0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

siska_rs

• 153
  • Обичайте и бъдете обичани!

ОЧАКВАЩИ !!!  

dianka           16.(17).03                         
Galichka         23-24.03       
tani77           23-24.03   
tancheto        31.03
Jael               31.03 - 1.04
˙·٠٠·˙Poli˙·٠٠·˙ 1-2.04
anjela80          5-6.04
saraapl           7-8.04
Anika85         10.04
Andreqivano     10-11.04
Meggy            13-14.04

ЛОВУВАЩИ:     

vmj_
ivaqna             
nomine
svetal4y   
Vickson
Deskata0177   
silvi4ka
biserche
sof
nezisgbg

Simoni
NOWILKA
bibica

Аз отпадам от ловуващите,засега :balk_146:Нещо става с мен!http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=27037.0;topicseen Пишете,ако имате идея какво се случва!
Забравих да поздравя всички с новата темичка....Желая на всички да сбъднат Коледната си мечта!А може би сред нас е бъдещата майка на Бебе на годината :balk_14: :balk_15:
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
Ето ме и мен най-сетне пред компа.Да се похваля никой днес не ме излъга, аз даже и не се сетих от толкова работа.Като първи ден от месеца отчети за всички институции!
Симони, благодаря за молитвата мила и за усмивките.
Радост, честит рожден ден на татко ти, скоро да е дядо.
Бисерче, не знам значението на коремните преси, ама ако трябва няма мърдане.
Виксън:bighug: нищо не е напразно, любовта ви е много важна.
mama*07 и petq74 дано това е вашия месец,  :crossfingers: .
Соф, добре се справяш   с предсказания :balk_69:
Галичкаи parsi чакаме  :bfp: :bfp:
« Последна редакция: Април 01, 2008, 18:25:24 pm от _Elfita_ »
*
Здравейте момичета! :D
Много благодаря на всички вас за подкрепата и стиснатите палци!Обичам ви!
Днес мина инсето,но фоликула не се беше спукал.Така че и аз като Бисето утре съм на доки да го видим там ли е още.Ако е там ,в четвъртък следва реинсе.
Бисерче,доктора ли те посъветва за коремните?Щото на мене нищо не ми каза и аз си поспах следобяд,пък квото стане :wink:
*
Честита нова темичкаааааа! дано да е изпълнена САМО с +++++++++ резултатчета!  :bfp: :bfp: :bighug: на мене ми свършва вече ...... и ще чакаме пак О. Между другото на 10-ти сме на спермограма , дано поне там да сме добре! Прегръщам ви всички!
Галичка хайдеееееее ти ще си първата нова бременна дама! :wink:
*
Джина Бисерче стискам ви много палци да сте успешни този месец

Iffi 13как си виждам че си във форума.усмивки и  :bighug:
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
Хей момичета кокичета! Излъчвате страхотно настроение  :bighug: аз се посдухах мааалко тия дни ама смятам да влизам във форма , че ловът започва! Пожелавам успех на всички! Целувам ви!
*
сега разгледах албумчето... всички сте много очарователни!   :bighug:
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Здравейте пак! Аз днес никой не успях да излъжа, ама и никой не ме излъга мене! Нещо съм се отдала на мързел и ядене, че да видим къде ще му излезе края! И диета като хората не мога да спазвам, ама дано бебчо да няма нищо напротив бъдещата му мама да е с 5-6 килца 8O по-тежка от обикновено! :wink:
Вики, ша ти гледам и на тебе, кака! Ша съ спука тоз фуликул, от мени да знайш! Малку тринировки и шъ стани номира!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*

hrisig

• *
  • 31
  • чакаме те бебо
Здравейте момичета.Ами аз немога да смогна да ви изчета,затова ми простете,че не вземам отношение,просто ми е малко трудно да запомтя имената ви ма всички.
И моя брат има рожден ден днес,и аз да почерпя
Искам да пожелая успех на всички момичета с бебеправенето!!!!!
аз очаквам лелята да не ме навести към 22.4-24.4.Ама дано ни подмине.Някой ще ме добави ли към списачето.
« Последна редакция: Април 01, 2008, 20:28:17 pm от hrisig »
[/url]
[metric]http://metric.rodim.ru/p7_p6_24_4_2008_3_4p.gif[/metric]
Хриси,да ти е живо и здраво братчето.И скоро вуйчо да го направите :D
Iffi.13,радвам се че си вече по добре.
Джинка,успех и дано утре се е спукал фоликула.
Вече се вписвам км ловуващите,малко май ми е рано,ама от сега да поработя по усилено.Хриси,Иффи слагам и вас.
« Последна редакция: Април 01, 2008, 20:41:44 pm от rouzi-anna »

ОЧАКВАЩИ !!!  

tancheto        31.03
˙·٠٠·˙Poli˙·٠٠·˙ 1-2.04
anjela80          5-6.04
saraapl           7-8.04
Anika85         10.04
Andreqivano     10-11.04

