0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте, момичета отдавна не съм писала, а само чета и разглеждам и се опитвам да си разбера графиката на БТ, моля някоя да ми помогне с разчитането. Имала ли съм О и кога е била, питам за да се науча и в бъдеще да ни е по ясно кога да правем опитите за бебеправенето. Предварително благодаря!
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Re: моля вижте и моята графика и ми обяснете
« Отговор #1 -: Март 30, 2008, 08:31:22 am »
Здравей! :D
Добре дошла и нека скоро се похвалиш с най-прекрасната новина.
За графиката - според мен е имало О на 19 ден от МЦ.
За да не изпускаш О. е добре да правиш тестове за О.
С тестовете за О + Бт - О. се засича най-добре в домашни условия.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #2 -: Март 30, 2008, 10:49:11 am »
Мерси denis! На мен ми е трудно да определя с БТ О, тъй като на разли4ни места е описано по различни начини. Точно по тази причина реших да пиша тук. А колкото до тестовете...аз ги правих 12-13-14-15-ти ден и бяха все отрицателни. и за следващия път  смятам да започна тяхното използване като Т започне да спада.Абе няколко пъти и ше се науча да разчитам графики и да нацелвам точните момент:)
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #3 -: Март 31, 2008, 06:42:41 am »
Разбира се, че ще се научиш, не е толкова трудно, ...а до тогава ще ти помагам  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #4 -: Април 02, 2008, 19:34:50 pm »
Здравей, Denis, днес не издържах и си направих тест за бременност, разбира се беше отрицателен, не знам дали е рано или просто ми се иска да е рано, но едната чертичка е факт. А иначе...симптомите- днес ме заболяха гърдите, температурата ми е 37.0 - 37.1, преболява ме корема долу ниско, от време на време ми става и гадно от някои миризми...Възможно ли е тестът да ме е излъгал??? Или всичко е внушение? Попринцип цикъла ми е средно 30 дни, днес е 29?
Сякаш очаквам от теб да ме успокоиш и да ми гарантираш че теста е сбъркал. ама желанието ми е мнг силно
мерси за отделеното време.
« Отговор #5 -: Април 02, 2008, 20:39:18 pm »
Здравей
Аз не съм Денис, но ако приемеш и моето мнение ще те посъветвам да направиш нов тест след 4-5 дни. При О на 19 ден е още рано за тест, най-рано 14 дни след О, значи 33 ден от МЦ.
Желая ти успех  :bori_003:
« Отговор #6 -: Април 02, 2008, 21:34:54 pm »
Hej,Nikitali  :wink: , аз се обърнах към Denis  тъй като тя единствена ми бе писала до момента.:) А на теб мнг мерси,приемам мнения от всички. дано наистина да е рано още  :)надеждата още не е "умряла" :)
« Отговор #7 -: Април 03, 2008, 12:41:25 pm »
Здравейте! Новичка съм в този форум, но чета от доста време. Какво мислите за моята графика. Дали има вероятност за бебе и кога се прави домашен тест, за да е сигурно. Температурата е мерена с живачен термометър, сутрин в 6:45 ч в устата. Благодаря ви :)
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #8 -: Април 03, 2008, 20:54:01 pm »
Здравейте! Новичка съм в този форум, но чета от доста време. Какво мислите за моята графика. Дали има вероятност за бебе и кога се прави домашен тест, за да е сигурно. Температурата е мерена с живачен термометър, сутрин в 6:45 ч в устата. Благодаря ви :)

Моето мнение е че не си имала все още О.. как определи че тя е именно на 20/21 ден от Мц???Бт би трябвало да се задуржи все така висока за да е сигурно че е имало О.. не знам и други може да си кажат мнението ..от мен успех в бебеправенето :)
« Отговор #9 -: Април 06, 2008, 19:02:25 pm »
Bubabo, спред мен О ти е била на 21, а не на 20 ден. Незнам дали правилно си премерила Т на 20 ден и дали си спазила всички условия за мерене. За тест ти е било още рано, но след ден-два можеш да го повториш. Желая ти успех! ylinfant
*
« Отговор #10 -: Април 07, 2008, 12:06:51 pm »
Bubabo Честито миличка.Желая ти най-прекрасните  :cloud9:
« Отговор #11 -: Април 07, 2008, 13:21:49 pm »
Много ви благодаря! Направо щях да се разплача. Вчера правих тест и е положителен. Чувствам се добре, умирам за мляко и сирене  :lol: Единствено на 1-2.04 ми се гадише и ми беше адски зле, но може би тогава се е имплантирало. Сега само незнам колко да чакам докато отида на доктор. Всичко добро на всички ви. :ballons: Само незнам как на 30.04 ще заминавам за 1 седмица на Егейска Турция и колко е безопасно пътуването, но здраве да е. Лек ден!
« Отговор #12 -: Април 07, 2008, 20:57:18 pm »
Bravo Bubabo  :D
Mnogo se radbvam za teb :)
Badi zdrava i se naslajdavai na radostnite migove :)

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #13 -: Април 07, 2008, 21:48:28 pm »
Bravo Bubabo  :D
Mnogo se radbvam za teb :)
Badi zdrava i se naslajdavai na radostnite migove :)

Бравоооо ..направо не мога да се нагледам на графиката ти :):) много е странна а все пак е станало чудото :) супер мила..прекрасни 9 месеца ти пожелавам от сърце :)
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #14 -: Април 08, 2008, 07:57:22 am »
bubabo Много тихичко Честито! :D
Лека и безпроблемна бременност
« Последна редакция: Април 08, 2008, 08:02:42 am от denis »

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #15 -: Април 08, 2008, 11:53:17 am »
Много благодаря! Още не мога да се зарадвам, страх ме е да не стане нещо и да се разочаровам, че е още мноооого рано. Снощи бях на преглед и се видя нещо като чертичка, а не точица, имам удебелени стени на матката. Според лекарката е или ранна бременност или ще ми дойде. Правих и кръвен тест - 195.3 единици, незнам хубаво ли е или не е. Сега отивам пак да й покажа резултата. Стискайте палци и лек и слънчев ден.
*
« Отговор #16 -: Април 09, 2008, 15:21:27 pm »
Много благодаря! Още не мога да се зарадвам, страх ме е да не стане нещо и да се разочаровам, че е още мноооого рано. Снощи бях на преглед и се видя нещо като чертичка, а не точица, имам удебелени стени на матката. Според лекарката е или ранна бременност или ще ми дойде. Правих и кръвен тест - 195.3 единици, незнам хубаво ли е или не е. Сега отивам пак да й покажа резултата. Стискайте палци и лек и слънчев ден.
:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #17 -: Април 16, 2008, 17:31:13 pm »
Имам си плоден сак 6.8 мм, в 4.г.с. и 2-3 дена съм  :D, още не може да се определи термин точно, но ще е около 18-20.12
*
« Отговор #18 -: Април 16, 2008, 18:33:00 pm »
Имам си плоден сак 6.8 мм, в 4.г.с. и 2-3 дена съм  :D, още не може да се определи термин точно, но ще е около 18-20.12
Миличка ЧЕСТИТО!!!Желая ти много леки 9 месеца!Да се пазиш и на финала едно здраво и красиво бебче!!!