0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Помогнете да намеря ПАРЛОДЕЛ!
« -: Март 25, 2008, 22:21:59 pm »
Здравейте на всички,както забелязвате аз съм нов потребител.Нуждая се от помощта ви,тъй като днес ми изписаха това лекарство-парлодел,но в аптеките ми казват, че няма внос.Ако някой знае къде мога да го намеря моля да подсказва!
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
Re: Помогнете да намеря ПАРЛОДЕЛ!
« Отговор #1 -: Март 25, 2008, 22:27:00 pm »
в турция. наистина няма внос и не се и очаква. замести го с бромокриптин докато се променят нещата...ако се променят което е съмнително
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
« Отговор #2 -: Март 25, 2008, 22:36:22 pm »
Благодаря ЛИЛИ,може и до там да отида :veloergo:
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
« Отговор #3 -: Март 26, 2008, 15:18:45 pm »
Незнам от къде си,но аз като го търсих ми казаха също,че няма внос,но си го намерих!Тук в Благоевград го има!
*
« Отговор #4 -: Март 26, 2008, 17:58:51 pm »
Обади се на лекаря си и го попитай с какво да го zамениШ. Има бромокриптин (съЩото сействаЩо веЩество или достинекс (по силно от бромото и парлодела). Явно няма вече внос и по аптеките се намират само остатъчни опаковки.
*
« Отговор #5 -: Март 26, 2008, 18:03:21 pm »
И аз се обадих да питам.Същото положение-няма внос, няма и да има.Заменя се с бромокриптин .
*
« Отговор #6 -: Март 26, 2008, 21:51:07 pm »
Eveishan, здравей, в коя аптека в Благоевград го има парлодела
« Отговор #7 -: Март 26, 2008, 23:28:24 pm »
Аз съм от София.За щастие намерих една опаковка.В друга аптека ми казаха че го имало с поръчка, но дали е така ще видим.
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
« Отговор #8 -: Март 27, 2008, 14:43:26 pm »
Eveishan, здравей, в коя аптека в Благоевград го има парлодела
В Санита(бившата денонощна),ако ти говори нещо!Там го намерих преди 2 седмици и ми казаха,че имат от него доста!
*
« Отговор #9 -: Март 27, 2008, 15:16:31 pm »
Ако има някой от Варна, имам останали десетина хапченца. Стигат за закърпване на положението.
*
« Отговор #10 -: Март 28, 2008, 19:41:00 pm »
Eveishan, ходих до там, за съжаление нямат. Ще трябва да го сменяме с бромокриптин
« Отговор #11 -: Март 28, 2008, 23:06:35 pm »
TIPIN може и да успея да намеря тук в София, ако искаш мога да ти взема и на друг ако му трябва също-ще търся усърдно!
*
« Отговор #12 -: Март 30, 2008, 22:18:40 pm »
Благодаря ти кремиди, аз вече почнах да пия Бромокриптин, същевремемно го поръчах по познати от Гърция и Италия, ще ходят на екскурзии там и обещаха да ми купят.
« Отговор #13 -: Март 31, 2008, 22:35:29 pm »
ами добре,аз още не съм си поръчала,но от както го пия тоя парлодел ми се запушва носа за няколко часа и после минава.В листовката пише за такъв страничен ефект,но пише и за психични отклонения.Такива за момента нямам  :lol: слава богу :ywoohoo:
*
« Отговор #14 -: Април 02, 2008, 21:51:44 pm »
заменете го с бромокриптин - има същото действие и го има в изобилие и не е скъп доколкото си спомням.
много се писа за неговия страничен ефект, но си е нагласа да ви кажа - всички лекарства са гадни, но........ трябва да се пият когато е наложително и аз съм от Благоевград
всичко е полезно, но не всичко е назидателно