той бе докторът,който каза,че всичко е наред и наистина изкарах една чудесна,безпроблемна бременност и родих здраво,хубаво бебе на 5 март 2007г.
Постоянно "агитирам" за д-р Бързашки във всякави теми,касаещи неговото име.За някои потребители това е досадно и търпя критики,но от друга страна около 10-тина жени решиха да го посещават,повлияни от моите постове и сега са много доволни от работата му, някои очакват вече бебенцата си.
saaa , през март миналата година Ин-витро центъра още не работеше с пациенти и не правеха процедури.Официално го откриха в началото на април,не помня точната дата.