Аз мечтая непрекъснато за нещо:)
Разбира се има една мечта много от отдавна ,която е постоянна заедно с другите нови мечти или вече остарелите или да ги нарека сбъднати:)
Постоянната ми мечта е да имаме деца-поне 3 ако можем:)
Сбъднатите ми мечти са много, но едни от най ярките са свързани с пътувания:)
Мечтаех си някой ден да мога да видя Бора-Бора.Гледах брошури на мои приятели ,които имат туристическа агенция и тайно си казавах, че някой ден може и на мен да се случи:)Мечтаех да се кача на огромен кораб и ме4таех (доста дълго време) да срещна добър мъж и да не съм ве4е сама.
Ами...запознах се с мъжа си на плажа, той се оказа моряк, който на другия ден заминаваше на път за 4 месеца.Опознахме се от разстояние и чрез и-нет и с много писане и приказки:)От 3 години (всяка година) ходя по 2 пъти в годината за по месец на кораба на който го изпратят и видях местата за които съм мечтала и много за които не съм си и помисляла, че ще попадна.Интересното беше, че в мечтите си вярвах повече отколкото на очите си когато попаднах във Френска Полинезия...И сега като си спомням и гледам снимките ни ми се струва сън. Мечтите ми не бяха "никак евтини", но дори и да не бяха се сбъднали най-голямата ми радост е, че срещнах сродната си душа та ако ще и да сме си само във Варна.
След сбъдването на някои мечти, се оказа, 4е не всичко е толкова красиво колкото на снимките и, че има други много по-малки и бедни местенца с много повече чар и магия. Благодаря на късмета си и на Господ за възможността която ми предоставя и затова, че съпруга ми и аз и близките ни сме живи и здрави.
Сега мечтата ми е (обща е с мъжа ми), да си "стъпим още малко на краката" и той да спре да пътува за да не се налага да се разделяме постоянно и дай боже да си гледаме децата и да са здрави:)
Мечтая много да видя родината си чиста и уредена.Мечтая да се родят 270 000 деца (поне) на семействата със стерилитет.
Мечтая понякога да имам силата да променям нещата които не ми харесват но не се и променят:)Даже мечтая и за малко лоши работи
-да имам сила за да мога понякога да изкарам от колите им с ритници (поне), простаците по пътищата, които си мислят, че с лимузините са си купили и безсмъртие (затова ме4тая за сила защото ще ям бой някъде:)
).Мечтая да съм малко по-слаби4ка (отдавна го мечтая:), че ми натежава:))))Мечтая по-бързо да дойде деня в който ще се върне приятелчето ми:)
Мечтая да сме по-добри един към друг по улиците,учрежденията,заведенията...
МВЧТАЯ ЗА ОЩЕ МНОГО НЕЩА:)))))