0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Трансфер
« -: Март 28, 2008, 10:20:59 am »
Имам въпрос...
Хораа след трансфер усещате ли нещо , вчера го направих и днес все едно нищо не се е случвало :( Не зная дали е ноемално, моля ви кажете ми....
Другото - никой нищо не ми каза освен не вдигай тежко, без вани и сауни и май това е ???
Предполагам, че вече има такава тема , но такава паника ме е хванала чеее...
помагайте ако можете
*

petq74

• 373
  • Роден да пълзи, не може да лети!
Re: Трансфер
« Отговор #1 -: Март 28, 2008, 10:32:07 am »
Цитат
след трансфер усещате ли нещо
няма какво да усещаш трябва да се успокоиш и да си 4акаш датата на теста.
Цитат
не вдигай тежко, без вани и сауни
трябва пове4ко да полежаваш и да не се впускаш в домакинската работа.Сега ти се е паднало да се поглезиш използваи момента
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
Нищо!... Просто исках да съм сигурен,че те има Пух!!! Каза прасчо хващайки Пух за лапичката...
*
« Отговор #2 -: Март 28, 2008, 10:45:09 am »
Какво значи без домакинска работа?
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #3 -: Март 28, 2008, 10:52:26 am »
Тупане, проскане, тръскане, прахосмукачка... общо взето по-тежички физически натоварвания.
Спорен е въпроса за лежането и покоя след ЕТ, но в предвид тежестта на процедурата /психически, физически, финансово.../ винаги пазя кревата поне 1 седмица. Ако нещо зависи от мен, по повод физически релакс - правя го.
Късмет! yahoo_17

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #4 -: Март 28, 2008, 11:10:37 am »
Имам въпрос...
Хораа след трансфер усещате ли нещо , вчера го направих и днес все едно нищо не се е случвало :( Не зная дали е ноемално, моля ви кажете ми....

Мило мишленце:) Моят съвет е да правиш всичко възможно да се отпуснеш - пусни си любимата музика или филм, отвори позитивно настройваща те книга, обади се на човек, който те разбира и ти действа добре, порадвай се на слънчевото време навън. Не търси отговори тук точно сега. Направено е каквото трябва на този етап, а от теб се иска да бъдеш спокойна и гостоприемна за бъдещия живот в теб, а не кълбо от нерви!
Стискам ти палци силно! Да се похвалиш скоро с добри новини!
 :goodluck:
*
« Отговор #5 -: Март 28, 2008, 16:12:22 pm »
...от теб се иска да бъдеш спокойна и гостоприемна за бъдещия живот в теб, а не кълбо от нерви!...

Това е единственото, което можеш да направиш за ембриончетата си. Както и да не се претопляш и да не вършиш тежки работи, както вече са ти казали. Всичко останало е съдба!

Стиснати палци от мен!  :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #6 -: Март 28, 2008, 16:16:29 pm »
Благодаря ви много :)
целувки имате от мен
Само още нещо на мен не ми казаха нищо за фолиевата история, трябва ли да я пия?
*
« Отговор #7 -: Март 28, 2008, 16:22:17 pm »
Веднага започни фолиева киселина по 1 таблетка от 0.4 мг. Можеш да я пиеш през цялата бременност и по време на кърмене.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #8 -: Март 28, 2008, 16:23:27 pm »
Явно са забравили.Почвай фолиевата още днес. :)
*
« Отговор #9 -: Март 28, 2008, 16:59:18 pm »
Задавам адски глупави въпроси, но явно са пропуснали да ми кажат доста неща :(
А и проблема може би донякъде е в мен, рещих да правя това ICSI февруари месец, и не бях чела нищо по въпроса т.е през цялото време си мислех, че проблема да не забременея е в мен, а той се оказа в милото. Изненадата ми беше голяма като ми направиха прегледите, проходимост на тръби и хормоналните изследвания и се оказа че всичко е наред, а спермограмата е трагична...
Вие карахте ли кола след трансфера?
*

petq74

• 373
  • Роден да пълзи, не може да лети!
« Отговор #10 -: Март 28, 2008, 17:29:06 pm »
Цитат
Да, трактор
:jump12:
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
Нищо!... Просто исках да съм сигурен,че те има Пух!!! Каза прасчо хващайки Пух за лапичката...
*
« Отговор #11 -: Март 28, 2008, 17:59:51 pm »