ЛОВУВАЩИ:     

vmj_
ivaqna             
nomine
svetal4y   
Vickson
Deskata0177   
silvi4ka
biserche
sof
nezisgbg
Simoni
NOWILKA
bibica
hrisig
rouzi-anna
iffi
« Последна редакция: Април 01, 2008, 20:42:07 pm от rouzi-anna »
*
Адашкеееее хайде този месец сме ние! :wink: успех!
  Симони, благодаря за пожеланията и за усмивките, и ти скоро ще си пак мама  :lol:.
  Радост, честит рожден ден на татко ти, hrisig - и на твоето братче - честито за рожденият ден и скоро да гушкате по едно бебе, а те покрай вас да се радват!
  Виксън, значението на коремните преси е голямо, помагат на фоликула да се спука. Доки ми го препоръча, както и бягане, фитнес или друго, което да те накара яко да се изпотиш поне за един час /може и миене на прозорци  :lol:/.
  Джина, давай и ти  :presi:, че утре доки да е доволен от нас :lol:
  Светалче, благодаря ти за милите думи.
  Дани, благодаря за всичко и за ИКОНАТА, невероятна е и понеже аз съм много вярваща /вярвам и заради невярващите/, благодаря ти че я сподели с нас, усещането е невероятно, нямам  думи наистина !!!
мама*07  :welcome_1:  и  petq74 дано това е вашия месец,  fcrossfingers .
  Соф, много ме забавляваш с твоите предсказания balk_69 , вярвам, че са верни  :lol:!
  Галичка, parsi чакаме  bfp bfp
Рози, и на теб благодаря за  :crossfingers: и за пожеланията, а вие докъде я докарахте?
Роси, хайде дано всичко при теб най-после да се подреди!!!
Целувки, обичкам ви милички  :lol: :lol: :lol:

*
бисерче  :bighug:
Адашкеееее хайде този месец сме ние! :wink: успех!
Да април си е наш адашке и няма да се дваме този месец,ще победим с  :bfp: :D
biserche :crossfingers:за утре.
Дани и на мен иконата много ми хареса,уникално произведение.Стопли ми сърцето.
*
Здравейте, момичета, изчетох ви най-накрая, малко се пообърках, но нищо.

Най-напред, Бисерче, Джина, радвам се,че всичко е минало, и на мен ми направиха инсето без спукан фоликул, но на другия ден, всичко беше ОК. Надявам се, че и при вас ще е така и след две седмици всички вкупом да се похвалим :-)

...Соф: само 20 ст ли вземаш, ако е така и аз се кандидатирам да ми гледаш, пък и хубави прогнози даваш :-)
...
Аааааааа, Меги, аз исках да е този път на прИмоция, ама на, циганска душица - не трае, искам си стинкитееее! За тебе, кака... след 12 дена ши изревеш и многу ша съ радваш, така да знайш! Праву казвам! На, аку тъ лъжа... лозата на тирасата да съ разлисти!

Дано да ти се сбъдват предсказанията, че както виждам много си ги наредила, дано се окажат верни, че иначе какво ти се пише, ако знаеш :-)

Меггиииии, как си бе душа! Чувстваш ли вече признаците на...... Ей, да я караш малко по-слоули, демек бавно, и с много положително настроение. Ти нали си от Русе? Като вървя по улиците искам ако те срещна по сияйната усмивка да те позная. Ясно?

Дани, можеш да бъдеш сигурна, че ще ме познаеш по сияната усмивка, мнопго рядко съм начумерена, така че оглеждай се :-). За по-слоулито ще пробвам, като за начало няма да помага тази събота-неделя на мъжа да сменяме гумите наколата, този път ще се оправя сам!!!

Симони:мерси за молитвата, сигурно с Бисерче сте напълнили кутията с желания само с нашето списъче. Дано това е за много, много хубаво.

Да не забравя и да ви честитя рожденниците и скоро и те да се радват на вашите бебоци.

ОЧАКВАЩИ:
tancheto        31.03
˙·٠٠·˙Poli˙·٠٠·˙ 1-2.04
anjela80          5-6.04
saraapl           7-8.04
silvi4ka          8-9.04
Anika85         10.04
Andreqivano     10-11.04

ЛОВУВАЩИ:
vmj_
ivaqna             
nomine
svetal4y   
Vickson
Deskata0177   
biserche
sof
nezisgbg
Simoni
NOWILKA
bibica
hrisig
rouzi-anna

Здравейте момичета!Честита нова темичка!Дано се напълни с много  :bfp: :bfp: :bfp:.Не съм ви чела от 1 седмица, баба ми почина и не ми беше до нищо.Поради стеклите се обстоятелства пропуснахме фертилните дни за лов, но все пак се записах се в списъчето с очакващи, макар че съм сигурна че отпадам за този месец  :balk_144:.
*
силвичка съжалявам за баба ти  :bighug: :balk_144: :balk_144: Че защо да отпаднеш този месец?  :? хайде може пък да се е получило нещо  :bfp: не мисли песимистично - нищо не се знае до доказване на противното!
*
Мили момичета здравейте от мен! Отсъствах известно време от нашето форумче, защото имах доста натоварени седмици на работа, но дано сега вече всичко е  наред - мен можете да ме сложите в списъка на ловуващите - пък дано скоро всички се похвалим с ++++++ резултати!
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Соф, кака, шъ чакам да съ сбъдне туй дет ми го предричаш, ма кат слушам (в нашия случай чета) Бисерче, май тряя да почна да правя коремни преси... та да му помогна  :lol:
Бисе - колко му е ей ся ша си спретна едно миене на прозорци  :lol: луд умора няма - а аз съм точно от тях хиххи
Силвичка, моите съболезнования за баба ти  :(  приятелска прегръдка мисля най-добре помага в тези случаи :bighug: скоро пак ще си в списъчето не го мисли сега, почини си и се оттърси от лошото.
Дани - благодаря за иконата, много ми харесва.
Хриси - честит рожден ден на братко ти и скоро да е кандидат вуйчо :)
Джина - как си бре душа, губиш ми се днес нещо?
Новилкааааа - ти нещо много разреди тия дни участието си тук. Остави го за малко тоя твоя мъж, да вземе и той човечеца въздух, пък влез тука да ни видиш, да кажеш как си? Вий сигурно с тоя Кама Сутра... и ни забрави ти  :balk_71:
Всички които не можах да спомена поименно, извинете ме, ама не е ли крайно време вече някой да покаже  :bfp: прекалено дълго се задържахме без положителни тестчета... Хммм :balk_161: