0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Пе--тя

Изследвания по НЗОК
« -: Март 26, 2008, 18:09:16 pm »
Здравейте на всички.Предстои ми инвитро април месец и реших днес да отида да си поискам направление за хепатит В и С спин и васерман но ми отказа с аргумента че тези изследвания се дават само на вече забремененяли.Стана ми малко чудно тъй като четох в сайта на нзок че ги поема а пък инвитрото не ми е по здравна каса и реших да си спестя някой лев поне за изследванията.Mоля някой ако знае да пише.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Re: Изследвания по НЗОК
« Отговор #1 -: Март 26, 2008, 18:14:39 pm »
Здравей, Петя!
Тук ще се ориентираш:

http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=20084.0

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #2 -: Март 26, 2008, 18:52:40 pm »
Здравей Пета!
Аз на 15.02. ходих при джипито и тя ми даде тези направления с изключение на васермана за него направихме друга далавера.Така ,че незнам кой лекар как процедира -за да не им свърши лимита,много неща могат да кажат, като се има предвид че им се отпуска за по 3 месеца този лимит и те немогат да преценят колко болни ще преминат.
*

wild cat

• 404
  • Няма начин да няма начин!
« Отговор #3 -: Март 27, 2008, 11:35:43 am »
Скъпа, Пе--тя,
четох, че изброените от теб изследвания се правят в РИОКОЗ /бившето ХЕИ/. Изследванията са анонимни и безплатни, но ако настояваш може да ти впишат името. Евентуално попитай за кабинет КАБКИС /за СПИН/.
За Пловдив например бяха посочени следните телефони за връзка: 032/27-74-53 и 032/64-34-36.
Не съм си правила тези изследвания, просто препредавам информация, която съм чела в Интернет.
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #4 -: Март 27, 2008, 11:38:27 am »
така е - в местния риокоз можеш да пуснеш спин, васерман, хепатит в и с безплатно. анонимно е, но при положение че ин витрото не ти е по касата това хич не те касае.
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!