Уважаеми дами и господа, посетители на Форума на Зачатие. За първи път пиша в този форум и затова много се вълнувам! Аз съм една от многото жени, които се борят със зъби и нокти за решаването на проблема със забременяването. От Пловдив съм и съм Координатор на Фондация "Искам бебе" за Пловдив. Надявам се да мога да бъда полезна и на други жени с репродуктивни проблеми от нашия град, не само като представител на фондацията, а и с опита, който съм натрупала през моите лични 4 години борба. Ще бъда безкрайно щастлива, ако спестя на поне една жена поне една минута "лутане" в лабиринта на стерилитета и ако мога да съкратя пътя на всички вас и нас до заветната цел - така желаната рожба!:)
Надявам се на вашата подкрепа с това, да кажете на ваши познати и близки, че Фондация "Искам бебе" вече има Координатор и в нашия любим Пловдив. Не се познаваме, поне засега, но съм отворена към всички вас, които искате да си пишем, поговорим или да се видим:)
А сега най-важното: Искам да обявя, от името на Фондация "Искам бебе", старта на Националната програма за социална и психологическа адаптация на двойки с репродуктивни проблеми и за Пловдив. Благодарение на дарението, отпуснато от господин Янев - президент на фирма "YANEFF" - Варна, вече и в Пловдив ще може да се сформира група и да се проведе групова терапия на 10-12 жени от града, борещи се с проблемите на забременяването и желаещи да бъдат подпомогнати емоционално от професионален психолог. Курса ще е с продължителност 6 месеца, като ще се провежда 2 пъти месечно. Благодарение на спонсорството на господин Янев, Фондация "Искам бебе" ще проведе психологическата помощ за жените безплатно. За допълнителна информация от всякакъв характер, моля не се притеснявайте да ме потърсите на мобилния ми телефон: 0888/712-783.
Надявам се да проявите интерес към тази инициатива и разбира се да имате кураж да се включите в нея:) Ние всички сме силни, щом се борим за собствено дете в България, но тази емоционална подкрепа, поне според мен, би била изключително полезна за постигане на заветната цел!